Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Ale třeba ta Lucka Bílá to netají, v nejakym rozhovoru tomu říkala tuning. Tak vzala si mladeho chlapa, znala jsem ho v těch jeho 35, chodil trenovat k nám do fitka muzikanta z Olympicu. A byl hodne peknej. Tak vedle nej nemůže vypadat jako babka.
@sirikit píše: Více
Souhlasím, proto takové příspěvky o toaleťácích vždycky jen lehce prolítnu a nezabývám se tím…
@Fukitol píše: Více
Boze kde ty beries tu lahkost v zivote? Si ako velke decko. Daj navod.
@Anonymní píše: Více
Když to prolítneš a nezabýváš se tim, tak proč
tedy rypavě reaguješ? ![]()
@Arturie píše: Více
Možná, že je lepší nějaký chirurgický kosmetický zásah jednou za čas, než na sebe nanášet tunu krycího make-upu. Je spousta neinvazivních metod, které mají dobré výsledky, ale pokud má někdo třeba spadlá víčka, že přes ně nevidí, tak to ničím jiným než operací vyřešit nejde.
Ale ono je to jedno, koho si vzala. Člověk prostě nechce zbytečně vypadat jako stařena, když nemusí.
Netřeba nic hrotit, ale fakt je široká škála možností mezi „být zcela přírodní, nelíčit se, nebarvit, neupravovat nehty ani obočí“, a závislostí na plastikách, kdy si ve finále už ten člověk ani nevzpomíná, jak vypadal bez zákroků.
Když jsem chodila na kliniku estetické chirurgie já, byla jsem příjemně překvapená, že se v čekárně nestřídají celebrity, ale úplně obyčejní lidé - úmyslně nepíšu „ženy“, protože chlapa s obvazama po čerstvém liftingu jsem tam potkala taky.
Nejlepší byla paní odněkud z Horní Dolní, pár let po šedesátce, vrásky měla jak Medvecká a ta říkala, že to chce ořezat tady, tady, tady, tady a tady, a z těch odřezků si pak nechá ušít kabelku.
![]()
@sirikit píše: Více
Hele, ale já jsem teď konkretne viděla tu Medveckou na půl metru, protože mi něco vysvetlovala (moc sympatickej človek) a není zas tak vrascita. A je hodně stihla. Vypadá na těch 70 plus let. Kdezto Chantalka na ten svůj vek nevypada. A vo tom to je. Delas to pro sebe a svůj pocit.
@Anonymní píše: Více
To je naprosto v pořádku.
Pokud ale máš obsesi rýpavě reagovat za jeden večer už podruhé na příspěvek člověka, jehož texty se nezabýváš (nejdřív to šťournutí ohledně motivace „některých“ k hubnutí a pak dědění stařecké demence po tchánovi), bylo by přece jen lepší přečíst si pozorněji, na co reaguješ, abys zbytečně neshodila svůj zde pracně budovaný obraz inteligentní vědkyně. ![]()
Všimni si, že já na tvoje příspěvky nereaguju, protože je mi total egal, co za perly tu sypeš.
Ale když začneš vyrejpávat přímo do mě, trochu své pozornosti ti tedy věnuju, z čehož obvykle nevyjdeš úplně dobře.
Medaile a certifikát za první místo ve skoku na vidle ti přijde poštou. ![]()
Tak já ty lidi vídám jen v televizi, ale i tak je hodně znát, kdo se sebou něco dělá, a kdo si vystačí s „niveou a dobrým spánkem“.
@Fukitol píše: Více
Příspěvek upraven 25.04.26 v 10:07
@Arturie Já teda nepřikládám moc význam tomu, když si lidi vzájemně říkají, že vypadají mladší a výborně, to je takový společenský kolorit.
Ale mně to, pokud zjistí, kolik mi je, říká fakt kde kdo, počínaje anestezioložkou na sále, až teď po tu výživovou poradkyni (-1,5kg od středy!🥳 )
Já teda hezky poděkuju a nerozmazávám to, poradkyni jsem řekla, že co teprve, až zhubnu!
- běžně přece na takovou lichotku neodpovídáš "ále, to je jen minilift a plastika víček..
"
Co je komu do toho?
Chci vypadat dobře na svůj věk, a to už bohužel čistě jen zdravou stravou a kvalitním spánkem neurvu.
Ještě - ono to není jen o plastikách. Chce to péči o vlasy, dobrou kadeřnici, zuby, nekašlat na nehty a pedi, obočí… a až to celé dohromady spolu s projevem dělá celkový vzhled. Často u ženských vidím, že jim sice chybí tři zuby v úsměvu, mají 20 kilo nadváhu, otřískaný samodomo lak na nehtech, ale zašly si přifouknout pusu a o dva cenťáky prodloužit řasy, a „hotové, vyříděné, krasavica okresního formátu“ ![]()
Viděl jsem jí párkrát na zkoušce. Maká neuvěřitelně.
![]()
Nutno dodat, že už za socíku měla špičkovou kosmetiku.
Všechno dohromady se pak projeví.
Teď vypadá lépe než za mlada.
Stejně tak D. Havlová. Našla si styl. Osobně jsem jí vídala na začátku, když byla první dámou. A to se nedá vůbec srovnávat.
@sirikit nechcem hodnotit esteticke zakroky. Ale raz som videla Vondrackovu nenalicenu a to bol velky sok. To pri tej Preissovej sa aspon nezlaknes. Vyzera tak nejako normalne.
Ja napriklad obdivujem Studenkovu. Ale v celku - to ako vyzera, ako si za tym stoji, kym je. Bola to krasna zena, robi to pre seba a svojho muza a bodka. Ona sa ani netaji tym, ze ma terapeuta a da sa to na nej poznat. Paci sa mi, ako sa o seba celkovo stara. Ze vie, ze to je iba jej zivot a tak k nemu so zodpovednostou pristupuje.