Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Pokud hledají zdravotní pojišťovny tipy na benefity, tak tady mají zrovna spousty příležitostí. Lidi i doktoři se budou určitě dost snažit… ![]()
@sirikit píše: Více
@M_Vladim píše: Více
Nemám husté vlasy. Jsem jako divoženka.
Nosím je neustále rozpuštěné, vítr, sníh, déšť, furt se mi někde plácají.
@Anonymní píše: Více
To měla ty vyndavací, které nejsou vidět? Ona má ještě vypracované druhou variantu napevno, ale to jí nedoporučují právě kvůli té kazivosti a pak to prý poškozuje dásně. A hlavně to by nedala, má zvýšenou citlivost.
@M_Vladim píše: Více
A podle, víš koho, mám neskutečně milé oči. Vím já? Jak je genetika stvořila, takové jsou. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak to se omlouvám, že jsem na to reagovala.
Bereš si to moc osobně, vůbec to tak nebylo myšleno. ![]()
Příspěvek upraven 25.04.26 v 11:33
Fakt? Normálně ti odpovídám, nic si neberu. ![]()
Neviditelny jsou super, akorat po kazdym jidle se musej cistit zuby. Kazdopadne je to palka, 80 litru ![]()
A teď si představ, že takto s lidmi běžně hovořím a oni si vůbec nemyslí, že si něco beru příliš osobně. ![]()
Já to naopak oceňuju.
Čím víc žen, které o sebe pečují výhradně zevnitř, ve společnosti, tím víc vyniknou ty, které to pojímají přece jenom globálněji.
![]()
Aneb, jak pravila Mae West nebo kdo: „Většina mužů nedokáže nahlédnout hloubku vnitřní krásy žen, ale jenom minimum jich je slepých.“ ![]()
Za me teda reagujes dost agresivne skoro na kazdej prispevek.
Protože se mluví o obou pohlavích, tak musím, poněkud neskromně, říct, že existují lidi, co mi závidí, že ve svych letech nemám hlavu jak koleno. ![]()
Barvení je asi spíš záležitost žen…i když.
![]()