Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
25.4.26 11:26
@Arturie píše: Více

To bude spíš barvou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
25.4.26 11:27
@marin píše: Více

Pokud hledají zdravotní pojišťovny tipy na benefity, tak tady mají zrovna spousty příležitostí. Lidi i doktoři se budou určitě dost snažit… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
25.4.26 11:28
@sirikit píše: Více
:lol: Kruciš, že Te ta Hurley ale rozhodila :lol:
Bez se probehnout do lesa, jde jednoduše o kondici mozku. V klidu mozek spotřebuje celých 20 % kyslíku, který přijmeme. Dobrá kapacita příjmu kyslíku je proto důležitým předpokladem pro schopnost myslet a mít energii, což je klíčové. Ony ty Tve „slovní omalovánky“ jsou uz „na jedno brdo“. Takovej „frťan“ kysliku je k nezaplaceni, v Tvém případě i zadouci :mrgreen: A pamatuj, že stárnout se dá i s grácií, tak se tomu nebraň( stejně Ti to není nic platny) Tak vzhůru za kyslikem. Půjdu prikladem, jdu se kouknout na basketturnaj vnoucat. Vím, že určitě zde najdu nějakou Tvoji perlu, jako odpověd na to, že jdu za vnoucaty :mrgreen: Predminulý týden byly holciny stribrne na Scandinavian cupu, jsou to sikulky. Ještě bych Ti mohla povypravet o vnouckove uspesich v hokeji, ale to už by na Tebe bylo teď moc, protoze je to něco, co Ty neznas. Tak Te toho usetrim. :lol:
Kyslíku zdar, dychej zhluboka :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
25.4.26 11:28
@Velryba černá píše: Více

Myslím, že obojí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.4.26 11:29
@M_Vladim píše: Více

Nemám husté vlasy. Jsem jako divoženka. :lol: Nosím je neustále rozpuštěné, vítr, sníh, déšť, furt se mi někde plácají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
25.4.26 11:30
@stock píše: Více
:think: Ňákej ten kyslík navíc by se mi určitě hodil. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29609
25.4.26 11:30
@Anonymní píše: Více

To měla ty vyndavací, které nejsou vidět? Ona má ještě vypracované druhou variantu napevno, ale to jí nedoporučují právě kvůli té kazivosti a pak to prý poškozuje dásně. A hlavně to by nedala, má zvýšenou citlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.4.26 11:32
@M_Vladim píše: Více

A podle, víš koho, mám neskutečně milé oči. Vím já? Jak je genetika stvořila, takové jsou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29609
25.4.26 11:32

Tak to se omlouvám, že jsem na to reagovala. :lol: Bereš si to moc osobně, vůbec to tak nebylo myšleno. ;)

Příspěvek upraven 25.04.26 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.4.26 11:33

Fakt? Normálně ti odpovídám, nic si neberu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
25.4.26 11:33

Neviditelny jsou super, akorat po kazdym jidle se musej cistit zuby. Kazdopadne je to palka, 80 litru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.4.26 11:34

A teď si představ, že takto s lidmi běžně hovořím a oni si vůbec nemyslí, že si něco beru příliš osobně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75741

Já to naopak oceňuju. :palec: Čím víc žen, které o sebe pečují výhradně zevnitř, ve společnosti, tím víc vyniknou ty, které to pojímají přece jenom globálněji. :andel: :mrgreen:
Aneb, jak pravila Mae West nebo kdo: „Většina mužů nedokáže nahlédnout hloubku vnitřní krásy žen, ale jenom minimum jich je slepých.“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243

Za me teda reagujes dost agresivne skoro na kazdej prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992

Protože se mluví o obou pohlavích, tak musím, poněkud neskromně, říct, že existují lidi, co mi závidí, že ve svych letech nemám hlavu jak koleno. :D
Barvení je asi spíš záležitost žen…i když. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová