Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mkmkz píše: Více
To ano, Studenková je nádherná, byla vždycky, a i ve vyšším věku je úžasná, aniž by byla svou vlastní karikaturou. ![]()
@Anonymní píše: Více
Máte úplnou pravdu, jako vždycky dědo, éhm, cvrčku.
![]()
Sem o Vas mel sen
. O tobě a Sonarce. Jste měly schuzku a ja vás potají spehoval jak vypadáte ![]()
No, to jsem zvědavá, zda kdy dojdu k rozhodnutí, že na sobě musím něco nechat vyplnit nebo ubrat. ![]()
Plastiky nepotrebuju, staci chodit na emimino a hned vypadam o 10 let mladsi jako vsichni tady. To mi staci ![]()
Příspěvek upraven 25.04.26 v 10:33
Ze jsem si přitom jezdil rukou přes rozkrok asi psat nemusim, co
![]()
@Velryba černá píše: Více
Ona je to docela drahá sranda a já třeba se toho dost bojím ![]()
V podstatě si připadám čím dál lépe. V sobě, v pohledu na sebe do zrcadla, kam kouknu před odchodem, apod. ![]()
@Mkmkz píše: Více
clovek v sobe nesmi to decko postupujicim vekem zabit. Porad byt zvedavy, poznavat svet kolem sebe, experimentovat, nebat se neceho nevyzkouseneho, neztratit hravost a nebrat se prilis vazne. To pak prinasi radost ze zivota. Jakmile to uz neni, clovek se presunul do cekarny na smrt a tam moc radosti uz neni ![]()
Každopádně tímto přístupem dost ušetříš.
Mě ten liftík a oboje víčka stály před pěti lety cca 100 000, dneska by totéž bylo o dost dražší.
Jenom dopíchnout pusu stávalo kolem 5 litrů. Teď už jsem dlouho na ničem nebyla, tak ztrácím přehled o cenách. ![]()
Já teda ne
🙈, ale jinak obecně to mám asi jako ty, připadám si hezčí a vysportovanější než před deseti lety, mám víc zkušeností a nebojím se všeho. Já si myslím, že největší vliv na vzhled a potažmo krásu má právě to nitro, jak se člověk cítí, jestli je sám s sebou spokojenej, šťastnej… to má na charizma a přitažlivost největší vliv a u tebe to tak taky asi bude, myslím, že naživo budeš mít velký charisma ![]()
Nojo, lepší by bylo číst pozorněji, to každopádně, jen ne ty tvoje příspěvky o toaleťácích apod., to je ztráta času

Na ty vidle sis právě naběhla sama