Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
V tomhle ti neodolá žádná věkovka, ani ta moje 85+
![]()
@Centropen píše: Více
Protože je to srabáctví po letech vztah ukončit ghostingem…ono to ale nebude, že nemá na pravdu koule…jako spíš, že když by to ukončil, mohl by být konec…takhle má pořád šanci na to, že když bude chtít…tak se jakože může ozvat ![]()
@Adull píše: Více
Ja bych spíš řekla, aby ses místo dýní a cuket kloudne najedla.Ony totiž stravovací návyky hrají klíčovou roli ve funkci mozku, kognitivních schopnostech a duševní pohodě. Vyvážená strava může zlepšit paměť, soustředění a náladu, zatímco zpracované potraviny mohou mozek negativně ovlivnit.
Tady si hraj:Finn fem fel(najdi pět chyb)!
Snad to uspokojí Tvoji detinskou touhu po neustalem zpochybnovani/hledání chyb. A až se kloudne najis, tak si ještě jednou přečti můj příspěvek. Když Pan Bůh dopustí, i…
@sirikit píše: Více
Tak nějaké jiné měl zřejmě celou dobu…to asi nebude ten důvod. Podle mě trucuje. Ale ať si to užije, před chvílí jsem na seznamce odpověděla jednomu sympaťákovi
Už kurňa musím mít štěstí
Helmuta ať si vezme, která chce, jistě z něj bude štěstím bez sebe.
@Monicka36 píše: Více
Co bych měla, či neměla, si s dovolením rozhodnu sama
A nemůžeš vědět, jak to on má. Setkání bylo standardní, jen já to už viděla bez příkras a po setkání psal divně, protože měl problémy doma. To nesouviselo se mnou.
@Centropen píše: Více
Nevim co mu přelítlo přes nos…
Ale zřejmě i Helma má své limity…a teď to měl blbý doma, do toho já… zřejmě na to nemá náladu…ale já tedy taky ne…
Ať mi políbí. Chci vidět, kde najde takovou tolerantní a obětavou blbku. Jiná by mu možná scény nedělala, ale rovnou by ho kopla do řiti. Kret.en.
@M_Vladim píše: Více
No tam jich bývá, si chodí přes hranicí jak chtějí ![]()