Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jasně plevel.
Po tchánovi zdědím alzheimera, ani se nenaděju.
![]()
@Adull píše: Více
Vyvážená strava tu evidentně chybí nejenom stock. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Standardni? Jakoze takhle vase setkani probihala?
Vubec nevis, proc psal divne a s kym to co melo spolecnyho, vzdyt o nem nevis nic. Furt nechapu, jak muze nekdo do takovyho chlapa investovat nejakou energii. Nevidim ani jedno pozitivum.
@sirikit píše: Více
Já hubnout aktuálně nechci
a tvým příspěvkům tolik pozornosti nevěnuju, pardon ![]()
Příspěvek upraven 24.04.26 v 23:38
@Monicka36 píše: Více
Ano, naše setkání probíhala i hůř
Tentokrát se Helmi staral alespoň mé fyzické potřeby, nakrmil mě, nakoupil, zaplatil, přišel k vlaku..což třeba taky nebyla samozřejmost…kdysi mě třeba nechal bloudit po městě a musela jsem hotel najít sama
Nebo 2 hodiny z našeho večera protelefonoval s kolegou
K jídlu občas nebylo nic… ![]()
Tak s kým by to asi mělo mít co společného? Nebo myslíš, že si dva dny po našem setkání našel jinou?
Samozřejmě měl doma zle, myslela jsem si to hned a ty 2 noci mě udivovaly.
@Adull píše: Více
tak to přenos nehrozí
jen potenciální riziko, že diamantovi bude v budoucnu možná podáván toaleťák ![]()
@Anonymní píše: Více
To je v pořádku, s tímto rizikem musí v pokročilém věku počítat každý.
Tchánovi je 90.
Blbý je, když se jako dementi lidé projevují z vlastní iniciativy v podstatně mladším věku, a ještě jsou na to hrdí. Že? ![]()
Já nevěděla, že jsi vdaná. Tchán musí být rád, že se o nej tak staras, když jeho syn, pres papousky a ksefty, na nej nema cas. Je urcite rad, že má tak perfektní snachu. Ale s mými kognitivnimi funkcemi si nedělej starosti. Mám vlastní děti, které, pokud by zjistily, že me kognitivní funkce začínají " blednout", se o mě včas postarají a docela určitě nebudu nekde pobíhat s hyzlpapirem v klobouku. Vím jak jsou me děti vychovány, své matky si váží přesně tak, jako já si vážím jich. Tak snad ted rozumis, ze o me si starosti ani v nejmensim delat nemusíš a sve starost napři tam, kde jsou zjevne potreba. Tak ať se Ti daří ![]()
Tobě to „vážení“ nějak lezi v zaludku a brání i ve čtení, viď. Pusť to z hlavy, pořádně se nadlábni a potom si znovu přečti můj příspěvek. S plným bříškem dobrot zjistíš, že netvrdím, že cuketa je zpracovana potravina.