Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7985
24.4.26 22:46
@Anonymní píše: Více

Tchán? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7985
24.4.26 22:48
@sirikit píše: Více

Až budu mít chvilku, tak ti písnu SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75552
24.4.26 23:01

Jasně plevel.
Po tchánovi zdědím alzheimera, ani se nenaděju. :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75552
24.4.26 23:01
@Adull píše: Více
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75552
24.4.26 23:03

Vyvážená strava tu evidentně chybí nejenom stock. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
24.4.26 23:10
@Luxusnixicht píše: Více

Standardni? Jakoze takhle vase setkani probihala? 8o Vubec nevis, proc psal divne a s kym to co melo spolecnyho, vzdyt o nem nevis nic. Furt nechapu, jak muze nekdo do takovyho chlapa investovat nejakou energii. Nevidim ani jedno pozitivum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.26 23:30

Já hubnout aktuálně nechci :mrgreen: a tvým příspěvkům tolik pozornosti nevěnuju, pardon :nevim:

Příspěvek upraven 24.04.26 v 23:38

• Citovat
  • Upravit
14015
24.4.26 23:32
@Monicka36 píše: Více

Ano, naše setkání probíhala i hůř :nevim: :lol: Tentokrát se Helmi staral alespoň mé fyzické potřeby, nakrmil mě, nakoupil, zaplatil, přišel k vlaku..což třeba taky nebyla samozřejmost…kdysi mě třeba nechal bloudit po městě a musela jsem hotel najít sama :nevim: Nebo 2 hodiny z našeho večera protelefonoval s kolegou :nevim: K jídlu občas nebylo nic… :jazyk:
Tak s kým by to asi mělo mít co společného? Nebo myslíš, že si dva dny po našem setkání našel jinou? :roll: :think: Samozřejmě měl doma zle, myslela jsem si to hned a ty 2 noci mě udivovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.26 23:33

tak to přenos nehrozí :mrgreen: jen potenciální riziko, že diamantovi bude v budoucnu možná podáván toaleťák :nevim:

• Citovat
  • Upravit
75552
25.4.26 00:08

To je v pořádku, s tímto rizikem musí v pokročilém věku počítat každý.
Tchánovi je 90.
Blbý je, když se jako dementi lidé projevují z vlastní iniciativy v podstatně mladším věku, a ještě jsou na to hrdí. Že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36769
25.4.26 00:23
:nevim: Hééj! :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30356
25.4.26 01:27

Jak jen, snad diky bohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
25.4.26 02:28

Já nevěděla, že jsi vdaná. Tchán musí být rád, že se o nej tak staras, když jeho syn, pres papousky a ksefty, na nej nema cas. Je urcite rad, že má tak perfektní snachu. Ale s mými kognitivnimi funkcemi si nedělej starosti. Mám vlastní děti, které, pokud by zjistily, že me kognitivní funkce začínají " blednout", se o mě včas postarají a docela určitě nebudu nekde pobíhat s hyzlpapirem v klobouku. Vím jak jsou me děti vychovány, své matky si váží přesně tak, jako já si vážím jich. Tak snad ted rozumis, ze o me si starosti ani v nejmensim delat nemusíš a sve starost napři tam, kde jsou zjevne potreba. Tak ať se Ti daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
25.4.26 02:40

Tobě to „vážení“ nějak lezi v zaludku a brání i ve čtení, viď. Pusť to z hlavy, pořádně se nadlábni a potom si znovu přečti můj příspěvek. S plným bříškem dobrot zjistíš, že netvrdím, že cuketa je zpracovana potravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6285
25.4.26 03:09
@KalamityJohn píše: Více

V lete to jit nechces

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...