Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30803
25.4.26 10:46
@Anonymní píše: Více

Si delam srandu :roll: :lol:, ale ze jsem Vas spehoval ve snu je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 10:47
@Fukitol píše: Více

Tak mně tu dost lidí říkalo, že jsem infantilní, měli na vraždu děch dětí uvnitř jiný pohled :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.04.26 v 10:48

• Citovat
  • Upravit
17960
25.4.26 10:47
@marin píše: Více

On ten zasah by mel vypadat ve vysledku prirozene..nevadi mi mensi zakroky, pokud ty moznosti jsou, nevidim duvod, proc to nevyuzit, nebudu si kupovat „zazracnou“ predrazenou vazelinu s vitaminy, kde reklama lze, ze odstrani vrasky, radeji ty prachy dam do kyseliny hyaluronove + botoxu, kde je skvely vysledek.
Zakroky mi nevadi, kdyz je to udelano dobre, neprezene se to a vysledek vypada prirozene, vadi spis zatloukani, ze to maji z kremu a dobrych genu, pokud zena, ktera ma 60, vypada jak na te fotce, samozrejme ma za sebou spoustu chirurgickych + estetickych zakroku.

Příspěvek upraven 25.04.26 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.4.26 10:48
@sirikit píše: Více

Aktuálně bych řekla, že jednou budu pobíhat po světě s dlouhými, bílými či šedými vlasy a bude mi to úplně fuk. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4532
25.4.26 10:49

kdyz je ti uplne jedno, co si o tobe ostatni mysli, tak decko uvnitr porad zije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 10:50

no nevím… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106321
25.4.26 10:52

Hlásím se z čekárny na smrt… Je to prostě část života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
25.4.26 10:53

Ale je trocha rozdiel byt infantilny a zit svoje vnutorne dieta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
25.4.26 10:54
@Velryba černá píše: Více

Ona je to v podstatě mentální rozmařilost.
Mně teď udělalo překvapivě velkou radost, když jsem se rozkývala k navštěvě toho NTH a velkou část dne se zabývám sama sebou.
Ty jsi totiž v jednom běhu v rámci péče o děcka a chod domácnosti, takže Velrybka je až poslední ve frontě.
Já taky snídávala skoro až v poledne, protože nejdřív jsem nutně potřebovala obstarat milion „důležitějších“ věcí, a až pak jsem si v klidu sedla k jídlu.
Tak naopak, nově mám za úkol snídat do hodiny po probuzení, takže ze všeho nejdřív v klidu snídám, a až pak všecky ty neodkladné věci, které ve skutečnosti úplně v klidu počkají.
Otázka priorit.
Celý den si hlídám, abych hezky papkala po 2,5 - 3 hodinách, udělám si to hezký, dobrý a bohatý, a vnitřně jsem taková spokojená, že neřeším v kuse pořád jen, co potřebují všichni okolo, ale sama sebe.
Podobné je to i s prevencemi, různými těmi zákroky ze zdravotních důvodů, a když člověk uzná za vhodné, dospěje i k těm estetickým.
Celé to stojí na premise „já za to stojím“.
Ale ty zatím jedeš v módu „hlavně ty děti“, což v určitém věku děcek asi jinak fakt nejde.

Příspěvek upraven 25.04.26 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
25.4.26 10:55

Je na to nejaka literatura na prestudovanie? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.4.26 10:55

Vysportovanější rozhodně nejsem, ale zkrátka netrpím nějakým (vlastně žádným) stresem z toho, jak vypadám. Jediné, co používám, je řasenka a gel na obočí. Ale naprosto v klidu vyrazím i bez toho. A vlastní charisma, po tom nikterak nepátrám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
25.4.26 10:57
@Velryba černá píše: Více

Pokud s tím budeš spokojená ty, je to tak v naprostém pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.4.26 10:58
@sirikit píše: Více

Ale já si prostě nevadím, chápeš? :D Nevidím na sobě nic, co měnit. To nesouvisí s dětmi. A že bych na sebe neměla vůbec čas? Mám, jen ho věnuji záležitostem, které jsou pro mě důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
25.4.26 10:59
@Mkmkz píše: Více

Minulý rok jsem měla možnost se setkat s nynější první dámou. Ta je velmi sympatická, na nic si nehraje. Uvolněná a přirozená je, když vypnou kamery. Takový názor na ní měly všechny (byly tam pozvané jen ženy) a bylo to od ní milé pozvání. Mluvila a fotila se každým. Ne takovéto nafotíme pár snímků pro média, udělám si PR a jedu pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
25.4.26 11:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat