Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
25.4.26 11:35
@Monicka36 píše: Více

Mně tvůj subjektivní dojem nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106224
25.4.26 11:35
@Fukitol píše: Více

Rozumím… To byl můj ex, je to hrozny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29610
25.4.26 11:36
@Velryba černá píše: Více

Ta poslední věta tak po písmenkách působila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.4.26 11:37
@sirikit píše: Více
Člověče, já i když jsem byla na seznamce, posílala jsem zásadně foto bez líčení. Prostě to jsem já, tak ať tu realitu vidí. :D Fakt je, že jsem nikdy neměla potřebu vábit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
25.4.26 11:37
@stock píše: Více

Máš úplnou pravdu, jako vždycky! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.4.26 11:39
@marin píše: Více

Tak neměla, nebylo to tak myšleno. Nerada píšu obecně (oblíbené, všichni si myslí a chtějí to či ono), proto uvedu sebe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29610
25.4.26 11:40
@Monicka36 píše: Více

To je otrava. Ale já v dětství ještě za totáče nosila ty vyndavací. Tenkrát mně doktorka dávala za příklad, jak se mně to krásně srovnalo. Byla jsem na to poctivá. :lol: To byla jediná ortodontistka široko daleko, měla jsem štěstí, že mamka to řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14850
25.4.26 11:40

Dcera má ty poloneviditelne. Keramicke zamecky a bily dratek. A spokojenost. Z dalky videt nejsou vubec. Ty neviditelne byly původně taky "ve hře ", ale ona si to rozmyslela. Má je její nejlepší kamarádka a právě po každém jídle a pití (sladkem) se musí vyndat, vycistit. Což dcera vyhodnotila jako moc pracné :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106224
25.4.26 11:44
@stock píše: Více

Ty jsi neskutečně protivnéj člověk… Nechtěla bych mít někoho takového kolem sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29610
25.4.26 11:44

Asi tě už znají a osobní kontakt je jiný. ;) Vidíš i tu mimiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.4.26 11:47

Samozřejmě, písemná forma komunikace má svá úskalí. Kupříkladu nerada používám emotikony a ledacos potom může vyznít jinak, protože si na ně lidé zvykli. Existuje asi jediné téma, které si beru velmi osobně a tím jsou moje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4499
25.4.26 11:47
@My Melody píše: Více

presne tak :palec:
na tuhle reklamu jsem uz zapomel, diky za pripomenuti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
25.4.26 11:50

A proto jsi taky získala muže svých snů, se kterým jsi šťastná. ;)
Hele fakt, je to tvoje věc a mně do toho nic.
Ale když mluvím s lidmi, rozhodně víc mě zaujme upravená klidně osmdesátka v hezkých domácích šatech, lehce nalíčená, i když netušila, že někdo přijde, dobrý střih vlasů, vkusnou bižu na krku nebo třeba náramek na noze. Taky jsem takových pár potkala a strašně se mi líbí, že ani v tom věku na sebe nerezignovaly…
Než obtloustlá paní se žlutými nebo chybějícimi zuby, v oválených teplákách nebo over size triku, samodomo střihem vlasů a celkovou ošuntělostí, ať už je se sebou spokojená jakkoli.
Tyhle typy ovšem obvykle v pozadí plnou knihovnu nemívají.
Mám zkušenost, že kdo se kultivuje zevnitř, ten má zpravidla potřebu jistou kultivovanost promítnout i navenek - což samozřejmě neznamená plastickou operaci.
Ale neznám tě, takže tvoje realita je možná úplně jiná a ve skutečnosti jsi přirozeně pěkná, průběžně udržovaná paní.
Fakt vycházím z těch „vzhled neřeším“ typů, na které narážím „tam venku.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37005
25.4.26 11:52

Nonverbální výraz, tedy postoj, mimika, gesta, energie, je neoddělitelná součást člověka a dělá to hodně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.4.26 11:52
@sirikit píše: Více

K manželovi jsem přišla úplně jinak, to je dlouhý a ne zcela pěkný příběh. A nebylo to rozhodně mým vzhledem. :D Klidně ti pošlu fotku, ať si uděláš obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová