Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Ta poslední věta tak po písmenkách působila. ![]()
@sirikit píše: VíceČlověče, já i když jsem byla na seznamce, posílala jsem zásadně foto bez líčení. Prostě to jsem já, tak ať tu realitu vidí.
@marin píše: Více
Tak neměla, nebylo to tak myšleno. Nerada píšu obecně (oblíbené, všichni si myslí a chtějí to či ono), proto uvedu sebe. ![]()
@Monicka36 píše: Více
To je otrava. Ale já v dětství ještě za totáče nosila ty vyndavací. Tenkrát mně doktorka dávala za příklad, jak se mně to krásně srovnalo. Byla jsem na to poctivá.
To byla jediná ortodontistka široko daleko, měla jsem štěstí, že mamka to řešila.
Dcera má ty poloneviditelne. Keramicke zamecky a bily dratek. A spokojenost. Z dalky videt nejsou vubec. Ty neviditelne byly původně taky "ve hře ", ale ona si to rozmyslela. Má je její nejlepší kamarádka a právě po každém jídle a pití (sladkem) se musí vyndat, vycistit. Což dcera vyhodnotila jako moc pracné
.
@stock píše: Více
Ty jsi neskutečně protivnéj člověk… Nechtěla bych mít někoho takového kolem sebe
Asi tě už znají a osobní kontakt je jiný.
Vidíš i tu mimiku.
Samozřejmě, písemná forma komunikace má svá úskalí. Kupříkladu nerada používám emotikony a ledacos potom může vyznít jinak, protože si na ně lidé zvykli. Existuje asi jediné téma, které si beru velmi osobně a tím jsou moje děti.
@My Melody píše: Více
presne tak ![]()
na tuhle reklamu jsem uz zapomel, diky za pripomenuti ![]()
A proto jsi taky získala muže svých snů, se kterým jsi šťastná. ![]()
Hele fakt, je to tvoje věc a mně do toho nic.
Ale když mluvím s lidmi, rozhodně víc mě zaujme upravená klidně osmdesátka v hezkých domácích šatech, lehce nalíčená, i když netušila, že někdo přijde, dobrý střih vlasů, vkusnou bižu na krku nebo třeba náramek na noze. Taky jsem takových pár potkala a strašně se mi líbí, že ani v tom věku na sebe nerezignovaly…
Než obtloustlá paní se žlutými nebo chybějícimi zuby, v oválených teplákách nebo over size triku, samodomo střihem vlasů a celkovou ošuntělostí, ať už je se sebou spokojená jakkoli.
Tyhle typy ovšem obvykle v pozadí plnou knihovnu nemívají.
Mám zkušenost, že kdo se kultivuje zevnitř, ten má zpravidla potřebu jistou kultivovanost promítnout i navenek - což samozřejmě neznamená plastickou operaci.
Ale neznám tě, takže tvoje realita je možná úplně jiná a ve skutečnosti jsi přirozeně pěkná, průběžně udržovaná paní.
Fakt vycházím z těch „vzhled neřeším“ typů, na které narážím „tam venku.“
Nonverbální výraz, tedy postoj, mimika, gesta, energie, je neoddělitelná součást člověka a dělá to hodně. ![]()
@sirikit píše: Více
K manželovi jsem přišla úplně jinak, to je dlouhý a ne zcela pěkný příběh. A nebylo to rozhodně mým vzhledem.
Klidně ti pošlu fotku, ať si uděláš obrázek.