Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xiaxxx píše: Více
Je to chvilka…a rozhodně ne tak pracné jako čistit to mezi drátky, ale zase te to svádí si je nenasazovat…
@sirikit píše: Více
Jinak to ani nejde
Na některé lidi je zbytečné reagovat
@Adull píše: Více
Alebo si dvakrat rozmyslis, ci budes jest, ked to mas potom cistit
idealne na chudnutie
![]()
@Mkmkz píše: Více
To taky
..
Ale čistit musíš i ty drátové a to mi přijde ještě horší, šťourat se mezi drátkama. takhle si jen klasicky vyčistíš zuby…nandat, vyndat jdou dobře.
@marin píše: Více
K těm penězům…
Pro mě v té době 100 000 taky nebyly drobné, ale zas to nebyla částka, která by mě zruinovala, taky to bylo rozložené do několika měsíců, a já se prostě dva roky po rozvodu k pětapadesátinám zcela racionálně, jak už je mým zvykem, rozhodla pro restart.
Už jsem měla permanent obočí a kámoška-kadeřnice mě honila na víčka, že mě zbytečně ostaršují.
Já se hádala, že to mám dobrý
, ona lakonicky opáčila, že to teda nemám, a pak mi při setkání tady Arturka řekla, ať na ty víčka jdu.
Aniž by mě chtěla pohanit nebo nějak urazit, viděla prostě, že by mi to prospělo, a tak to řekla. Pokud bych nešla, vím, že by jí to bylo jedno.
No, a já si teda vyhledala kliniku s dobrými recenzemi i výsledky, zašla na konzultaci, a s fakt výborným doktorem jsme se domluvili na obojích víčkách a tom miniliftu, v rozestupu několika měsíců vždycky na vyhojení.
Byl covid, tak jsem lockdowny využila takhle.
Zkrátka celkový repas, aby mi doma nejeblo, chodila jsem vytřískávat přebytečnou energii na zahradu na vnoučat trampolínu, a ve výsledku jsem v těch 55 byla dost ve formě.
No, a pak jsem teda vyrazila na tu seznamku - a viděno zpětně, ta investice do sebe byla nejlepší investicí mého života s bleskurychlou návratností, dle starého fóru „co za pět minut nevyvdáš, za celej život nevyděláš“
.
Ale to jsem tenkrát samozřejmě nemohla předem vědět, jenom jsem holt chtěla mít možnost si vybírat z bohaté nabídky u vědomí toho, že první pohled na fotku zpravidla rozhoduje, jestli na ten inzoš chlap napíše, nebo ne.
@sirikit píše: Více
Restartu rozumim.
jak jsi psala o tom oblečení, že chceš zhubnout, aby si zase mohla nosit, co máš ve skříni. To já naopak kdybych hubla, tak chci šatník odměnit.
ne nosit staré věci. ![]()
@marin píše: Více
Tak drzim palce, at jste brzo srovnaný
. My rovnatka řešily s dcerou dlouho. Je jí 17 (rovnátka ma od 16) a rozhodla si to už všechno vlastně sama. Ortodontistu má blízko školy.( Na to je Praha výhoda, co vím tak jinde moc nejsou prý
. ). A dojde si tam kdykoli něco potřebuje. Mně nosí jen faktury
.
@Adull píše: Více
No ona to viděla u té kámošky a rozhodla se takhle. Řekla bych, že je s tím celkem spokojena.
No dcera ma 50 kg i s posteli, takže toho jsem se bála.
. Tak jsem i ráda, že se rozhodla takhle.
Jj, to máš asi pravdu, už to tam dávají i dětem.