Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75753
25.4.26 15:51

@Venetia
Kouki, jedna z malých čistých radostí. :dance:
Z jídelny se díváváme na párek guarub, nádherní aktivní ptáci, milujou se, pořád po sobě lezou, vzájemně se krmí, obírají se… :srdce: :srdce:
No a jeden z nich začal být špatnej, svěšené křídlo, nežral..
Myšák ho odlovil, skoro 14 dní ho dokrmoval v odchovně, papouch byl šíleně hubenej, naježenej, ani jsem se na něj nechtěla chodit dívat, protože jsem se bála, že každou chvíli umře. :,(
Chlap ho dokrmoval dál, dal mu něco na odčervení, pak už si guarubka začala něco louskat sama, tak Myšák dneska nastěhoval do pokoje pro hosty velkou klec a papouch byl přestěhován z inkubátoru na bidlo, než se zotaví natolik, aby mohl zpátky do venkovní voliéry. Žere jak protrženej, něco spokojeně skřehotá, dala jsem mu piškotek, tak si ho šel namočit do vody a cpe se dál. :srdce:
Už věřím, že to dá, a mám radost jak malá holka z Ježíška.
Hele. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14806
25.4.26 15:53
@Arturie píše: Více

Helmut ma fanynky? 8o :mrgreen: No to bych se na to podivala :cert: :jazyk:
Jo to vymlcovani je jeho zpusob, jak mi to vytmavit…je to manipulace 8) Neni to ostatne poprve, co to udelal, je proste vzdycky hrozne dotcenej… :roll: A ferove to neni, je to detinske a hloupe…ale zase…taky to nekdy delam…ne teda schvalne, spis, kdyz nevim, co napsat a potrebuju si to nejak srovnat…coz bylo treba ted…a myslela jsem, ze to pochopi..ale zrejme se ho to smrtelne dotklo… :roll: Jinak doufam, ze me nebere ( jen ) jako letitou kamaradku :lol: A ne, nemyslim, ze potkal nekoho, s kym se rozhodl to rozseknout… :lol: 8o To mi prijde trochu jako sci-fi…a pokud ano, pak by urcite nemel problem, mi to rict, pac bych ho uz nezajimala, jako mi to vpalil Andy. Za me proste trucuje. Opet neni vubec videt online, to on dela, kdyz se mnou nemluvi…uz ho znam. Ale az se ozve, nevim, zda budu mit jeste naladu, na nej nejak reagovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
25.4.26 15:54
@Venetia píše: Více

Tak nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14806
25.4.26 15:55
@Lorre píše: Více
:mrgreen: Tusila jsem to :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
25.4.26 15:57
🤣 🤣 🤣
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106317
25.4.26 16:00
@sirikit píše: Více

Moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
25.4.26 16:00
@M_Vladim píše: Více

Ale tak nemusíš zas takgle na veřejnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
25.4.26 16:02
@Luxusnixicht píše: Více

Je to bezpečnější :nevim:. Zachovávam si obrazek te krasne mile třicítky, co jsem tehdy videl a tak miloval. Tedka ti je pres 40, to uz nikdo dobrovolne videt nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14806
25.4.26 16:10

Ale treba, az uvidis Helmuta, uz si nebudes nikdy pripadat jako chlap :nevim: :,( Chces to riskovat? :* :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
25.4.26 16:17

Rozhodně, volim vzdycky mensi zlo. Lepsi nez videt v trenkach tebe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
25.4.26 16:22

To už se nezhorší. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14806
25.4.26 16:22

Mohla jsem ti poslat i fotku bez trenek :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
25.4.26 16:24
@Venetia píše: Více

Mám fakt radost - v té venkovní voliéře totiž byly původně ary, taky stabilní pár, milovali se a nehnuli se od sebe - a dva roky zpátky samice umřela, nevíme na co. Škoda, ale stane se…, a do týdne umřel i ten samec! 8o :,(
Hned od její smrti byl teda špatnej, nežral, truchlil - a pak to zabalil a šel za ní.
To už chlap vypanikařil, aby neměl v chovu nějaký virus nebo parazita, samce poslal na pitvu a hádej co?
Masívní infarkt. :(
Normálně umřel žalem.
A teď tohle, tak už jsem byla v nervu, že ta voliéra je prokletá, nebo co. :zed: :zed:
Takže doufám, že tentokrát to dobře dopadne. :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
25.4.26 16:26
Ááá, Lorrouš, rozcvič se, vypadá to, že jsi konečně na řadě. :palec:
Král je mrtev, ať žije král!🥳 🥳 🥳
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14806
25.4.26 16:32
@Andelskej_Satan píše: Více

Je to náročné, já vím…Helmi to taky tvrdí :nevim: :lol: Už pro vás ale mám dárek k Vánocům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová