Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ty vychazis z predpokladu, u Andyho i u Helmuta, že ty ženský jsou nový, cerstve nalezeny. 2 dny po setkani. Dobré víš, ze dost lidí muže mit paralelky soubezne, ruzne se to prekryvat. Třeba ty necekane 2 dny s Helmutem byla takova rozlucka po 7 letech, protože vedel, ze te už nikdy neuvidi. Rozhodne příštích 24 hodin, jak rikaji lékařI.
@Arturie píše: Více
Tak vycházím spíš z poznatků, které o dotyčných vím…
A Helmut mi nepřijde jako typ chlapa, kterej by se kvůli jedné ženě, vzdával té druhé…taky už mu není 20 a řekla bych, že nikdy nebyl typ, kterej se nechal vláčet emocema, je spíš stálej, když mu něco vyhovuje, tak se toho drží. Navíc já chleba nežeru, i kdyby měl tři nový, v pohodě by je přede mnou ututlal, stejně tak mě před nimi…a ty to pořád porovnáváš s tvým manželstvím…ale manželství a milenectví, jsou dvě rozdílné roviny vztahu…a jsou muži, kteří nedávají tu zodpovědnost a stereotyp a z manželství utíkají, i když to taky není časté, spíše se rozvádí ženy…ale proč by utíkali z milenectví, kde nic nemusí, navíc mají sex a obdiv skoro zadarmo, tam mě moc důvodů nenapadá… navíc z dlouhodobého milenectví…leda, že to praskne doma
To je asi tak jediné…Nějaké zamilovaní do jiné, to dělají kluci v 18 letech, že pustí jen tak stabilní vztah a jdou za hlasem svého srdce…a já jsem toho zářným příkladem, taky jsem se zamilovala do Andyho, ale Helmuta jsem neměla v plánu opustit..i když ano, bylo tam jakési mírné odtažení z mé strany…ale nic extra výrazného. Spíš jsem přestala Helmuta tak řešit a dělat scény, nemyslela jsem na něj tolik, ale psala jsem mu pořád stejně hezky. Přece se nevzdám dlouhodobého milence kvůli nějakému nejistému pobláznění. Ale takhle to vidím já. Netvrdím, že to tak musí být, jen uvažuji logicky. Ex kamion mě opustil kvůli jiné, ale nikdy si za tím 100 procentně nestál a nakonec ho to dohnalo…ale on byl svobodný a teprve začínal, nebyl v životní fázi jako je Helmut. Ten asi další rodinu zakládat nechce ![]()
A co když ex byla s dětmi pryč, tak si vzal tu dovolenou a užíval si i s dalšími?
proto to odmlčeni a štvalo ho, že je od tebe indisponovan a neni plne v kondici. ![]()
Já to neberu jen podle manzelstvi. Tam jsem ve finale byla rada, ze odesel za jinou. V milenectvi si ti ženáči milenky hromadí, to je jasny. Já jen, ze ti to puvodne vadilo, kdyby měl nějakou treti. A teď už teda ustupujes a budeš ráda, když te neopusti? Nenech si posunovat hranice.
Aha, a ja myslel, ze to je prirucka pro zeny s nazvem „AI psychoanalyza muzu ve vztazich na dalku“
Neni zac milacku ![]()
@Lorre píše: Více
Tak v podstate si za to muze sama…ty nestastne zoubky pri orale…jako prvnicka…to nemce proste umi rozhodit az tak, ze se trucovite vyghostuje:)
@sirikit píše: Více
Zas na druhou stranu v tehle diskuzi je svet porad tak nejak stabilni:)
Son, to vazne potrebujes randit s deckama, ktery pri sebemensi blbosti trucuji?
@Andelskej_Satan píše: Více
Sám to znáš, rozumove víš, ze je to špatně, ale pořad máš tu dotycnou v hlavě.