Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jako poponesu, ale abych ho táhla třeba kilometr? Opravdu nikoli. Není to žádný drobeček. ![]()
@zmrzlik píše: Více
Jj, jednorázově asi jo
ty cesty z kopce jsou blbý, lepší je jít nahoru a po rovině, dát jídlo a lanovkou dolů, ale my to šli vždycky nahoru i dolu ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
A pak ze urazeni se je jen doména zen
. Ostatně mam dost kamarádů, kteří se umí taky slusne nafouknout i kvůli uplne blbosti. A ja to mam vlastne tez ![]()
@sirikit píše: Více
Mne taky… Ale já to mám vyloženě postavený na protějšku
V některých případech se mne i ta nenávist chvíli drží… Výjimečně napořád
@Lorre píše: Více
A tady si hrajete se Satanem na to, že Vám to nevadí a divíte se Helmutovi, jak se chová.
Kdybyste byli pokousaní, tak taky nebudete v pohodě. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ne. Spíš astronom. Ale psst! I Kepler se musel nějak živit. ![]()
Ovšem ta částka nesouhlasí povaha v tomhle odpovídá.
![]()
Příspěvek upraven 26.04.26 v 11:42
@marin píše: Více
Přesně tak.
Fakt mě nezajímá, proč se chlap chová tak, že mi to dlouhodobě nevyhovuje.
Jeho věc a moje zbytečná starost.
Potřebuju být s někým, kdo se přirozeně chová tak, jak mi to vyhovuje, a současně jemu vyhovuje, jak se přirozeně chovám já.
Takže ani jeden z nás nemusí plýtvat kapacitu na rozbory, jak ten druhý myslel co, a co je na pozadí toho, že něco neřekl nebo řekl.
Co z toho?
Pakoš tejden nepíše, protože psát nechce, co se dá dělat? ![]()
Koho tam máme dál? ![]()
Tuhle jsem se o tom bavila s dcerou: tímhle rázným přístupem my ty chlapy v podstatě kultivujeme. Já se směju, že mě vychovaly srny: praskne větvička a jsem pryč.
A pokud tomu chce chlap zabránit, musí se prostě chovat tak, aby o mě nepřišel. Určitě nejsem typ na štípání dříví na zádech.
Kdyby ženské po třídenním vymlčení chlapa důsledně típaly a nepřilejzaly, vztahu chtiví pánové by si po pár podobných zkušenostech rychle přenastavili program.
Okamžitě rozchod samozrejme, tady neni o cem. To je stejne jako ponozky pri sexu
@Klopotkova píše: Více
Někdo nemusí být Miss world, aby o něj byl zájem… To není jen o kráse, ale o celém vystupování a chování
Pokud s tebe vyzařuje sebevědomí, umíš komunikovat… Nemusíš být oslnive krasna, abys měla jen pozitivní zkušenosti
Njn.
Sklerotický slon by mě záviděl paměť. ![]()
Ono je to taky tím, když to pak nic v blízké době nepřebije.
![]()
Tak nikdo nic o pokousani nerekl…ze se obcas zoubky dotknou neni zadnej problem pro normalniho chlapa…