Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Potřebuješ to přejít celonocni sukackou?
@Venetia píše: Více
Dával jsem příklad, co by mohlo přebít vzpominku. A já říkal, že něco už není čím. Pamatuješ? ![]()
@M_Vladim píše: Více
Spolužačka ze školy tomu stavu říkala podle jedné seriálové scenky : proč já nešťastná jsem si nevzala pistu hufnagla? ![]()
@marin píše: Více
Mně se vlastně tohle asi docela líbí, když si to v sobě ti lidé zpracují a hned nevybouchnou, drží si kontrolu nad emocemi a nejsou hned zlí a agresivní, radši třeba na chvíli odejdou. Horší by bylo takové to nafouknutí nebo neřízený hněv a urážky.
Nj, ma toho moc chudak
Ale az takhle dalece jsem nepremyslela…
Tu dovcu on si bral na rychlo, tudiz mi to prislo, ze potrebuje byt doma a neco zehlit…
@Arturie píše: Více
Tak ja vubec nepisu nic o tom, jak to beru ja a co udelam/neudelam…jen reaguji na to, ze pisete, ze je v tom jina, nebo ze uz se neozve…to by me nenapadal uplne adekvatni duvod
Kdyz jine byly zrejme celou dobu
Spis se nafouknul. Ja tyden mlcela, on bude ted…mohlo ho to i vic stvat v kontextu s tim setkanim, ze on se asi dle svych meritek snazil, vse nezvykle platil, pak mel navic kvuli tomu doma polizanici a ja se jeste budu nevdecne odmlcovat
A ano, samozrejme, ze mi ty jine vadi…to je to, co mi dlouhodobe vadi nejvic a je to vlastne jediny zdroj nasich problemu porad dokola…ac dukaz jsem nikdy neziskala a to je duvod, proc se v tom porad tocim…ale uprimne si myslim, ze pokud jsou jine, tak nejvetsi vliv na nej ma stejne jeho „Ex“..protoze pokud mel nekdy blbe nalady a byl nesvuj, bylo to kvuli ni, to vetsinou i zpetne priznal… Pokud jsou jine, tak si nemyslim, ze je to neco vazneho, ci duleziteho…to jsem v psani nikdy nepoznala. Kdyz byl napriklad ve Svedsku, psal mi vzdycky stejne hezky, touzebne a s laskou. Tam jsem zadnou emocionalni zainteresovanost jinde, necitila. A navic ted uz tam ani nema ty sve odmlky, takze to tam asi skoncilo. A tak ja mela taky Andyho…ale zkratka, kdyz chce neco takoveho delat, mel by umet trochu lhat a vymyslet neco trochu uveritelneho. Jinak se nesmi pak divit.
@Velryba černá píše: Více
Jo, to jsem Helmimu psala…ze vim, ze zuby jsou v ustech holt nekdy neprakticke
A primarne k tomu nejsou usta urcena…cili, kdo do toho jde, musi pocitat se vsim…ale je zvlastni, ze s nikym jinym jsem takove problemy nemela…
Nebo spis nikdo jiny nemel tyto problemy
![]()
Rozhodne vyjimka neni…ja to mam hned z prvni ruky…
Muj tata to delal celkem casto, ze prestal z niceho nic mluvit…mamka z toho byla na svestku…pak za tyden se zase rozmluvil…
Takze ja jsem na tyhle veci tak nejak zvykla. Ostatne sama obcas nemluvim
Ja Helmutovi ze zacatku vse rikala, kdyz me neco trapilo…ale casem jsem od toho upustila, protoze to bylo porad dokola a u nej se nekdy prave stalo, ze po me vytce taky pak prestal mluvit
takze jsem radeji zvolila taktiku, ze si dam oddech, nez to zpracuju a nebudu mu rikat nic…ze uz ho stejne nenapravim ![]()
@Monicka36 píše: Více
Zalezi, jak je to mlceni dlouhe…nekdy je to proste jen o tom, ze po nejakem konfliktu nemas na druheho naladu a nechces s nim vubec mluvit a radeji, nez se hadat, se stahnes…to ale muze trvat par hodin, den…pokud je to dele, je to uz vetsinou jasna manipulace a trest…