Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Jednou jsem mlčela přes tři dny.
Kdykoli jsem se pokusila něco sesmolit, zasekly se mi prsty a v centrále buď vzduchoprázdno nebo sbírka nejrůznějších vulgarit. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Já když nemluvím, tak mi na tom cloveku nezalezi. Po case, když už mám pocit, ze jsem ho setrasla, se stejně ozve. Kdyz s ním mám pracovni kontakt nebo od něj něco potrebuju, tak se snazim nedelat vlny a hned ho neblokovat. Kdyz otravuje moc, blokuju. Teď mám zrovna jednoho na black listu. Pise vycitavy sms-ky. Nic jsem s ním neměla
To fakt nedavam. U me chlap jasne pozna zájem vs nezajem. Chovam se jako dve ruzny ženský.
@Arturie píše: Více
U mě nezájem pozná také, jednoduše mu to sdělím.
Ty mene bystrejsi to hned nepochopi.
Nevím. Asi jsem nikoho takového nepoznala, nebo nezaujala. ![]()
Znám…typy pro které NE…rozhodně neznamená NE ![]()
Vlastně jeden se choval jako debžot, tak jsem si ho asi ve třech zprávách povodila, „zdrhnul“ pak sám. ![]()
Jo to znám…s Helmutem jsme jednou mlčeli 14 dní a on mi pak psal, že už mi chtěl psát vícekrát, ale nevěděl co…že vždycky začal a pak to smazal…a je možné, že nechce být vulgární, tak jen čeká, až ho to přejde ![]()
@Adull píše: Více
Já jednoho takového odmitam už asi ctvrt roku. On se chova jakobych byla jeho holka. Vypisuje, žárlí, píše vyčítavy sms. Je mu 35 ![]()
Tohle mam s mym exmilencem…odmitla jsem ho snad 500×
Pisu mu o Nemcovi…a on porad pise
Jiz 7 let, to zkousi
![]()