Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75743
27.4.26 07:43
@Centropen píše: Více

Pokud ti na to protějšek hraje, je všecko v nejlepším pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.26 07:45
@M_Vladim píše: Více

Ty si seznámil potenciální milenku s manželkou? 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
Centropen
@sirikit píše: Více

Ty jo ale v podstatě to tak je. Ja mlčím, protože ho miluju. Kdybych v danou chvíli nemlčela, věř, ze by se se zlou potázal a to nechceš. Nevymlčuju jeho, vymlčuju sebe. Není to trest, je to obrana.

• Citovat
  • Upravit
Centropen

Když se naser3 on, mlčí taky. 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75743
27.4.26 07:49
@Venetia píše: Více

Vždyť jo.
Postupnou vylučovací metodou i ti s potřebou rádiového klidu najdou někoho, kdo to plně chápe a v klidu vyčká na zlepšení situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.4.26 07:49

@Centropen to je jako tady s mým subjektem zájmu. Navzájem se povzbuzujeme k autentické komunikaci za všech okolností a neuděláme to ani jeden. Poněvadž oba víme, čeho jsme schopni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
27.4.26 07:50

Viz výš. Chce to, jako všecko, kompatibilního sparring partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106245
27.4.26 07:55
@Velryba černá píše: Více

Asi těžko… Ta různá nastavení se těžko pochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.4.26 08:02

Ale jo, dá se, pokud za vším nevidíš akt manipulace a dokážeš respektovat přirozené nastavení druhého člověka. Někdo v myšlenkové či emoční nouzi pláče, jiný křičí, další se bez přestávky snaží řešit a někdo mlčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37031
27.4.26 08:03
@Anonymní píše: Více

Vlastně jo. :D
A byl v tom jistý podlý záměr. :P
Jak jsem psal, kámoška je starší a vdaná a trochu s nadváhou, což tedy manželka viděla naživo. Manželka je 55+ a figurou by klidně té Hurley konkurovat mohla… Spát vedle takové manželky, když ztratila zájem, je pro chlapa celkem peklo. Tak holt se někdy zvedne a jde na bílej sex. Ten se do nevěr nepočítá. :oops: Ale ta váha… :zed: A z druhé strany, manželka by nějakou kámošku nejspíš ještě potřebovala. :think: Takže, kdyby to vyšlo, bylo by to celkem ok. :think:
A konkretně tahle kámoška jako milenka asi opravdu nehrozí. Na tom jsme se spolu dohodli už dřív, „za zády“ manželky. :oops: No a k tomu musím říct, že mi kámoška s potenciální milenkou celkem fandí…Protože do situace vidí. :oops:

Příspěvek upraven 27.04.26 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106245
27.4.26 08:22

Presne tak
Ja nesnáším hádky nebo vyhrocene diskuze
Nejdřív to musím strávit sama a případně vyřešit někdo, později klidnou komunikaci.
Ale nekdy taky vylítnu, ale to mi už dotyčnej se… tak, že to je blížící se konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106245
27.4.26 08:25

Tak to je základ.. Jinak ty vztahy nemůžou fungovat

Bud kdo to chápe nebo komu za to stojíš… Stejně jako Mysakovi stojíš za to, aby něco v sobě potlačil a choval se podle tebe

Ale hodně záleží o co jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
27.4.26 08:32
@Velryba černá píše: Více

Což o to, já to úplně chápu a plně respektuju, že to tak někdo má.
Ale protože já bych tímto chováním trpěla, nevyberu si člověka s takovouhle potřebou za partnera.
Stejně, jako se třeba Ven obloukem rozumně vyhne zanícenému cyklistovi, horolezci nebo jinému sportovci, protože jejich nastavení a potřeby nejsou kompatibilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
27.4.26 08:35

Jo.
No, a když někdo takhle vymlčuje tebe - máš pro to pochopení a ten vztah je, když zase začne komunikovat, stejný?
Na začátku téhle debaty jsi psala, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106245
27.4.26 08:35

Novyhnu se jen takovému, který na to potřebuje parťáka.. Naopak pokud by byl zanicenej sám o sobě, tak by mi to vůbec nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová