Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Co nedokážu nikdy odhadnout, co to „chlapa do baráku nechci“ přesně znamená. ![]()
Je to, že žádný chlap není a to tvrzení je jen taková uklidňující lež.
Je to jen momentální nastavení mysli, určitá životní etapa.
Nebo skutečně trvalé nastavení člověka, introverta, kterému vadí lidi blíž než dva metry.
Tipuji, že správná odpověď bude ta druhá. Takže až to období pomine, skočíš do toho po hlavě a budeš si tu s milovnici malých psů vyměňovat recepty na dyňové polévky
.
@sirikit píše: Více
Nemam, ale podridim se jeho způsobu
Tam se, ale nejedná o konflikt a vážný vztah
S milencem jsem měla malinký konflikt jeden… A přizpůsobila jsem se a zbytečně ho nedráždím ![]()
Vymlčování je něco jiného, než obyčejná odmlka. Pokud někoho nebo něco vymlčíš, už se k tomu nevrátíš.
@Velryba černá píše: Více
Trochu romatiky ![]()
Na rukou by tě nosil.
Mladý z kuchyně do ložnice…
Starší z ložnice do kuchyně…
@Josef_t píše: Více
Může to být trvale nastavení nebo k tomu dospějes, protože nic co bys do života chtěl není v nabídce
@My Melody píše: Více
Já s tebou souhlasím.
Vidím taky partnerství spíš jako smíšenou čtyřhru (tenis), kde se ti dva doplňují.
@Velryba černá píše: Více
Otázka terminologie.
Myslím takový ten stav ála Helmut, kdy si lidi kontinuálně píšou v nějaké frekvenci, a najednou se na základě nějaké informace nebo blbé formulace jeden z nich odmlčí na pár dní, týden, 14 dní…
Nebo dva žijí spolu, normálně si povídají, řeší pár slovy běžné provozní věci nebo SPOLU mlčí, což je úplně jiná atmosféra, než když jeden mlčí protestně.
Jednou jsem se takhle odmlčela cestou na fesťák, protože jsme se v autě neshodli v názoru na Dymytry a Myšák mě nějak hloupě uťal, že tomu nerozumím, nebo co
![]()
Tak já sklapla a do čtvrt hodiny už bystřil: "To je děsný!
Ohlušující ticho!
Neslyším Helču!
"
![]()
@Venetia píše: Více
Myslím, že v tom je právě ohromný rozdíl.
Jestli nic není v nabídce - což může znamenat jak přehnané požadavky, tak to, že za požadovanou hodnotu se nabízí málo.
V tomto případě stačí mírně slevit.
Jestli je fanouškem této modernizace Arakainu, tak má mínusové body ![]()
Protože tě zná jinak, pak ho podobná situace rozhodí. Mne takhle vymlčela kamarádka, akorát to trvá už víc než rok.
Jiná nekomunikuje cca deset dní, tam ale naprosto přesně vím, proč tomu tak je. Vlastně mě to nikterak nedeptá. A co se týče jistého chlapa, tam mě štvou delší pauzy v situaci, kdy ladíme termín čehokoli, protože on se zkrátka sebere a odjede, já takto jednat nemohu. Jako třeba teď. ![]()
Helmuta neznám, nevím, proč jedná tak, jak jedná.
Nic horšího jsem už dlouho nečetla, zkus to znovu. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To je pravda, taky sem byval hodny mily hoch se srdcem na dlani. Nez sem potkal tebe
. Ted uz srdce asi ani nemam ![]()
No myslim, ze v druhém případě už asi slevili až kam to bylo možné… a došli k závěru, že je lepší být sám