Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
V tomhle mi zase pomohl rozvod
Předtím to bylo nějak podobně, pak jezdili na návštěvy a to jsme pokecali mnohem více než když jsme byli všichni dohromady… Cestování k tomu nebylo potřeba
@Velryba černá píše: Více
Jak to s tim souvisi? Je rozdil, uklidnit se v radu hodin a pak k tomu rict svoje a nekoho vymlcovat nekolik dni. To je proste truc, manipulace, rikej tomu, jak chces. Fakt, co by ten druhej musel udelat, aby se clovek uklidnoval nekolik dni a zaroven to nebylo na rozvod. Klidne mi dej priklad.
@Venetia píše: Více
Tak to budu držet palce, ať je to zdraví co nejlepší. Už jsi sekla s kouřením?
@Monicka36 píše: Více
Pokud stavíš jen na tom, že ten druhý musí něco provést, pak ti žádný příklad poskytnout nelze. A jak to souvisí? No, kdybys byla schopna trošku širšího náhledu, dojde ti to okamžitě. Ostatně Ven ti napsala v podstatě totéž.
@My Melody píše: Více
Je to prostě dnešní móda. To přejde a zase přijde jiná móda.
Když to vztáhnu na sebe, projel jsem taky půl Evropy, ale z většiny měst znám jen hotel a stadion. Jestli je to dobře nebo špatně nevím. Ale vždy jsem si tomu místu stihl udělat nějaký vztah, dobrý nebo špatný.
Mě přijde, že při té rychlosti cestování si ten vztah ani nestihnou vytvořit. Možná se snaží tvářit vždy spokojeně a ty negativní zkušenosti si ani nepřipouštějí.
To vidíš tady v diskuzích denně ne?
Pořád chce něco probírat a reditb, vědět co si o tom myslíš, jak se cítíš
Tak mi rekni, co se teda musi stat, aby dospely svepravny clovek v domacnosti nekolik dni mlcel.
No tak jasne, pokud mi ale resitel vadi, tak si s nim nic nezacinam ne?
To nerozporuji. Umím fungovat jako samostatná jednotka.
Spíš mě baví jaký odpor to „teplo domova“ domova u některých vyvolává.
Spíš - „teplo domova“ chci, ale odmítám pro to cokoliv udělat. Čest výjimkám, kterých naštěstí není málo.
Tím si právě nejsem jistý. ![]()
I ten párek by se měl ohřívat pořádně - ne ho jen strčit na x-minut do mikrovlnky a kydnout na talíř.
Tak u mne takřka cokoli, obyčejné přehlcení. Teď jsem to měla asi dva první všední dny po návratu z nemocnice. Zkrátka restart. Může to být naštvání, může to být příliš problémů k řešení naráz, může to být aktuálním zoufalstvím, že něco nedokážu zvrátit. A pokud někdo v této fázi bude opakovaně tlačit na komunikaci, mou reakční dobu spíše protáhne.
@Josef_t píše: Více
Josefe, ze pozdravujem tvou paní, ta musí mit svatozar. Zaroven ať je úplně v klidu, tebe si žádná milenka domu neodtahne.
@M_Vladim píše: Více
Tobě jednou upeču super steaky z argentinského býka. Bábovku ode mě nečekej. Miluju tě.
A je to venku, lásko.
![]()
Tak jasně.. Nekdy se to ovšem projeví až později