Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8244
27.4.26 09:21
@Josef_t píše: Více

Ty tam prostě tu bábovku propašuješ v jakékoliv věkovce co.?😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106227
27.4.26 09:24
@Adull píše: Více

To je strašný
Doufam, ze Josef je ojedinělý, odstrasujici případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.26 09:25

Ten podmiňovací způsob hraje roli :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.26 09:26
@Venetia píše: Více

Bohužel bych řekla, že je spíš typický většinový zástupce a virtuálně si to troufne říct nahlas…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.26 09:28
@Lorre píše: Více

Nemyslím :*

• Citovat
  • Upravit
37012
27.4.26 09:30
@Lorre píše: Více

Pockej až Tě zas rozbolí! :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
27.4.26 09:30
@Velryba černá píše: Více
Že? Fakt nechci muže svého srdce poslat rovnýma nohama do dža a dále, když jsem vytočená. Tak raději mlčím. :mrgreen:
Tak jak píšeš, být autentická, to by dobře nedopadlo. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
991
27.4.26 09:31
@M_Vladim píše: Více

Potřebuješ pofoukat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37012
27.4.26 09:31
@Adull píše: Více
:think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37012
27.4.26 09:34
@Velryba černá píše: Více

Dík! :mavam:
Už jsem si vzal betablokátor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.26 09:39
@M_Vladim píše: Více

Milenectví je především o lhaní současnému partnerovi a potlačování pocitů ze záplavy endorfinů z nového člověka. Není to sranda a ty jsi cíťa, semele tě to, proč myslíš, že si hlavně jenom píšu? Kdyby si to uměl oddělit, tak by to nebylo třeba tak hrozný, ale i tak to normálního člověka stojí dost kreditů z charakteru, pokud na něj teda nerezignuješ. Chápu, že frustrace z potřeby sexu je hnusná, znám to, ale daň je u milenectví hodně vysoká, takže jestli ti to kamarádka doporučuje, tak to možná kamarádka není..
Jinak se mi moc líbí, že hledáš ženě kamarádky, kdyby ti ona našla milenku, byli byste oba šťastný :srdce:

• Citovat
  • Upravit
991
27.4.26 09:43
@Centropen píše: Více

Na Silvestra… snad dvacet zpráv. Pomalu se to vyostřovalo a prý - hele, já už jsem takový rozvláčný, myšlenky se mi redukují natolik, že bych napsal něco, co by mě pak hodně mrzelo. Takže užij zbytek Silvestra a dobrou. :lol:
Asi takhle se tedy věnují rodinám, sedí u počítače, paří hry, vyprndávají a pochlastávají rum. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8244

Pepo každá netouží vypíkat bábovky a oprašovat Pepu rozvaleného v křesle, čekajícího na kus žvance v parádním pokoji :think:
Prostě pochop, že nechce…né že se nenašel ten pravý…někdy holt ani pravýho..a o levém ani nemluvím…nechceš mit doma..😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
@Venetia píše: Více

Takže první případ, kdy to ve skutečnosti není svobodná volba, ale není vhodný partner?

Neumím posoudit kolik „volných“ vhodných mužů je v které sociální bublině.
Je pravdou, že v té mé jich je velmi málo. Bývají uloveni velmi rychle.

Výjimky, třeba chlap s velkou nadváhou a s tím související zdravotní problémy, ale ten má dost problémů sám se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
@Luxusnixicht píše: Více

On ti jen ukazuje, kde je tvoje misto, ze jses jen milenka, tedy mu mas delat nadsenou sparingpartnerku na sexting a dostavit se na soulozeni do hotelu, kdyz ma on pracovni cestu pobliz.
Nemas chtit vic, nemas chodit na rande, zasahovat do jeho zivota, nemas zadat vic, nemas co zadat vysvetleni a rozebirat tve problemy a podezreni a jeho lzi a pokud to udelas, odmlci se, rekne si, ze pocka, az te ty „pindy“ zas projdou a pojede se dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová