Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Ty tam prostě tu bábovku propašuješ v jakékoliv věkovce co.?😂
@Adull píše: Více
To je strašný
Doufam, ze Josef je ojedinělý, odstrasujici případ
@Venetia píše: Více
Bohužel bych řekla, že je spíš typický většinový zástupce a virtuálně si to troufne říct nahlas…
@Velryba černá píše: VíceŽe? Fakt nechci muže svého srdce poslat rovnýma nohama do dža a dále, když jsem vytočená. Tak raději mlčím.
@Velryba černá píše: Více
Dík! ![]()
Už jsem si vzal betablokátor. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Milenectví je především o lhaní současnému partnerovi a potlačování pocitů ze záplavy endorfinů z nového člověka. Není to sranda a ty jsi cíťa, semele tě to, proč myslíš, že si hlavně jenom píšu? Kdyby si to uměl oddělit, tak by to nebylo třeba tak hrozný, ale i tak to normálního člověka stojí dost kreditů z charakteru, pokud na něj teda nerezignuješ. Chápu, že frustrace z potřeby sexu je hnusná, znám to, ale daň je u milenectví hodně vysoká, takže jestli ti to kamarádka doporučuje, tak to možná kamarádka není..
Jinak se mi moc líbí, že hledáš ženě kamarádky, kdyby ti ona našla milenku, byli byste oba šťastný ![]()
@Centropen píše: Více
Na Silvestra… snad dvacet zpráv. Pomalu se to vyostřovalo a prý - hele, já už jsem takový rozvláčný, myšlenky se mi redukují natolik, že bych napsal něco, co by mě pak hodně mrzelo. Takže užij zbytek Silvestra a dobrou. ![]()
Asi takhle se tedy věnují rodinám, sedí u počítače, paří hry, vyprndávají a pochlastávají rum. ![]()
@Josef_t píše: Více
Pepo každá netouží vypíkat bábovky a oprašovat Pepu rozvaleného v křesle, čekajícího na kus žvance v parádním pokoji ![]()
Prostě pochop, že nechce…né že se nenašel ten pravý…někdy holt ani pravýho..a o levém ani nemluvím…nechceš mit doma..😂
@Venetia píše: Více
Takže první případ, kdy to ve skutečnosti není svobodná volba, ale není vhodný partner?
Neumím posoudit kolik „volných“ vhodných mužů je v které sociální bublině.
Je pravdou, že v té mé jich je velmi málo. Bývají uloveni velmi rychle.
Výjimky, třeba chlap s velkou nadváhou a s tím související zdravotní problémy, ale ten má dost problémů sám se sebou.
@Luxusnixicht píše: Více
On ti jen ukazuje, kde je tvoje misto, ze jses jen milenka, tedy mu mas delat nadsenou sparingpartnerku na sexting a dostavit se na soulozeni do hotelu, kdyz ma on pracovni cestu pobliz.
Nemas chtit vic, nemas chodit na rande, zasahovat do jeho zivota, nemas zadat vic, nemas co zadat vysvetleni a rozebirat tve problemy a podezreni a jeho lzi a pokud to udelas, odmlci se, rekne si, ze pocka, az te ty „pindy“ zas projdou a pojede se dal.