Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13954
27.4.26 09:46
@Velryba černá píše: Více
:think:

My Melody to popsala hezky - tomu se nevyrovnám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37205
27.4.26 09:47
@Anonymní píše: Více

Jsem si vědomý toho, že nejsem žádnej ošlehanej gigolo, tak se nikam v trysku s hlavou v podpaží neženu. :P
Kámoška je kámoška vlastně už půl století. ;) Jo, máme tam velký pauzy a i ona má nárok na nálady a i vím většinou proč, nekdy jí tak trochu dělám terapeuta, ale ono je to vzájemný. Takže kámoška je a vlastně i - nikam mi za krk netahá. ;) Maximálně tak na výlet. 8)

Příspěvek upraven 27.04.26 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23994
27.4.26 09:47
@Josef_t píše: Více

Introvert určitě nejsem. Zájemcu na vztah mám naopak prilis. Musela bych se šíleně zamilovat. Což bez orgasmu uz asi neklapne. Znamena to, ze se nechci s nikým sestehovavat, takový ten bezny domaci život me ubiji. A z babovky na stole na me jdou mdloby. Pasaze o zavarovani preskakuju, zajímaji me jen low carb recepty pro me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18007
27.4.26 09:48
@Lorre píše: Více
:) Oprava : Helmuta schwanz-e :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
27.4.26 09:48

Nevím, co psala. Tudíž nic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
27.4.26 09:50
@Venetia píše: Více

Rád bych připomněl, že ještě chodím a koukám na fotbal a občas si zajdu na pivo.

Jediná polehčující okolnost, na rybářské pruty mi v garáži sedá prach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37205
27.4.26 09:52

Furt je lepší vysosat flašku, než plácnout něco hodně blbýho. :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
27.4.26 09:54
@M_Vladim píše: Více

Já už slyšela blbých věcí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
27.4.26 09:57
@Adull píše: Více

Cožpak o to, já to chápu.

Mohu dopřát trochu těch materiálních požitků, společenský a rodinný život nezanedbávám, pro vlídné slovo nejdu daleko, nádobí umyju, poličku přivrtám.

Ale pro moderní ženu, je voňavá bábovka nepřekonatelný problém :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
27.4.26 09:59
@Arturie píše: Více

Pozor, mezi zájemci o tvůj orgasmus a zájemci o voňavou bábovku je propastný rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37205
27.4.26 09:59

Pocéém! :hug:…Tak hóóódně blbýho. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37205
27.4.26 10:01

Pro moderního muže ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18007

@M_Vladim
Zivot je bohaty a da se najit spousta dalsich veci.

Nekdo soulozi vic, nekdo mene a nekdo vubec… nekdo cestuje, nekdo ne… nekdo ma dum na krasnem miste, jiny ma byt v chude ctvrti… nekdo je zdravy, nekdo ne… kazdy ma startovaci moznosti, geny, rodinne, spolecenske, zdravotni, psychicke a dalsi podminky jine… ale kazdy clovek si nese pytel svych problemu na zadech.

Tak to proste je, proc se srovnavat s okolim, ve tvem pripadu, proc se srovnavat, ze okoli soulozi vic? Proc bohatost zivota redukovat na pocet soulozi, ktere byly/nebyly? 8o 8o

Z meho pohledu zvenku je to nesmysl a promarneny zivot se porad srovnavat s okolim a porad litovat, cela desetileti, zes toho nenasoulozil vic a a nevidet jine aspekty, moznosti, bohatost zivota. :kytka:

Příspěvek upraven 27.04.26 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8342
:D :D…to je jak když Srstka řikával Chcete mě? :D :D…ale jo pochválit se člověk musí…nikdo to líp za tebe neudělá :D

Hele ja bábovku umim skvěle a co si budeme…je to rychlovka…jen to pojetí jako by to bylo rovnítko ke spokojenému vztahu mě nějak nebere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
27.4.26 10:02
@M_Vladim píše: Více

Jo, hoooodně hoooooodně blbých věcí. Dost pochybuji, že by se dokázal byť jen přiblížit. :D
Ovšem naposledy se vyjevil slušně, o něčem jsme se bavili, v podstatě obecně o vztazích, ať jsou jakékoli. A najednou z něj vypadlo, jestli bychom se my dva neměli náhodou sestěhovat a založit spolu rodinu. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová