Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Párek se musí ohřát v hrnci. Z mikrovlnky není dobrý. I ve vaření parků je umění. Někdo je šoupne do hrnce až, když vře voda. Nechápu. Já je vložím do studené vody a vařím do varu. Zda to dělám dobře, netuším.
@Velryba černá píše: Více
No a jak se pak komunikujou prakticky veci? Se treba zepta, kdo pujde nakoupit a ty mlcis?
@Venetia píše: Více
Spíš je nachytat tak říkajíc „na hruškách“ jak chtějí protichůdné věci.
I když u tebe se mi to nepodaří, protože to máš srovnané. Ale zase mě ty krátké repliky s tebou více baví.
Takže vlastně sám nevím. ![]()
@Venetia píše: Více
Připouštím, že někdo může preferovat „chlad domova“. ![]()
@Fukitol píše: Více
@Josef_t Pepo, kdyby si mě na rukou nosil a byl postelový bůh a milovala jsem tě, tak bych ti ty bábovky pekla moc ráda a líbilo by se mi, kdybych tě viděla šťastného a neměla s tím vůbec žádný problém, kdyby si jen s lahváčem u fotbalu prudil, že už zase nemáš co jíst a máš přece na to automaticky nárok, protože jsi můj partner a nezajímalo by tě, co dělá šťastnou mě nebo, že jsou dny, kdy vařit třeba nestíhám… to je pak něco jiného, mně vlastně přijde docela jednoduchý dělat šťastného muže tvého založení, není to žádná raketová věda..
Ten nastává, když milovník tepla domova začne prudit a vyžadovat
A teplo domova vzniká pravidelným vařením? ![]()
Na co ženská potřebuje v 50 plus chlapa? Na práci má remeslniky, na cestovani deti nebo kamaradky, na obdiv kolegy v práci, na teplo domova kočku. Na sex si pujci toho nejlepsiho, co v pujcovne štěstí maj.