Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to jednoduché ![]()
Jdeš na pivo nebo aperol a máš z toho špatné svědomí - máš teplo domova.
Jsi raději kdekoliv jinde než doma, dokonce i na tak nehostinném místě, jako je pracoviště, - nemáš teplo domova.
@Centropen píše: Více
Vztah je taková trojnožka, kde sex je jedna noha. Když není, nikdo se na ní dlouho neudrží.
Ale když je jen ten sex, tak už se na té jedné nožce neudrží vůbec nikdo.
@Josef_t píše: Více
ja jdu rad po praci na drink s kamaradama a pak i rad domu, kde mam usmevavou zenu a neprudi me kvuli tomu, ze jdu pozde kvuli drinku s kamaradama. Tahle situace neni bud a nebo ![]()
@Fukitol píše: Více
Takže ani po desátém pivu a patnácti vytípnutých hovorech nemáš špatné svědomí ![]()
Josefe, nechci ti napovídat, ale tvé příspěvky obvykle vytváří dojem, že muži jsou ještě větší hovada, než mnozí doufali. Zkrátka si kakáš do vlastního hnízda. ![]()
Je to ještě horší než jsem si myslela
@Anonymní
Babovkar prostě musí natrefit na ten pečovatelsky typ
nemam. Nedelam to kazdy den a zena mi nevyvolava, kde jsem. Ona taky obcas nejam zajde. Normalni zivot.
Ty kdyz nejdes z prace hned domu, tak mas spatne svedomi? ![]()
Otázkou je, proč na ten Aperol úplně pohodě nejde
@Honza 12 píše: Více
Nemusi, jen neustrazi tu hranici a ani nevi jak a prejde to do obsese. Pokud ma zena cely svuj zivot postaveny vylucne na krase a obdive od muzu, tezko se toho vzdava, protoze je to jak droga, muzi se k hezke zene chovaji jinak a je to prijemny a najednou, kdyz ta" moc" nad muzi odchazi, zeny, ktere ziji jen pro povrchnejsi veci, se toho odmitaji vzdat, Hurley mela zakroky uz jak mlada, tak v tom pokracuje a zacina ji to prerustat pres hlavu. Stejny problem je videt ve filmu „Diane de Poitiers“ s Isabelle Adjani, je ji tam nejak tusim 68 a prerostlo ji to pres hlavu, kdyz je tech zakroku moc, je to videt v tak vysokem veku, ale napriklad Sophie Marceau je priklad, kdy je to delano dobre a s mirou, vypada dobre, ale pomerne prirozene a pripomina svoji vekovou kategorii. Z ni si asi jednou budu
brat pri jistem limitu zakrocich priklad.
@Velryba černá píše: Více
Ale muži jsou hovada.
Jinak by jste to tu neprobíraly od rána do večera.
Ale ty z nich děláš hovada mnohem větší a horší. ![]()