Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
27.4.26 13:57
@Josef_t píše: Více

uz fakt nevim, jestli jsem blazen ja nebo nekdo jiny, ale kdyz clovek jde po praci na drink prece neznamena, ze ma studeny domov nebo ze se netesi domu :zed: Clovek proste normalne zije, setkava se s prateli nebo kolegy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14470
27.4.26 14:08
@Velryba černá píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23970
27.4.26 14:10
@Honza 12 píše: Více

Hele, stačí. Musela bych se hodně prizpusobovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14470
27.4.26 14:21
@Lorre píše: Více
:hug: Ja vim, takhle znicim kazdeho :,( :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
27.4.26 14:46
@Honza 12 píše: Více

Co tam chybí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
27.4.26 14:47
@Velryba černá píše: Více

Ale já to nechci vylepšovat. Naopak bych si to ještě jako potencionální milenec rád víc podělal. :andel:

Jeden chce bábovku v neděli odpoledne, druhý chce zase výlety na kole, třetí che jezdit na rockové festivaly…

Vždy se v tom vztahu musí partneři v něčem přizpůsobit, musí se domluvit na tom kdo bude kupovat mlíko a kdo bude mýt nádobí.

Když si ti dva nechtějí vyjít vstříc, tak z toho žádný vztah nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
27.4.26 14:49
@Fukitol píše: Více

Fakt nevím kolik toho času na drincích s přáteli trávíš.

Pokud se vracíš každý den o půlnoci, tak ten studený domov už máš, nebo brzy budeš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
27.4.26 14:49

Jedine co od vztahu chceš je nedělní bábovka, u které s tebou musí sedět a klid na fotbal

A co by to mělo dát te ženě?
Proč by měla být v takovém vztahu stastna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
27.4.26 14:52

Ale to má asi každý jinak
Ty se těšíš na pivo, fotbal a dobrou večeři
Na co se má těšit v takovém vztahu žena? Že si po práci stoupne k plotně a pak se odvalis k fotbalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
27.4.26 14:53
@Adull píše: Více

Tak tam je už něco shnileho, když i v takovým blbostech musí lhát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
27.4.26 14:54

Tak proč pořád lidi do těch vztahu cpes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14470
27.4.26 14:56
@Klopotkova píše: Více

Zprvu psal normalne…psal, ze to bylo krasny, oslovil me ma lasko, jako obvykle…ale dalsi dny uz byl chladnejsi…psal sice docela hezky, ale bez te sexualni touhy…a pak psal, ze mel jednak ty stresy doma, ze ex zacala z niceho nic delat divadlo a ze si asi bude hledat novy byt, ze na to nema naladu…a jednak, ze o sexu nepsal proto, ze jsem byla obcas pri sexu drsna a jeho pak bolel tyden ptak :think: Coz teda nevim, jak moc bych ho musela pokousat :lol: :think: Hlavne ten posledni den rano, jsme jeste meli sex a nevypadalo to, ze by ho neco bolelo :think: Ale dodal pak i, ze chvilema jsem to delala jako bohyne, ale ze obcas proste citil zuby a ze to pak muze zpusobit nejake problemy ( myslel asi to ochabnuti ), ale ja mam techniku porad stejnou a treba pri minulem setkani, nic takoveho nerikal a byl nadmiru spokojen…no protoze minule nemel ty sve problemy, tudiz to ani nepotreboval na nikoho hodit. 8) Cetla jsem si nasi komunikaci z minulosti…a on to na me hazel opravdu casto :think: :roll: A navic psal pak i odtazite, kdyz se mu to stalo…po jednom setkani mi dokonce neposlal ani pusu, nic zadny smajlik, jen takova sucharska zprava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36943
27.4.26 15:01
@Venetia píše: Více
Úplně stačí, když se to doví tchýně. Měl jsem zlatou, ale v prostředí jeji maminky bylo opilectví častým jevem, takže k jakémukoliv alkoholu mimo domácí kontrolu získala až fobii. Nutno říct, že se přitom problém netýkal ani její matky, ani otce, ale prostě v tý vesnici…
Stejnou paniku chytala, když jsme šli s klukama plavat. Sama totiž plavat neuměla a moje druhé jméno je lachtan a manželka i kluci samozřejmě plavat umí… :P :?

Příspěvek upraven 27.04.26 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14470
27.4.26 15:01
@My Melody píše: Více

No ja jsem mu rekla narovinu, ze my nic, ze uz je to pryc a mam jineho, ale zase nemela jsem problem, udrzovat s nim pratelsky kontakt…jenze on to vzdycky stocil k sexu a ja se pak odmlcela…takze kdyz pise normalne, klidne odpovim, na sex nereaguji…ale asi i v tom, ze obcas odpovim, vidi nejakou zoufalou nadeji :think: Nevim…i kdyz ted se zda, ze uz to mozna pochopil…uz se nejak dlouho neozval pote, co jsem opet nereagovala :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14470
27.4.26 15:05
@My Melody píše: Více

No je to tak…ukazuje mi me misto…ale nevedomky me tim i uci, zit bez nej…a cim dele bude mlcet, tim vic se ja odpoutam…a kdovi, treba se mezitim objevi nekdo fajn a az se Helmut zase cely dychtivy ozve, uz me to mozna nebude zajimat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová