Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
Nepochopila jsi zadání ![]()
Situace 1.
Ona zaváhá, protože doma má manžel po noční vysáto, umyté nádobí a nezapomněl děti vyzvednout z kroužků. Na aperol stejně zajde, ale má z toho špatné svědomí.
Situace 2.
Ona raději hledá dvě hodiny desetníkový rozdíl v účtech, aby nemusela domů, kde na ni čeká de***, kterého si před lety dobrovolně vybrala se záměrem ho převychovat. Navíc k tomu dva rozmazlení puberťáci. Na aperol jdou bez ní. Domů se vrací stejně nasr**** jako ti co už tam jsou.
@Monicka36 píše: Více
Tak na háku má potřebu mlčícího i ten druhý, který může hučet jak kolovrátek pořád dokola. Nemůžeš hodnotit jak to na vztah působí, když to máš jinak.
Siri to napsala přesně. Jde o kompatibilitu. Když mě ten druhý zná a ví, jak to mám, tak kde je problém? ![]()
@Monicka36 píše: Více
Ja mám manželství živé a odpovím ti. Ano. Pokud se na něco zeptá. Nereaguju. Tedy v tom největším naštvaní. Pak podle toho jaká míra tam je. ![]()
@Josef_t píše: Více
Takže vařit, péct a nejlépe pro regiment, by ses mohl citit jako paša
![]()
@Centropen píše: Více
Takže se tě zeptá na něco provozního nebo něco kolem děti a ty děláš, ze tam neni?
@Luxusnixicht píše: Více
Pokud chlap neni nejak psychicky postizenej, nemocnej, pak odmitnuti od zeny porozumi a stahne se.
Jina vec je, kdyz s nim zena udrzuje dal kontakt, v tom pripade doufa…
Pokud to zene opravdu vadi, rekne mu to jednou, dva krat a kdyz ji presto nerespektuje, zablokuje ho a neudrzuje zadny kontakt. Normalni chlap porozumi, ze je konec, dal bude dolezat jen nemocny stalker.
Příspěvek upraven 27.04.26 v 12:46
@Arturie píše: Více
To má můj budoucí spolutchan… Hráli jsme tam na Vánoce šipky… Super to tam má
A když má svůj kutloch, který se jmenuje pracovna je všechno v pořádku a může tady koukat na fotbal?
@Adull píše: Více
mam doma skandinavskou feministku, tak jsem dobre vycvicenej 😂. Ale je fajn partacka do zivota, jako posluhovacka stoji za prd. Takze jde o to, co kdo preferuje ![]()
Když přijdeš z práce se špatnou náladou, na km si „schladíš žáhu“?
Na čivavě to asi nebude ono ![]()
Ne, většinou jsou to s odstupem času úplné kraviny. Ale v daný moment je to pro mě něco tak výsostně důležitého, že přes moje mlčení prostě nejede vlak.
Ale tak tři dny to bývalo na dálku a málokdy. Většinou nějaký jeho výlet, nebo dovka s manželkou. Teďka tak max 48 hodin