Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
965
26.4.26 22:50
@Anonymní píše: Více

Asi může být, u mne to s emocemi úplně nesouvisí. Prostě se přehltím myšlenkami a ani zdaleka se takový stav netýká pouze vztahů. Stává se mi to třeba i venku, což je obzvláště vtipné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.26 23:00
@Velryba černá píše: Více

Aha, to je zajímavý, já to mám jen s emocemi a stačí mi obvykle pár hodin, když to není extrém. Asi hodně o všem přemýšlíš, to je vlastně hezký, i když v tomhle kontextu to zní divně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
965
26.4.26 23:05
@Anonymní píše: Více

Jako během první schůzky, šli jsme, šli, hlavou se mi honilo kdeco, pak jsme docupitali k parkovacím místům a mě odbouchla myšlenka, které auto může být jeho. Takže mě viděl jako retarda hned napoprvé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
26.4.26 23:27
@Klopotkova píše: Více

Buchtu jsem mu nepekla :D :jazyk: No spatneho…bylo to takovy rozpacity…on se snazil, ale obcas se choval zvlastne a byl jakoby nepritomny…ja myslim, ze on neni uplne typ na milenectvi…na sex mozna ano…ale jak je to neco vic, tak to ho vyvadi z miry…a myslim, ze to mohl byt ted kamen urazu, ze to bylo „moc“…i pro me to bylo zvlastni, hodne intenzivni…a mozna si proste neco uvedomil, byl nahlodany…a pokud mel pak doma problemy, mohl dojit k tomu, ze tim sve zene ublizuje…ze lze mne i ji a nejak to na nej dolehlo…treba, ze takove problemy uz nechce…a ze mi dlouhodobe nema, co nabidnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.26 23:39

Myslím, že to bude dost možná jedna z věcí, kterou má na tobě rád ;)

• Citovat
  • Upravit
14537
26.4.26 23:42

U me je to spis, kdyz mi neco ublizi…ze jsem jako paralyzovana…a nekdy me popadne vztek a musi to ven a jindy se spis stahnu a potrebuju cas na regeneraci a vstrebani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30658
26.4.26 23:58

Aha tos byla ty jo 8o. Tenkrát si ale neříkala ze mas deti :mrgreen:… jinými slovy neboj, nejsi jediná co ji todle napadlo hned na prvním rande :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30658
27.4.26 00:01
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: jak sebrat dítěti bonbon :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75734
27.4.26 02:02
@Monicka36 píše: Více
Že? To by na mě nebylo, aby mi partner co chvíli (třeba 2× ročně už považuju za „co chvíli“) upadal do stavu „puchejř“, bylo by mu jedno, jak se přitom dusnu doma cítím já a v klidu by si tři dny rovnal myšlenky. :roll:
To mi dělával ex, docílil akorát toho, že jsem se po čase mentálně odpojila, začala si žít svůj vnitřní život zcela nezávisle na něm a pořídila si milence, který mě nevymlčoval.
Tohle ať si chlap aplikuje, na koho chce, ale u mě by to byl po téhle zkušenosti max při třetím pokusu důvod k ukončení vztahu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36965
27.4.26 02:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
27.4.26 02:25
@Andelskej_Satan píše: Více

Tak Helmi se tak na zacatku nejevil…az ted posledni dobou…ja vlastne myslela, ze je jiny. Obdivovala jsem jeho vyrovnanost…ale je mozne, ze bych do blazince dostala kazdeho :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
27.4.26 03:29

Na me to vymlčování taky nefunguje. Když mluvím třeba o fazi poznavani. Dost chlapíku to zkousi na začátku, myslej si, ze tím budou vzacny nebo co. Jenže u mě když někdo nereaguje ještě ten den, tak už ani nevim, o čem jsme si psali, jedu dal ten svůj hekticky život a na toho dotycneho zapomenu. A on se pak najednou ozve a ještě vycita, ze cekal, ze se ozvu já. Je to asi hodně o tom, v jakem se človek pohybuje prostředí a kolik lidí mu projde za den zivotem. Já mám dvě domacnosti, dvě až tri zamestnani, pohybuju se MHD, autem, mám ferman na 14 dni dopredu, v tom opravdu není prostor trucovat. Buď o toho chlapa zájem mám, pak sama nehraju žádný klickovany a taktiky. Nebo je to takový vlazny z my strany, a pak ten ghosting opravdu, ale opravdu nezabere. Protože ja ani kolikrát nepostrehnu, ze to nějaký ghosting je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
27.4.26 04:41
@zmrzlik píše: Více

To je děsný. Když chlapovy takhle přepne v hlavě. A najednou, nebo i postupně je všechno špatně. Na starý kolena bych nechtěl být protivný dědek. To musí být hrozná past, žít bez vnitřní vyrovnanosti a spokojenosti. Nejen pro vás. Ale u pro něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106176
27.4.26 04:43
@sirikit píše: Více

To mám taky tak, udělá jednou a už se to na původní úroveň nevrátí a já to pak dělám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.4.26 04:47
@Lorre píše: Více

To víš, že jo. Zvláště v tomto případě jsem vybírala dle vozidla. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...