Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Super, tohle je nevýhoda juniora - prd ujde. Jinak bych těch výletů mohla vymyslet kvanta.
@Velryba černá píše: Více
Já bych to nepodceňoval. Kluci s nami pobíhali po horách, jen to fičelo.
Chce to zaujmout. My sbírali turistické známky. ![]()
A dneska starší běhá půlmaratony. To už bych nedal ani omylem. Leda tak v rakvi.
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Nemam. Je to jen o mentalnim nastaveni. A to se da zmenit ![]()
@M_Vladim píše: Více
Má problém s nohama, víš. Ono se občas zkrátka nakupí na jediného člena rodiny, jen to fikne. V Lešanech tenkrát také nezvládl projít všechno.
Ty jo, tohle se mi nikdy nestalo.
![]()
Dokážu se zamilovat jak magor, ale nikdy do sebeponížení, natož sebezničení, a když mě to po čase přejde - zpravidla díky nějakému převozníkovi, na dotyčného vzpomínám vlídně, bez idealizace nebo nenávisti.
Prostě "bylo - nebylo, dávno tomu.
"
Děkuju nahoru o dolů za tohle lehkonohé mentální nastavení.
![]()
Njn. Lešany jsou větší, než se na první pohled zdá. Navíc i „jen“ postávání při prohlížení hodně unaví.
![]()
@sirikit píše: Více
Bylo - nebylo, zapomenem… to neumím. ![]()
Ale že bych to cítil jako něco vyloženě mínusového…
spíš tak nostalgie.
Nebo nejvýš tak 13 pokojíček, kde staré lásky nerezaví. Prostě kozoroh.
![]()
Příspěvek upraven 26.04.26 v 10:38
Díky.
Bylo to náročné na nohy, ale stálo to za to. A sníh nikde. ![]()
Ty dáš na astrologii?
Vždyť už je to dávno, co vědci zjistili, že je to spočítané blbě a vlastně všechno posunutý, takže patrně žádný kozoroh nejsi ![]()
Motivací a na nohy častější odpočinek. ![]()
Mám to jako ty. Nejdyl jsem se dostavala z Divadelnika, celý měsíc. A že bych na chlapa myslela 24/7, nějak dlouhodobe, to jsem neměla nikdy. Musím mit v hlavě dulezitejsi věci.
Naštěstí to taky tak nemám. Ten, kdo neumí zapomínat, tak to má hodně těžké. Když vidím ty lidi, že žijí v minulosti, co bylo, nebylo, mohlo být a nebylo… A kdo za to může, že nebylo. Musí to být frustrující.