Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3817
26.4.26 10:42
@Anonymní píše: Více
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.26 10:43
@Arturie píše: Více

Jenom měsíc? Co první láska? :nevim: To je vážně krátká doba

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.26 10:44

@zmrzlik Já jsem šla třeba velké převýšení, ale na kilometry to tolik myslím nebylo.

• Citovat
  • Upravit
991
26.4.26 10:47
@zmrzlik píše: Více

To by po nějakých čtyřech až pěti kilometrech musela být pauza co dvě minuty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.4.26 10:50

Dcera ujde 25 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
26.4.26 10:53
@sirikit píše: Více

Ty tady ovšem o sobě píšeš, jak kdybys byla nějaká miss world, pardon misis tak, že už i já tady z toho, co tady píšeš o vzhledu, div nemám mindráky. Člověk, který tě na fotce neviděl si myslí dle toho, co tady píšeš, bůhví jak vypadáš v obličeji úžasné a přitom jsi úplně standardní, běžná, ničím zajímavá paní ve skoro důchodovém věku. Papír, respektive display fakt snese úplně vše. Chodíš na různé procedury, ale z fotek, které jsi tady kdy veřejně dala jde vidět, jak máš třeba málo vlasů, za pár let můžeš být úplně lysá a s tím už nic neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.26 10:54
@Klopotkova píše: Více
:mrgreen: ty se s tím nepáráš
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.26 10:58
@Velryba černá píše: Více
Šikulka :kytka: Já ani nevím, kolik teď pohodlně ujdu, řekla bych tak 16 maximálně, ale to se dá zlepšit, tohle naštěstí jo :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
991
26.4.26 11:00

No, šikulka, spíš jsme ji tahali všude možně. :D Na její výšku je to zhruba 36500 kroků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
26.4.26 11:09

Já ze začátku taky.Jsem si u rozcestníku říkala, sakra tak málo? :mrgreen: Pak už to šlo. Spíš dolu mám problém skrz kolena.On člověk vydrží hodně :mrgreen: To bys zvládla. Si řekneš, ne, to zvládnu, nejsem béčko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23975
26.4.26 11:10

Vím, kdo byl můj první kluk, ale kdo s kým se rozesel už nevím. Nejspíš jsem odesla do Phy na vejsku a vysumelo to. Pak mě kontaktoval ještě po, ale už jsem s ním nic neměla. Tak to asi nes hur on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30702
26.4.26 11:11
@Andelskej_Satan píše: Více

Založíme sbírku na podporu helmuta schwarze :,(. Chudák helmut, co si to dovolila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
26.4.26 11:11
@Velryba černá píše: Více
:lol: I tak se dá. A když je cestou potok, tak šup zchladit a jde se dál. Včera nebyl. :cert: Tak s mladým kratší trasy. :hug: Já jsem magor, když se rozhodnu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.4.26 11:14
@zmrzlik píše: Více

Už ho neunesu, má 43 kg. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.26 11:18