Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka36 píše: Více
Jestli máš na mysli to, že mlčí, tak to už u něj bylo mnohokrát…často se odfouknul až poté, co jsem mu napsala opětovně já
Jednou jsem ho nechala a vydržel 6 dní.. takže 3 dny zatím nejsou žádná jistota..
On jen potřebuje ujišťovat o mé lásce
![]()
@Luxusnixicht píše: VíceÁáá, takže opět odpuštěno a jen co se Helmut ozve, jede se další kolo.
@sirikit píše: Více
Si čekala neco jineho?
Nakonec hodí jeste vinu na sebe ![]()
@Lorre píše: Více
Nečekala, ale pokaždé znovu mě tenhle jev fascinuje. ![]()
@Venetia píše: Více
Ne
Jen píšu, že jeho mlčení neznamená nutně konec… většinou to znamená, že trucuje.
@Venetia píše: Více
Spíš čerpám ze zkušeností
Když to udělal prvně, taky mě popadla panika…a samozřejmě počítám se vším, protože čekej nečekané…ale nemyslím, že je úplně nejvíc pravděpodobná ta varianta, že se chlap chce zbavit své prověřené milenky po 7 letech proto, že se mu na týden odmlčela…
Nebo, že usilovně naplánoval společný víkend a 3 dny poté, si našel jinou
Jak tu někteří naznačují…to zase buďme při zemi. Spíš toho na něj bylo moc…ex prudila, já prudím…asi nás má plný zuby
Ale holt mít dvě baby, obnáší i dvojnásobné stresy
On se zase zmátoří… ![]()
@Lorre píše: Více
Zatím ještě jo
Ale nevím, jak to bude zítra, či pozítří, až mi Helmi opět vyzná lásku
Takže nic neslibuju…ale doufám, že mě pak nevyghostuješ
a zůstaneme přátelé
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já práve taky vychazim že zkušenosti. Většinou je v tom opravdu jina, když se chlap zacne chovat nestandandardne. Doted jsem Helmuta spíš omlouvala, ze se zhulil, dal si pár piv a vytuh, když nepsal. A že ho zbytecne buzerujes. Ale teď mi to už přijde jako devalvace, cupitas za nim jako gejša, sprdne te za spatnou techniku oralu a teď ještě trucuje. Nebudu ti ho vymlouvat, protože ty se pak stavis do opozice a branis ho. Hlavně si nelži do kapsy, jak by řekla Brumdinka nebo jak se jmenovala jedna davna místní uzivatelka.
@Arturie píše: Více
No uvidíme, jaké bude rozklíčování… až napíše…teda, pokud napíše, ale myslím, že jo…no pokud je v tom jiná, pak jedině jeho „ex“…jinou by si myslím najít nestihl.. navíc po našem setkání byl i další týden doma..bral si neplánovaně dovolenou…což mi přišlo divné…a zase to zapadá do toho obrazu, že bylo něco blbě doma a on žehlil…to s tím orálem, jak jsem psala, mi psal už i v minulosti, že jsem byla moc drsná… že to házel na mě, to je asi 3 roky zpět, to si pamatuji…čili nic nového. Trucování taky není nic nového…Uvidíme, co z toho vyleze.