Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30701
25.4.26 21:47
@xiaxxx píše: Více

Ja taky pro neho hlasují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14626
25.4.26 21:48
@Monicka36 píše: Více

Jestli máš na mysli to, že mlčí, tak to už u něj bylo mnohokrát…často se odfouknul až poté, co jsem mu napsala opětovně já :nevim: Jednou jsem ho nechala a vydržel 6 dní.. takže 3 dny zatím nejsou žádná jistota.. :jazyk: :nevim: On jen potřebuje ujišťovat o mé lásce :nevim: :* :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30701
25.4.26 21:59
@Anonymní píše: Více

Adresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
25.4.26 22:18
@Luxusnixicht píše: Více
Ááá, takže opět odpuštěno a jen co se Helmut ozve, jede se další kolo. :mrgreen:
Začala jsem tu předvídatelnost milovat, v dnešním překotně se měnícím světě aby člověk za jakýkoli pevný bod platil zlatem. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106223
25.4.26 22:19

Budeš mu psát znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30701
25.4.26 22:39
@sirikit píše: Více

Si čekala neco jineho? :P Nakonec hodí jeste vinu na sebe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
25.4.26 22:41
@Lorre píše: Více

Nečekala, ale pokaždé znovu mě tenhle jev fascinuje. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14626
25.4.26 23:04
@Venetia píše: Více

Ne :nevim: Jen píšu, že jeho mlčení neznamená nutně konec… většinou to znamená, že trucuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14626
25.4.26 23:32
@sirikit píše: Více

To jsem neřekla :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106223
25.4.26 23:49

Závidím ti tvoji víru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14626
26.4.26 00:07
@Venetia píše: Více

Spíš čerpám ze zkušeností :D Když to udělal prvně, taky mě popadla panika…a samozřejmě počítám se vším, protože čekej nečekané…ale nemyslím, že je úplně nejvíc pravděpodobná ta varianta, že se chlap chce zbavit své prověřené milenky po 7 letech proto, že se mu na týden odmlčela… :think: Nebo, že usilovně naplánoval společný víkend a 3 dny poté, si našel jinou :lol: Jak tu někteří naznačují…to zase buďme při zemi. Spíš toho na něj bylo moc…ex prudila, já prudím…asi nás má plný zuby :nevim: :mrgreen: :jazyk: Ale holt mít dvě baby, obnáší i dvojnásobné stresy :jazyk: :nevim: On se zase zmátoří… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30701
26.4.26 02:23

Takze uz me zas nemilujes? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14626
26.4.26 02:57
@Lorre píše: Více

Zatím ještě jo :nevim: Ale nevím, jak to bude zítra, či pozítří, až mi Helmi opět vyzná lásku :nevim: :hug: :jazyk: Takže nic neslibuju…ale doufám, že mě pak nevyghostuješ :,( a zůstaneme přátelé :kytka: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23975
26.4.26 03:10

Já práve taky vychazim že zkušenosti. Většinou je v tom opravdu jina, když se chlap zacne chovat nestandandardne. Doted jsem Helmuta spíš omlouvala, ze se zhulil, dal si pár piv a vytuh, když nepsal. A že ho zbytecne buzerujes. Ale teď mi to už přijde jako devalvace, cupitas za nim jako gejša, sprdne te za spatnou techniku oralu a teď ještě trucuje. Nebudu ti ho vymlouvat, protože ty se pak stavis do opozice a branis ho. Hlavně si nelži do kapsy, jak by řekla Brumdinka nebo jak se jmenovala jedna davna místní uzivatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14626
26.4.26 04:17
@Arturie píše: Více

No uvidíme, jaké bude rozklíčování… až napíše…teda, pokud napíše, ale myslím, že jo…no pokud je v tom jiná, pak jedině jeho „ex“…jinou by si myslím najít nestihl.. navíc po našem setkání byl i další týden doma..bral si neplánovaně dovolenou…což mi přišlo divné…a zase to zapadá do toho obrazu, že bylo něco blbě doma a on žehlil…to s tím orálem, jak jsem psala, mi psal už i v minulosti, že jsem byla moc drsná… že to házel na mě, to je asi 3 roky zpět, to si pamatuji…čili nic nového. Trucování taky není nic nového…Uvidíme, co z toho vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová