Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75739
25.4.26 11:04
@Velryba černá píše: Více

Vždyť jo, já ti to nijak nerozporuju.
Otázka priorit.
Jenom takových se sebou spokojených lidí, což je reálně eufemismus pro rezignaci na péči o sebe samu, vídám v terénu příliš mnoho na to, abych si z nich JÁ OSOBNĚ vzala odstrašující příklad.
Což samozřejmě nic nemění na jejich spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6198
25.4.26 11:04

Tak ty si to vyhrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
25.4.26 11:07
@sirikit píše: Více

Pečuji o sebe jinak, každý má priority jinde. Je mi jasné, že to nepochopíš, ale je tomu tak. Někdo se cítí lépe, pokud významně pečuje o zevnějšek, já to mám otočené dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4469
25.4.26 11:07
@Venetia píše: Více

jasne, vsichni tam musime, nekdo driv a nekdo pozdeji. Jenze nekdo tam zaparkuje uz po 30 a pak jen skuhra na$ranej na cely svet. To jsou pak ti negativni lide, co proziji vetsi cast zivota jako kysela prd3l :nevim:

abych upresnil, tim jsem vubec nemyslel tebe Ven. Jen takove ty lidi, ze at se s nimi bavis o cemkoliv, vzdycky je neco spatne.

Příspěvek upraven 25.04.26 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
25.4.26 11:09
@Mkmkz píše: Více

Jo? Díky za upozornění. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
25.4.26 11:09
@sirikit píše: Více

Tak někdo je a chce být víc prirodni. Každý podle své natury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 11:13

To ano a taky záleží na tom, kdo to posuzuje a evidentně i na pohlaví.

• Citovat
  • Upravit
968
25.4.26 11:17

Jako před rokem a půl, kdy sestra ve špitále zahlaholila: Vy máte tak nádherný vlasy, to je poklad! Slušně jsem poděkovala, šla na pokoj a pak jsem se začala smát, protože vlasy? Nic, šampon, sem tam kondicionér a průběžně mi je zastřihne dítě číslo dvě. :mrgreen: Prostě to tak za mnou napůl vlaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 11:19
@My Melody píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.26 11:20

To je hezký :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29609
25.4.26 11:22

Tomu úplně rozumím. Každá to má jinak. Já třeba bych 100 tisíc utratila jinak než, do vyhlazení vrásek, to bych raději někam cestovala. :nevim: Pro někoho jiného je to ale důležité a 100 tisíc jsou pro něj drobné. Ale ty ceny jsou teď šílené. Dcera bude mít neviditelná rovnátka a bude muset mít dva zubní implantáty, protože jí nenarostou druhé pětky, nemá je založené, ještě tam má pořád první zuby, aby se jí to neroztáhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36966
25.4.26 11:23

Jinak tedy, mojí polovičce je víc než 55, a vypadá pořád dobře ( :zed: ). Plastiku nemá - byť by si jednu zcela objektivně zasloužila.
Kámošce je asi stejně jako mě, plastiku taky nemá a jako babka tedy rozhodně nevypadá. 8)
Obě asi kousek genetiky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
25.4.26 11:24

Hustý vlasy jsou vždycky atraktivni u obou pohlavi. To se staletími nemeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 11:24
@marin píše: Více

Tyjo, kolegyni se po tom hrozně kazily zuby, ony se tam nedostanou tak dobře sliny a neomývají tak kvalitně zuby, dají se dát i rovnátka zevnitř na zuby…

• Citovat
  • Upravit
968
25.4.26 11:25
@marin píše: Více

Ale já nikomu nevykládám, že něco nemá dělat, že nemá investovat do čehokoliv chce. Netvrdím, že je takový nebo makový, pokud se sebou provádí to či ono. Prostě v mém životě existují jiné věci, které potřebuji pro to, abych se cítila dobře. Například mám od dětství takřka neukojitelnou potřebu nasávat nové informace. Takže mi nemusíš psát, že každý člověk má priority jiné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová