Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
To bych se taky nemusela dočkat
Čeká mě až v létě ![]()
Ja vam do te naivity hodim trochu reality. ![]()
Sla jsem kouknout, kolik ji je, aby zena v 60 vypadala jak Hurley, muze jist bio maso a zeleninu z vlastni farmy kolik chce, bude vypadat jak zdrava a dobre udrzovana padesatnice, sedesatnice. Pokud ma vypadat jak vypada na fotce, jsou za tim liftingy obliceje, liftingy tela, plasticke operace, liposukce, litry kyseliny hyaluronove a botoxu, peelingy, laser a dalsi vymozenosti 21 stoleti.
@Adull píše: Více
Mne se libi Hiit, mam rada pohyb, kde je trochu nejaky drive…ja ted kombinuju pas, s posilovanim.
@Lorre @stock
To mi pripomina prekvapivy film „substance“ s Demi Moore, hra tam herecku, ktera se neumi smirit se starnutim natolik, ze si pichne neznamy sajrajt a vyklonuje ze sebe a zije spolu s vlastni druhou, mladou verzi. Demi Moore to zahrala skvele, film je zvlastni, brutalni, ale dobre udelany.
Příspěvek upraven 24.04.26 v 16:25
@My Melody píše: Více
Nechcela by som vidiet do hlavy takej zeny, co tam ma. Co ju nuti (motivuje
) toto podstupovat.
@zmrzlik píše: Více
Tech magoru je vice
Je to nepovedene pohlavi
Uzij si vylet ![]()
@zmrzlik píše: Více
To je hrozne…
To je tim, jak jim ubyva testosteron…
@Centropen píše: Více
Ani nemluvim…myslim, ze uz jsme asi na konecne…totiz ve stredu, tedy po tydnu, jsem se odhodlala, neb me to mlceni uz stvalo, stejne to nikam nevedlo a chtela jsem mit jasno, tak jsem mu napsala…nic oskliveho, vlastne jsem vysvetlovala, proc jsem mlcela, ze toho bylo nejak moc od toho setkani a potrebovala jsem premyslet…do ted zadna odpoved, navic si v nastaveni na messengeru zmenil, ze neni videt, kdy byl online…a nebo me ma mozna v ignoraci…
Ale zpravu cetl hned…takze bud mi to chce dat sezrat a nechava me vycukat, nebo premysli, co a zda vubec, jit dal…
@Mkmkz píše: Více
Neviem, asi s tym zacne, prerastie jej to cez hlavu, pridava dalsie a dalsie operacie, az sa z toho stane posadnutost a jediny zmysel zivota a obetuje tomu vsetko.
Ja ale nie som proti drobnym zakrokom, ale clovek by mal zhruba pripominat svoj vek a vsetko s mierou, mam napriklad botox v cele a kyselinu hyaluronovu medzi nosom a kutikmi ust a moj prvy poziadavok bol, aby som vyzerala prirodzene, aby mi to neznicilo mimiku, aby to nebolo vidiet, poprosila som, aby mi tam toho dala radsej menej.
@Luxusnixicht píše: Více
A po tomhle bys klidne sla dal jo?
Nejenze ti nic nedava, chova se k tobe hrozne, ale navic musis dolejzat ty.
@Adull píše: Více
Ja bych klidne jela i sama…nekam relaxovat…to musi byt fajn…taky o tom uz nejaky cas uvazuju, alespon na ten vikend…ale do ted jsem brala malyho, abych ho neochudila, ale jak uz je v puberte, mozna to i radeji ozeli ![]()