Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Ano, taky si myslím
, jako většina debat ![]()
@Adull píše: Více
Já jsem si teď na trhu koupila cuketu, zatím jí dám do 5l kyble, v kvetnu jí presadim do foliovniku, snad si pak na větší slimaci už netroufnou.
@Velryba černá píše: Více
A auto teda k dispozici asi nemas, když resis vlak?
@Arturie píše: Více
Nemám. A aby se pro nás zajíždělo sem, je pitomina.
@Honza 12 píše: Více
To mi řekni
S jedním jsem měla dvě děti… A vůbec nejsem typ na matku samoživitelku… A ani jsem nějaké emoční a fyzické potřeby v té době necítila… Zvykla jsem si… Jsem spíš samotář… Takže mi to nedělá problém
No a s tím druhým to znáš… Tam to bylo dost dlouho fajn… ale rozpadlo se to kvůli dítěti, jeho povah. vlastnostem a vůbec způsobu života a ten sex tam už začal haprovat taky, protože to se nedá dlouhodobě vydržet.
@Honza 12 píše: Více
Ale každý není ty… To chápeš, ne?
Samozřejmě tam nějaký vztah vznikne… Jinak by to dlouho nefungovalo… Ale většina chlapů tak zamilovavaci nejsou a už vůbec nemají potřebu rušit něco co dlouhodobě nějak funguje, případně jsou tam jiné vlivy, které jim brání původní vztah ukončit.
@Adull píše: Více
No jo.. Proto jsem si nechala k sedesati nám podarovat činky
@stock píše: Více
Ma můj obdiv. Malem mi spadla brada po tedle fotce. Je hezčí nez mladé holky, natoz jeji vrstevnice ![]()
A ja tu mam jen Sonarku, to je fakt smula ![]()
Příspěvek upraven 24.04.26 v 10:17
@Velryba černá píše: Více
Ostravská je taky hezká. Ja jedu zítra taky na výlet a vracím se pozde. Už na toho magora doma nemám nervy.Po 100letech vlakem.Tak.pokud mě nesežere medvěd, tak se zase ozvu.
@zmrzlik píše: Více
Akorát je už úplně z ruky. Tak si to hlavně užij, navrhovala bych takové úniky absolvovat pravidelně. ![]()