Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Začínám z tohohle psaní panikařit, dochází mi vtipy, nedělej mi to ![]()
@Venetia píše: Více
Někdo tloustne rovnoměrně, když se oprostíš od trupu, tak nohy může vyrýsovat každej ![]()
Jo, to jsem já!
Cíleně necvičím vůbec, ale jsem v kuse někde v kalupu.
Po baráku jsou fakt velký vzdáleností, nespočítám, kolikrát za den seběhnu po schodech dolů k dědovi a naopak nahoru do patra, v práci taky věčně někde pobíhám…
Celou dobu si myslím, že se hýbu mnohem víc, než někdo, kdo sedí 8 hodin v práci a pak si jde hoďku zazdvihat do posky, nebo půlhoďku proběhnout na běhacím páse.
@Adull píše: Více
Dík!
I dýně, jo? Si právě pamatuju z ketonovky, že mi to vždycky zastavilo hubnutí!
![]()
Takže mám představu, že mají spoustu sachrů.
![]()
Ale miluju je, a mám v mrazáku plno pytlíků s dýňovým pyré.
@Adull píše: VíceŽe jo? Taky mě okamžitě napadlo, že by si svoje rady měla vzít primárně k srdci sama, ale neodradí mě to.
@Mkmkz píše: Více
Zkoušela, ale od dětství mě to smrtelně nebaví.
Žádný endorfiny mi to v životě nevyplavilo, a v šedesáti už to lámat nebudu.
@Anonymní píše: Více
Se prestan bránit a vyndej ten kondom z kabelky ![]()
@sirikit píše: Více
No jo, ale cely nekde pobihat a cilene cvicit, je rozdil…rozdil v te intenzite. Pokud takhle pobihas dlouhodobe, pro telo to neni nic extra, je uz zvykle. Ja teda na pase nebeham pul hodky, spis 50 - 60 minut, ale i kdyby to byla jen pul hodka, vim, ze toho naopak spalim vic, nez celodennim „pobihanim“ v praci…to je proste o nicem
Ja mam v praci taky dost pohybu, cely den na nohach…ale zmenu jsem zaznamenala, az kdyz jsem zacala behat na pase…a i kdyz jsem v praci porad na nohach, tak rozhodne nemam jazyk na veste a nemam pocit, ze mi vyskoci srdce z tela, ani ze zkolabuju, ani mi po zadech ntecou curky potu, jako kdyz to poradne rozjedu pri behani…
Chci tim rict, ze to tve pobihani, je co se hubnuti tyce, uplne k nicemu
Ale hodne lidi si to mysli, jako ty…ze je to pro telo nejaka spasa…jo kdyby jsi ty schody nahoru a dolu vybehla treba 30× pro sobe, to uz by vahu melo
Jinak bohuzel…ale taky jsem si to myslela, ze mam pohybu dost…no nemela ![]()
@Anonymní píše: Více
Asi myslí tu sestřičku, co má na podvazcích na každý straně navěšený nabitý stříkačky, apartní vysoké gumové rukavice a…tak…
![]()
Příspěvek upraven 24.04.26 v 01:40
@free333 píše: Více
Jakmile vám někdo netleská, tak tohle? Jako sorry, takové, co tohle obhajují většinou končí jako milenky, bo se chovají přesně jako vy. Úplně je vám u zadku, že jiné ženské rozbíjíte vztah. Ona za to, že nemáte na to si sehnat volného chlapa opravdu nemůže. A nebojte, já jsem se svým spokojená už přes třicet let, za to jeho předchůdce byl dáreček. Vy totiž nechápete, že vrána k brané sedá, takže máte jen to, co jste samy. Čest výjimkám, kde to mají obě strany vyřešené. Ovšem ti nemají zapotřebí reakci vaší lacinosti…
tak proč vlastně jsi s těma svýma chlapama vůbec byla?
@sirikit píše: Více
Tak je jasný, že nespořádáš velkou dýni, ale právě to pyré je vhodné do pečení, akorát tedy se zamraženým zkušenosti nemám.
Jaro? Celer? Slevu na maso? Fakt nevím