Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.4.26 22:17
@Lorre píše: Více

Jaro? Celer? Slevu na maso? Fakt nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
30950
23.4.26 22:24
@Anonymní píše: Více

Ale ne, krocan v troubě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 22:31
@Lorre píše: Více

Začínám z tohohle psaní panikařit, dochází mi vtipy, nedělej mi to :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.26 22:33
@Venetia píše: Více

Někdo tloustne rovnoměrně, když se oprostíš od trupu, tak nohy může vyrýsovat každej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
75843
23.4.26 22:34

Jo, to jsem já!
Cíleně necvičím vůbec, ale jsem v kuse někde v kalupu.
Po baráku jsou fakt velký vzdáleností, nespočítám, kolikrát za den seběhnu po schodech dolů k dědovi a naopak nahoru do patra, v práci taky věčně někde pobíhám…
Celou dobu si myslím, že se hýbu mnohem víc, než někdo, kdo sedí 8 hodin v práci a pak si jde hoďku zazdvihat do posky, nebo půlhoďku proběhnout na běhacím páse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75843
23.4.26 22:37
@Adull píše: Více

Dík!
I dýně, jo? Si právě pamatuju z ketonovky, že mi to vždycky zastavilo hubnutí! :cert: :cert:
Takže mám představu, že mají spoustu sachrů. :pocitac: :pocitac:
Ale miluju je, a mám v mrazáku plno pytlíků s dýňovým pyré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75843
23.4.26 22:44
@Adull píše: Více
Že jo? Taky mě okamžitě napadlo, že by si svoje rady měla vzít primárně k srdci sama, ale neodradí mě to.
Ona ať si to vede, jak chce, já řeším sebe, a ty její rozumy mi dávají logiku.
To pude.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75843
23.4.26 22:47
@Mkmkz píše: Více

Zkoušela, ale od dětství mě to smrtelně nebaví. :roll: Žádný endorfiny mi to v životě nevyplavilo, a v šedesáti už to lámat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30950
24.4.26 00:08

Se prestan bránit a vyndej ten kondom z kabelky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15150
24.4.26 00:23
@sirikit píše: Více

No jo, ale cely nekde pobihat a cilene cvicit, je rozdil…rozdil v te intenzite. Pokud takhle pobihas dlouhodobe, pro telo to neni nic extra, je uz zvykle. Ja teda na pase nebeham pul hodky, spis 50 - 60 minut, ale i kdyby to byla jen pul hodka, vim, ze toho naopak spalim vic, nez celodennim „pobihanim“ v praci…to je proste o nicem :nevim: Ja mam v praci taky dost pohybu, cely den na nohach…ale zmenu jsem zaznamenala, az kdyz jsem zacala behat na pase…a i kdyz jsem v praci porad na nohach, tak rozhodne nemam jazyk na veste a nemam pocit, ze mi vyskoci srdce z tela, ani ze zkolabuju, ani mi po zadech ntecou curky potu, jako kdyz to poradne rozjedu pri behani… :nevim: :jazyk: Chci tim rict, ze to tve pobihani, je co se hubnuti tyce, uplne k nicemu ;) Ale hodne lidi si to mysli, jako ty…ze je to pro telo nejaka spasa…jo kdyby jsi ty schody nahoru a dolu vybehla treba 30× pro sobe, to uz by vahu melo ;) Jinak bohuzel…ale taky jsem si to myslela, ze mam pohybu dost…no nemela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37343
24.4.26 01:37

Asi myslí tu sestřičku, co má na podvazcích na každý straně navěšený nabitý stříkačky, apartní vysoké gumové rukavice a…tak… :think: :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.04.26 v 01:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37343
24.4.26 01:38
@Fukitol píše: Více

Asi myslel Bibendum. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.26 03:46
@free333 píše: Více

Jakmile vám někdo netleská, tak tohle? Jako sorry, takové, co tohle obhajují většinou končí jako milenky, bo se chovají přesně jako vy. Úplně je vám u zadku, že jiné ženské rozbíjíte vztah. Ona za to, že nemáte na to si sehnat volného chlapa opravdu nemůže. A nebojte, já jsem se svým spokojená už přes třicet let, za to jeho předchůdce byl dáreček. Vy totiž nechápete, že vrána k brané sedá, takže máte jen to, co jste samy. Čest výjimkám, kde to mají obě strany vyřešené. Ovšem ti nemají zapotřebí reakci vaší lacinosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
24.4.26 05:33

8o tak proč vlastně jsi s těma svýma chlapama vůbec byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8404
24.4.26 06:42
@sirikit píše: Více

Tak je jasný, že nespořádáš velkou dýni, ale právě to pyré je vhodné do pečení, akorát tedy se zamraženým zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová