Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Parkrat se mi tez stalo, ze zena takto ‚urychleně‘ nabízela sex, fotky, ci se chtěla hned bavit o sexu a musim rict, ze prvni co me napadne je, ze je zkratka laciná. Nejaky chlap muze mit pocit děsne výjimečnosti, ale ja si hned predstavim jak takhle komunikovala s dalšíma 20 predemnou
. Tudiz automaticky spadne do sekce jakési divky jen na sex. A hadam logicky, ze se na to chytají predevsim muzi, co si chtějí jen vrznout ![]()
@Lorre píše: Více
To je problém všech seznamek, podle mě. Není to nic přirozeného a to člověka nutí přemýšlet přesně takto „jen to zkouší a dělá to s každým“. Není tam pocit výjimečnosti.
@Lorre @Velryba černá Já kondomy ale na rande nevytahuju
to bych neudělala
Já šla platit parkování, nahmatala je v kabelce a hodila mu je do tašky na příště
no, ideální to nebylo, asi jsem trochu zpanikařila
a je z toho věčné téma… navíc to bylo jen jednou ![]()
Příspěvek upraven 06.06.26 v 12:49
@Anonymní píše: Více
Proto píšu, že holt se stalo, no.
Osobně bych nedala nijak najevo, že je mám, jedině pokud už bychom šli na věc.
@Ephemeral píše: Více
Ne, občas se tomu uniknout teda nedá, a taky mám známé, které patří mezi tyhle plazící se typy…
@Velryba černá píše: Více
Jj, já taky
, nojo, měl z toho šok dost dlouho ![]()
@jege píše: Více
Kdybys ho jednou ochutnal, nikdy bys nechtěl jinak ![]()
Moje dítě se vrátilo ze školy v přírodě a první o co si řekl, byl ramen ![]()
Museli jsme se okamžitě vypravit do hospody.
Ví, co je dobré!!! ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To je neco naprosto nepochopitelny… kondom je u mne nediskutovana samozrejmost. Ja nejak ani nezvladam porozumet vystavovani se tomu riziku, ze spis bez komndomu s muzem, ktery neni exkluzivni partner a evidentne ma zen vic, Helmut, Andre… muzes si ublizit, je nekolik nemoci, ktere ti nemusi delat zadne symptomy a muzes je mit a muzes na to doplatit zdravim. Nemas se rada, Son. Nerozumim tomu hazardu. A muz, ktery nevytahne pri prvnim sexu kondom, je postelovy buran.
Příspěvek upraven 06.06.26 v 13:05
Simte nevzpomínás si, cos minule říkala za asijskou restauraci, ze hodlás vzit manžela? Mě zaujala, ale vubec uz netusim co to byl za název
. Vypadala takova skromnější ale autenticka
A co přesně tam chceš teď? Ramen je jedna věc, ale bun bo nam Bo je něco jiného.
@Josef_t píše: Více
Nema naprostou pravdu, neplati to u vsech zen.
Mne si vybira chlap, nestartuju po muzich prvni, on si me vybere a pak ma asi tak 90% sanci, ze se mi nelibi a tech co ja vim zhruba 10% jsou muzi, kde je to vzajemny a ja na jejich impulz zareagovala. Teda vlastne jednou jsem se chtela seznamit jako studentka s jednim hudbnikem, do ktereho jsem se platonicky zabouchla a sla na jeho party, ale on ani netusil, proc jsem tam, vyjimka potvrzujici pravidlo.
Už ji asi mam, mr. Pham
Ja si rikal ze to bylo neco s panem
@Lorre píše: Více
Teď bych si mela s tím dát pauzu. Za poslední týden restauračního stravování mám nahoře dvě kila. Všude vaří dobře ![]()
Teď mě zase láká Bbred. To jsou korejské sandwiche. Hrozná prasárna, ale strašně dobrý.