Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31038
6.6.26 12:35
@Velryba černá píše: Více

Parkrat se mi tez stalo, ze zena takto ‚urychleně‘ nabízela sex, fotky, ci se chtěla hned bavit o sexu a musim rict, ze prvni co me napadne je, ze je zkratka laciná. Nejaky chlap muze mit pocit děsne výjimečnosti, ale ja si hned predstavim jak takhle komunikovala s dalšíma 20 predemnou :mrgreen:. Tudiz automaticky spadne do sekce jakési divky jen na sex. A hadam logicky, ze se na to chytají predevsim muzi, co si chtějí jen vrznout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
6.6.26 12:40
@Lorre píše: Více

To je problém všech seznamek, podle mě. Není to nic přirozeného a to člověka nutí přemýšlet přesně takto „jen to zkouší a dělá to s každým“. Není tam pocit výjimečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.26 12:43

@Lorre @Velryba černá Já kondomy ale na rande nevytahuju :mrgreen: to bych neudělala :oops: Já šla platit parkování, nahmatala je v kabelce a hodila mu je do tašky na příště :oops: no, ideální to nebylo, asi jsem trochu zpanikařila :mrgreen: a je z toho věčné téma… navíc to bylo jen jednou :zed:

Příspěvek upraven 06.06.26 v 12:49

• Citovat
  • Upravit
1433
6.6.26 12:45
@Anonymní píše: Více

Proto píšu, že holt se stalo, no. :lol: Osobně bych nedala nijak najevo, že je mám, jedině pokud už bychom šli na věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.26 12:46
@Ephemeral píše: Více

Ne, občas se tomu uniknout teda nedá, a taky mám známé, které patří mezi tyhle plazící se typy…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.26 12:47
@Velryba černá píše: Více

Jj, já taky :oops:, nojo, měl z toho šok dost dlouho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
547
6.6.26 12:58
@jege píše: Více

Kdybys ho jednou ochutnal, nikdy bys nechtěl jinak :D
Moje dítě se vrátilo ze školy v přírodě a první o co si řekl, byl ramen :D
Museli jsme se okamžitě vypravit do hospody.
Ví, co je dobré!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18084
6.6.26 12:58
@Luxusnixicht píše: Více

To je neco naprosto nepochopitelny… kondom je u mne nediskutovana samozrejmost. Ja nejak ani nezvladam porozumet vystavovani se tomu riziku, ze spis bez komndomu s muzem, ktery neni exkluzivni partner a evidentne ma zen vic, Helmut, Andre… muzes si ublizit, je nekolik nemoci, ktere ti nemusi delat zadne symptomy a muzes je mit a muzes na to doplatit zdravim. Nemas se rada, Son. Nerozumim tomu hazardu. A muz, ktery nevytahne pri prvnim sexu kondom, je postelovy buran.

Příspěvek upraven 06.06.26 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31038
6.6.26 13:01
@Anonymní píše: Více

Hodila si mu je do kabelky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31038
6.6.26 13:06

Simte nevzpomínás si, cos minule říkala za asijskou restauraci, ze hodlás vzit manžela? Mě zaujala, ale vubec uz netusim co to byl za název :mrgreen:. Vypadala takova skromnější ale autenticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
6.6.26 13:11

A co přesně tam chceš teď? Ramen je jedna věc, ale bun bo nam Bo je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18084
6.6.26 13:12
@Josef_t píše: Více

Nema naprostou pravdu, neplati to u vsech zen.
Mne si vybira chlap, nestartuju po muzich prvni, on si me vybere a pak ma asi tak 90% sanci, ze se mi nelibi a tech co ja vim zhruba 10% jsou muzi, kde je to vzajemny a ja na jejich impulz zareagovala. Teda vlastne jednou jsem se chtela seznamit jako studentka s jednim hudbnikem, do ktereho jsem se platonicky zabouchla a sla na jeho party, ale on ani netusil, proc jsem tam, vyjimka potvrzujici pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31038
6.6.26 13:14

Už ji asi mam, mr. Pham :mrgreen: Ja si rikal ze to bylo neco s panem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
6.6.26 13:17
@Lorre píše: Více

Teď bych si mela s tím dát pauzu. Za poslední týden restauračního stravování mám nahoře dvě kila. Všude vaří dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
6.6.26 13:19

Teď mě zase láká Bbred. To jsou korejské sandwiche. Hrozná prasárna, ale strašně dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová