Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege @Lorre
A vlastně všichni: ![]()
To je o té slavné „energii“ kterou do toho kdo dá a citech. ![]()
Ošidná věc. Ze všech stran, tedy i těch, co se vlastně vůbec zúčastnit nechtěli.
Nevím, jak koho, ale to je to, co mě děsí
@Ephemeral píše: Více
Proč by chlap anebo ženská na sex měla být něčím výjimečná?
![]()
@Anonymní píše: Více
To záleží na tom, jak stalí partneři to v reálu jsou. ![]()
Je to jako se vším, hůl má dva konce.😲
Zatímco jede halasná kampaň, jaké je to nezdravé, což je v 89% nepravda, tak o tom, že to může mít podstatný podíl na šíření STD, když jsou lidi nezodpovědní, se naopak moc nemluví.
![]()
@jege píše: Více
Vím já? Osobně bych na žádnou seznamku dnes nešla.
@My Melody píše: Více
Kromě ex, kdy to byla ochrana před otěhotněním při opakovaném styku s vyvrcholením, jsem nikdy se žádnou kondómy nepoužíval, a nikdy jsem nic nechytil. ![]()
To my zase jo. A máme přesně tolik dětí, kolik jsme chtěli ![]()
Nepochopil jsem, co je na polévce se špagetami a všem možným tak dobrého, že bych z toho měl být odvařený, a našel jsem, že takových nás je víc.
![]()
@Ephemeral
Tedy jako, opíchat, co se mihne kolem a dožene, je pro nás samce přirozená činnost - to na ty „nepřirozené“ seznamky.
Člověk se ale liší právě tím, že si tvoří určitá vzorová společenská pravidla a že do toho může vstupovat rozumem.
Dokud mu z toho nehoupne - proti čemuž se brání těžko.🤪 😶🌫️
A co s tím teď budeme dělat? S tak cennou informací?
Příspěvek upraven 06.06.26 v 18:53
@M_Vladim píše: Více
Nezlob se, ale s tímhle nesouhlasím, nehledě na to, že to všechno pěkně vypijeme, protože je nízkomolekulární
Příspěvek upraven 06.06.26 v 21:07
@Anonymní píše: Více
Ano, ja mlada a blba jsem o tom nic nevedela a rozbehla mi migreny a deprese.
@sirikit píše: Více
Ano, přesně tohle mi na tom vadí, kromě jiných věcí, že tá konzumace je dost problematická, něco jako srkat makarony s dírkou. ![]()
Lžíce s dírkami je na polévku nejlepší!
![]()
Tak ano, muzes mit stesti… nebo o tom nevis a muzes prenaset neco asymptomatickym zpusobem a nakazit zenu, ktera z toho nemusi, ale taky muze mit vazne zdravotni problemy, vedouci az k neplodnosti, napriklad.
Příspěvek upraven 06.06.26 v 18:59
Ono se o nevýhodách HA a o tom, že přispívá rozvoji různých onemocnění moc nemluví, je to za mě svinstvo, ještě že existují jiné způsoby antikoncepce..