Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Kdyby mu byl nepříjemný, nejspíš by ho postupně nezačal vyhledávat sám.
Navíc jsem ho předtím za ruce nechytala, držel si (venku) určitý odstup.
Přesně už nevím, něco v tom smyslu, že na existenci podobných projevů skoro zapomněl a je to pro něj nestandardní situace, nezvyk.
@Lorre píše: Více
Do dárkové papírové tašky, měl narozeniny a dostal ode mě dárek
stál hned vedle, tak jsem je místo k sobě zpátky do kabelky hodila k němu a přišlo mi to jako dobrej nápad ![]()
@jege píše: Více
Na základě Mango lobbingu jsem si vyhledala recept na ramen - doteďka jsem věděla jenom, že je to nějaká silná hovězí polévka z oháňky, ve které jsou ty dlouhé nudle, čajová vejce a kde co, a v závěru psali, že se to má jíst hůlkami a vývar usrkávat, páč ty dlouhé nudle stejně lžící kulturně nenabereš, a že správný pojídač ramenu je nakloněný nad svou misku a za zvuky, které u konzumace vyluzuje, se ani trochu nestydí, což mě drobet zarazilo. ![]()
Víc se vyjádřím, až to někde real ochutnám.
@Velryba černá píše: Více
Chmch, on přece aktivně hledal milenku někde na seznamce, ne?
To si představoval, že s ní bude chodit v třímetrovém rozestupu jako Helmut se Sonarkou? ![]()
Jsme kulturní barbaři, proto to jíme lžicí. Obvykle podávají dřevěnou. Hůlky sice podávají taky, ale ty nechávám být ![]()

Nevím, co si představoval, nicméně je mi vcelku jasné, z čeho to vychází.
@Luxusnixicht kde zase ses ty muj kouzelny plesnivy chlebe?
Mam na teba chuť ![]()
Asiati udajne srkaji běžné na projev spokojenosti
. Mají na polévky takove divne placate lžíce z kterých musis srkat
@My Melody píše: Více
To je kazdeho vec. Pro me kondom neni ochrana, takto jsem mimochodem otehotnela - s kondomem, ktery prasknul… je to navic neromanticke a hrozne nepohodlne pri sexu…porad to musis hlidat a kontrolovat, nemuzes se poradne odvazat a co pak pri oralu? To ho sundate a zase navliknete? To musi byt super zabavny sex…a kdyby chlap vytahl kondom pred prvnim sexem, asi by me napadlo, ze si mysli, ze jsem nejaka prasiva. Kondom se vytahuje jen s prostitutkama. A holt ho nikdy pouzivat nebudu, radsi zhebnu na syfla
Jeste nejake dotazy? Preji hezke odpoledne.
@My Melody A jinak, o Helmutovi jsem si teda nemyslela, ze je nejak promiskuitni a nemyslim si to ani ted, nevystavil by me nejakemu riziku…u Andrease zase vim, ze dba na cistotu a zdravi… ty teda, kdyz spis s novym chlapem, tak na zacatku pouzivas kondom a pozdeji uz ne? A jakou to ma logiku? Jakoze casem uz veris, ze je zdravej? Nebo ho pouzivate teda celou dobu?
Nebo ho posles na testy? Vysvetli mi to Melody ![]()
@Lorre píše: Více
Mela jsem opravdu krasny den, dekuji za optani ![]()
@Velryba černá píše: Více
To mi prijde jako divne vysvetleni…prece kdyz te nekdo pritahuje, mas ho rad, tak to naskoci automaticky, ze mu chces byt nablizku, i kdyby predtim 100 let nikoho nemel…
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, je to kazdeho vec, ale taky neni to kazdeho vec, protoze kdyz mas partnera, ktery neni exkluzivni, treba Andy, ktery na seznamkach hleda obcasny pich, nebo zenaty Helmut s milenkama, muzes nevedomky te nestastnici, ktera zije s Helmutem, poslat nejaky „darek“ od Andyho. Je to trochu i o ohleduplnosti k jinm lidem, pokud se uz clovek nema natolik rad, aby se zbytecne nevystavoval riziku, tuplem s partnerem, kde evidentne vernost neni. Kondom nechrani na 100%, ale riziko vyrazne znizuje.
Kondom pada, nebo praska, kdyz ho clovek neumi pouzivat, prilis velky kondom, prilis maly kondom a blbe nasazeny.