Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
6.6.26 13:55
@sirikit píše: Více

Kdyby mu byl nepříjemný, nejspíš by ho postupně nezačal vyhledávat sám. ;) Navíc jsem ho předtím za ruce nechytala, držel si (venku) určitý odstup.
Přesně už nevím, něco v tom smyslu, že na existenci podobných projevů skoro zapomněl a je to pro něj nestandardní situace, nezvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.26 13:58
@Lorre píše: Více

Do dárkové papírové tašky, měl narozeniny a dostal ode mě dárek :nevim: stál hned vedle, tak jsem je místo k sobě zpátky do kabelky hodila k němu a přišlo mi to jako dobrej nápad :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75912
6.6.26 14:05
@jege píše: Více

Na základě Mango lobbingu jsem si vyhledala recept na ramen - doteďka jsem věděla jenom, že je to nějaká silná hovězí polévka z oháňky, ve které jsou ty dlouhé nudle, čajová vejce a kde co, a v závěru psali, že se to má jíst hůlkami a vývar usrkávat, páč ty dlouhé nudle stejně lžící kulturně nenabereš, a že správný pojídač ramenu je nakloněný nad svou misku a za zvuky, které u konzumace vyluzuje, se ani trochu nestydí, což mě drobet zarazilo. :?
Víc se vyjádřím, až to někde real ochutnám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75912
6.6.26 14:09
@Velryba černá píše: Více

Chmch, on přece aktivně hledal milenku někde na seznamce, ne?
To si představoval, že s ní bude chodit v třímetrovém rozestupu jako Helmut se Sonarkou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
6.6.26 14:15

Jsme kulturní barbaři, proto to jíme lžicí. Obvykle podávají dřevěnou. Hůlky sice podávají taky, ale ty nechávám být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
6.6.26 14:16

Nevím, co si představoval, nicméně je mi vcelku jasné, z čeho to vychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
6.6.26 14:44

Tady máte moudro z novinek ohledně emocí při seznámení :mrgreen:

https://www.novinky.cz/…ibi-40579532

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31070
6.6.26 15:05

@Luxusnixicht kde zase ses ty muj kouzelny plesnivy chlebe? :* Mam na teba chuť :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31070
6.6.26 15:14

Asiati udajne srkaji běžné na projev spokojenosti :mrgreen:. Mají na polévky takove divne placate lžíce z kterých musis srkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.6.26 15:39
@My Melody píše: Více

To je kazdeho vec. Pro me kondom neni ochrana, takto jsem mimochodem otehotnela - s kondomem, ktery prasknul… je to navic neromanticke a hrozne nepohodlne pri sexu…porad to musis hlidat a kontrolovat, nemuzes se poradne odvazat a co pak pri oralu? To ho sundate a zase navliknete? To musi byt super zabavny sex…a kdyby chlap vytahl kondom pred prvnim sexem, asi by me napadlo, ze si mysli, ze jsem nejaka prasiva. Kondom se vytahuje jen s prostitutkama. A holt ho nikdy pouzivat nebudu, radsi zhebnu na syfla :mavam: Jeste nejake dotazy? Preji hezke odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.6.26 15:46

@My Melody A jinak, o Helmutovi jsem si teda nemyslela, ze je nejak promiskuitni a nemyslim si to ani ted, nevystavil by me nejakemu riziku…u Andrease zase vim, ze dba na cistotu a zdravi… ty teda, kdyz spis s novym chlapem, tak na zacatku pouzivas kondom a pozdeji uz ne? A jakou to ma logiku? Jakoze casem uz veris, ze je zdravej? Nebo ho pouzivate teda celou dobu? :think: Nebo ho posles na testy? Vysvetli mi to Melody 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.6.26 15:47
@Lorre píše: Více

Mela jsem opravdu krasny den, dekuji za optani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31070
6.6.26 15:48
@Luxusnixicht píše: Více
:think: au :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.6.26 15:51
@Velryba černá píše: Více

To mi prijde jako divne vysvetleni…prece kdyz te nekdo pritahuje, mas ho rad, tak to naskoci automaticky, ze mu chces byt nablizku, i kdyby predtim 100 let nikoho nemel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18084
6.6.26 15:56
@Luxusnixicht píše: Více

Ano, je to kazdeho vec, ale taky neni to kazdeho vec, protoze kdyz mas partnera, ktery neni exkluzivni, treba Andy, ktery na seznamkach hleda obcasny pich, nebo zenaty Helmut s milenkama, muzes nevedomky te nestastnici, ktera zije s Helmutem, poslat nejaky „darek“ od Andyho. Je to trochu i o ohleduplnosti k jinm lidem, pokud se uz clovek nema natolik rad, aby se zbytecne nevystavoval riziku, tuplem s partnerem, kde evidentne vernost neni. Kondom nechrani na 100%, ale riziko vyrazne znizuje.

Kondom pada, nebo praska, kdyz ho clovek neumi pouzivat, prilis velky kondom, prilis maly kondom a blbe nasazeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová