Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Dneska jsem si v DMku kvůli tomu tvému receptu z rána koupila madlovou mouku a kokosový olej, ale vyzkouším až zítra, dneska jsem posekala komplet latifundie na svojí chalupě motorovou sekačkou, které se minule rozbil pojezd.
![]()
Tj sice seče, ale nejede sama, je třeba ji před sebou tlačit.
![]()
Ale bylo to potřeba udělat, protože v týdnu ji Myšák odveze do servisu, a ti mi ji dřív, než za 3 týdny nevrátí, neb jsou zahlceni.
Vysilovna, pak se někdo může divit mému odporu k samoúčelnému sportu.
![]()
Jsem groggy a nemůžu se donutit ani udělat si pomazánku k snídani. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Nechci napovídat, ale já mu v podstatě dávám najevo, co potřebuje on. ![]()
A ne ze ublizis mému schwartweltovi
. Opatrně a s láskou ![]()
A ještě, když neměl uvnitř dostatečnou oporu a lítal mu tam jak šašek v magazínu!
![]()
Díky za péči.
![]()
Pořád tu je v mém případě hrozivé manko. ![]()
Příspěvek upraven 06.06.26 v 22:53
@M_Vladim píše: Více
Já nevím o jakých odpůrcích mluvíš a jestli to byli lékaři, ale v tomto případě si myslím, že jejich přínos oproti negativním dopadům opravdu pokulhává a ne že může mít nežádoucí účinky, ona je má, to je právě to
to není o přecitlivělosti… a ani nevím, že se vedla nějaká kampaň…
Na tom tvém příkladu je vidět, že jsi nepochopil, že nejde o tebe ani o to, kolik jsi vypil vody v Praze, jde o to, že hormonální antikoncepce škodí mladým holkám, přímo ty nemoce ovlivňuje a nikdo je nevaruje a jako vedlejší efekt se ještě taky dostává do vody a nadlimitní není, to by byl dost průšvih. Ty z vody nedostaneš dávku hormonů jako ty holky v piluli a pravděpodobně i tu embolii. ![]()
K těm koním nic nevím, nežila jsem v takové době a na takovém místě..
@jege píše: Více
To si právě pobaveně všímám. ![]()
A tak aspoň konečně zjistí, jak ta chemie a vzájemný magnetismus fungují v praxi. Jste jasnej dvojplamen.
![]()
A nechceš zavolat do nějaké redakce novin, proč to dělají? ![]()
@jege píše: VícePíšu sex ne?
@Luxusnixicht
Já to mám v tomhle jednoduchý, nic nikomu nevysvetluju
Pokud se to nesejde, tak jdu od toho
@Anonymní píše: Více
Už jsem psal. Teď to nedohledám, ale fakt výzkumy, shrnující už desítky let, říkají, že nebezpečí je velmi malé. ![]()
@sirikit píše: Více„Než si tělo huntovat bezúčelným sportem, raději se zadusím čokoládovým dortem.“