Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37802
25.6.26 10:29
@Velryba černá píše: Více

To jsou dvě různé, byť tedy související, věci.
Zdravotní stav a schopnost navázat na předchozí látku.
Já tedy (naštěstí) :kytka: nevim, jak to je dneska, ale jak já tak manželka, jsme absolvovali v dětství lázeňký pobyt a i tam probíhala výuka. Některé děti se tam dokonce naučily víc než ve škole a byly napřed. To bylo dané vlastně individuální výukou oproti té standartní školní, kde při 30 - 35 dětech ve třídě, nebyl na na nějakou podobnou péči prostor ani omylem. :pocitac: Čímž nenápadně podsouvám, jestli by to nebylo určitě řešení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
25.6.26 10:30
@jege píše: Více

Jako ženu mě to neurazi, jelikož nepovažuju svatbu za vrchol své existence.
Ano, nemyslí to se mnou vážně už téměř 20 let.

Tyjo, já si občas říkám, že jsi mentálně zůstal tam někde u Josefa :D nejste sourozenci? :)

Příspěvek upraven 25.06.26 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37802
25.6.26 10:33

Samozřejmě, zdravotní potíž je věc druhá. To je na doktory.
Ale někdy může i lázeňský doktor trefit hřebíček na hlavičku. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37330
25.6.26 10:42
@sirikit píše: Více

V Čechách možná ne, ale jiných zemích, třeba takovém pobožném Slovensku anebo Polsku ano. A také je rozdíl mezi většími městy a venkovem, kde se na tohle ještě ohlíží.

Pamatuji si, jak jsme byli kdysi s manželkou překvapení, když nám prodejci našeho prvního bytu, se kterými jsme jeli v autě na oběd, jelikož notář měl obědní přestávku, na zdvořilostní otázku, jak dlouho jsou svoji, řekli, že nejsou manželé, a přitom řešili, kdo vyzvedne jedno dítě ze školky a druhé ze školy. Jak pro ní, tak pro mě to bylo něco nepředstavitelné. 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
25.6.26 10:44

Vy jste z manželkou fakt z alternativního vesmíru :lol:
V našem okolí je to tak 60/40. Jsou sezdaní páry a někdo jsme jako my, letitá partnerství bez papíru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76201
25.6.26 10:44
@Ephemeral píše: Více

Bacha, klidně je můžou zdědit vnoučata.
Moje vymacešená dcera - tmavý typ po tátovi, černé vlasy, tmavé oči, s hnèdovlasým hnědookým zeťákem zplodila kopii svojí modrooké světlovlasé tchýně. 8o
A pak věř tomu, že tmavé geny jsou dominantní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
25.6.26 10:45

manzelstvi nebo na psi knizku je otazka zivotniho stylu a mentality. Neco jako jestli jsi adidas man nebo nike man ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
25.6.26 10:45

Budu ted psát asi nepopulárně, ale…podle drobných náznaků, jsem vyrozuměla, že to doma nemáte růžové. Nevím jak se stavíš k psychosomatice. Obzvlášť, když felčaři nemůžou přijít na příčinu jeho problémů. A psalas, že letos je absence o 10% horší, chápu tedy, že jeho problémy jsou dlouhodobé. Nezvažovala jsi i toto? Lidská psychika dokáže neskutečné věci. Ostatně to ty sama asi víš. Víš co, ty si to umíš kompenzovat a pořešit Kačákem, ale co ty děti? Ja vím, nic mi po tom, ale fakt se nechceš trhnout a říznout to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
25.6.26 10:47

Jsou. Hned po těch tchýniných. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8762
25.6.26 10:49
@Fukitol píše: Více

Jste vskutku inovativní firma… :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37330
25.6.26 10:50

Nebyla, prostě to tak cítím a přes to nejede vlak. :jazyk:

Když manželka přijela za mnou do ČR a rozhodli jsme to spolu zkusit, ale nebyli jsme přesvědčení, jestli nám to bude klapat a jestli si v ČR zvykne, tak nám okolí radilo, ať se vezmeme, že pak bude mnohem jednodušší jí v ČR zařídit trvalý pobyt a pod.

Jelikož na manželství máme stejný názor a oba to nebereme jako formalitu, tak jsme do toho nešli, raději jsme zvolili náročnější cestu a vyřídili jí ŽL a další náležitosti, aby tady mohla být legálně.

Když jsme po cca 2 letech zjistili, že by nám to spolu mohlo klapat, tak jsme do toho praštili a udělali normální svatbu na, které byli jak mí, tak její rodiče a sourozenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
25.6.26 10:51
@Adull píše: Více
Že jo, to jsme tady v konzervativní ČR nemáme ani kávovary z 🌈 logem ani YMCA znělkou ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
25.6.26 10:52

Celoživotně? :hug: já jsem se k nim propracovala za posledního půl roku. Pravděpodobně jsem přepálila kalorický deficit, jela pod bazalem a tělo holt šetřilo. No, bohužel na vlasech. :zed:
Ještě že bylo z čeho brát, ale i tak…ted velký špatný a jen doufám, že se to zastaví a postupem doby i spraví. Takže zkracuju, zkracuju. :roll: Úplně te vidím, něžnou blonďatou květinku s rozevlátými bílými vlásky. :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37330
25.6.26 10:53

Jo, to je i mé dilema - životko končí v 60, ale nárok na doživotní vdovský důchod bude až v 61-62. Tak kdy? ;) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24172
25.6.26 10:54

Je fakt, že teď bych se už určitě nevdavala. A ano, moje kamaradka narvala své 25 létě dítě, které vystudovalo práva ještě na rok na jednu lehkou vejsku, protože jim to za ten rok hodilo 100 litru (před 8 lety). Můj ex měl trochu maslo na hlavě, když jsme se rozvadeli, a chtěl rychle z chomoutu ven, takže byl, řekneme velkorysy.

Příspěvek upraven 25.06.26 v 11:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová