Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Vždyť si to přečti! Prý tam někdo z eMimina někoho konfrontoval osobně, a prý dokonce ve skupině. Pochopil jsem, že snad nějakou ženskou nějaký chlap s kamarády. Nevím, proč jsem @vokishka napadl zrovna já, ale že tam @stinga jako příklad uvádí @zmrzlik, což je ženská, to už jsem nepochopil vůbec.
![]()
LX nepise…ten Andy ji ale musel vyprasit kozich, ze nedojde ani k PC, kanour jeden dojclandskej…
@sirikit píše: Více
Jsou i recepty na domácí brambůrky, kde jsou jen brambory, trochu oliváče, sůl. a.případně koření…woe radit tenhle fujtajbl někomu,kdo.chce zhubnout
🤦🏼♀️
Vzhledem tomu, že nehladovíš, tak člověk nemá ani potřebu se vracet ke starým zvykům co?.
Kdo vi, kde jí Bambi zahrabal
![]()
@Klopotkova píše: Více
Vypada to ze ne, asi si vzpomnel na ten bordel u ni doma minule, a jeste ted se ttese uzkosti u sebe doma pod perinou…
@Fukitol píše: Více
Tak to jsem tu spravne, konecne mezi svymi:))
@Andelskej_Satan píše: Více
Tebe se na nic neptám, nevnucuj se mi pořád dokola. ![]()
@Adull píše: Více
Jednak nehladovím, a naopak zažívám mnoho okamžiků gurmánské extáze.
Tuhle ovocný salát na svačinku: asi 3 meruňky, pár jahod, kousek ananasu, šťáva z pomeranče, maličko dosladit čekankou, chvíli nechat propojit chutě a ááách!!!
![]()
Nebo tuhle k večeři zeleninový salát s pečeným marinovaným kuřecím, jogurtová zálivka, a posypala jsem to krutonky z jednoho rozlámaného NTH sucharu.
Neskutečný, co s tím soustem udělá fakt, že v něm krutonek křupne. ![]()
Včera oběd: kuřecí stejček s pepřovkou, pár česnekových brambůrek na čerstvém rozmarýnu, zelný salát s celerem, mrtví, jarní cibulkou a pomerančem. Úhhmmm…
Akorát je to o dost pracnější, než sežrat půl pytlíku chipsů a ke kafi tři řádky čokošky, to připouštím. ![]()
@Klopotkova píše: Více
Son v tom příspěvku mínila Pírka, ne?
Musíš číst v souvislostech.
@jege píše: Více
No dyť právě…šel jsem psát aniž bych to rozmotal, proto wtf?