Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2705
12.7.26 11:22
@Venetia píše: Více

Já jsem to právě viděla, že lynčuje i tebe, já tohle prostě nechápu, promiň :nevim: Vidíš to taky, když tohle píšeš, tak nekecej! Když ti párkrát pomůže, ale v mezičase tě lynčuje, tak co to jako je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
12.7.26 11:24
@stock píše: Více

Byla to jen vzpomínka, která mi na moment vykouzlila úsměv na tváři. Nic víc, nic méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6773
12.7.26 11:26
@Cvrček4576 píše: Více

Nemyslim si, ze uplne spravne chapes Sirikit…tady clovek o sobe vybleje spoustu veci a z podstaty veci se tu diskutuje uplne o vsem i o tom, co tu druhy vybleje…Je potreba si to nebrat tak osobne. Diskutuji tu uplne cizi lidi, vcetne anonymu, a leckdy vubec nejde poznat jak to ten druhy z tech par pismenek mysli.
Taky jsem tu casto nepochopen, i kdyz to nemyslim nijak zle, a pro nekoho to muze vyznit jako rypani, prave pro to, ze tu clovek neni schopen leckdy rozpoznatco je realitaa co jz cira fabulace, vymysl udelat se zajimavym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
12.7.26 11:26

@Venetia @Arturie Tohle se teda učit fakt nehodlám, abych přihlížela tomu sypání soli do ran nebo lynčování, to má holt ten vořech smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
12.7.26 11:27

@Velryba černá a jak ti je, zvládáš? 2,5 roku taky neni málo, aby to člověk pustil za pár dnů. Malej je aspoň relativně ok? Ať se ti nesere na všech frontách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
12.7.26 11:30
@Centropen píše: Více
Úplně na houno a ještě si ty slzy musím odkládat na chvíle, kdy je starej pryč, takže třeba teď si dovoluji hotové slzopády. Malý se drží.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
12.7.26 11:31
@Andelskej_Satan píše: Více

Sorry teda, ale lynčování lidí, kteří si to nezaslouží přihlížet nebudu, je velkej rozdíl, když ti to občas ujede a nebo to pro zálibu děláš programově a proč bych měla přihlížet nějakému blití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
12.7.26 11:31
@Velryba černá píše: Více

Ach jo, to přesně jsem si myslela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6773
12.7.26 11:32

Jj ted dost o narcisech ctu, desive tema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107562
12.7.26 11:33
@Arturie píše: Více
:mrgreen:
Nemela si i menzes? Na neco si vzpominam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76323
12.7.26 11:34
@Arturie píše: Více

A já paradoxně s láskou vzpomínám na tvoji lakonickou poznámku v kauze Renička: „Má jinou a blíž.“
V tu chvíli jsem tě za tu pravdu nenáviděla, nechtěla jsem nic takového slyšet, rozbitá jak Bagdád, zoufalá…
A tisíckrát jsem se ti od té doby omluvila a přiznala si, že jsi, z výše svých bohatých zkušeností, měla naprostou pravdu.
Ono v těchhle bolavých poznámkách není snaha ublížit, člověk jen bez obezliček ukáže na naprosto zřejmou věc, před kterou někdo právě ze všech sil zavírá oči.
Silní lidé si z toho, i když třeba až časem, dokážou leccos vzít, a ti ostatní se ze všech sil snaží zabít posla špatných zpráv. Čímž ovšem nevyřeší svůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76323
12.7.26 11:35
@Venetia píše: Více

Měla! :cert:
A ten pacient si při aktu ani nesundal kulicha! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107562
12.7.26 11:37

Vim, ze to nemysli spatne
Kazdy ma svuj projev, nekdo je tvrdší někdo se zase hned rozsype

Kdyz ti to vadi, nechod tomu naproti a nedelej ze sebe porad ochrance.
Velryba se o sebe dokaze postarat uplne v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107562
12.7.26 11:41

Tak hodne stesti ve Svate valce, ze ti to za to stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107562
12.7.26 11:43
@sirikit píše: Více

Tak tahle kauza rozhodila celou uzavrenku ne?
Ja na to koukala jak zjara, na ty odchody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová