Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
A víš, že je to možný? Říkám to furt, užívejte dokud vás to baví.
@Cvrček4576 píše: Více
Ono to přejde. A právě proto mě těžko rozhodí zdejší náměty. Jen ta představa, jak mi někdo vysvětlil dosud nepoznané, je poměrně úsměvná.
@Centropen píše: Více
Autosugesce je mocná čarodějka. ![]()
Reálně jsem ban neměla za celých 12 let, nebo jak dlouho tu jsem, ani jedinkrát, a že se snažily jiné kapacity.
Ona za „sestřelení“ pravděpodobně považuje ty svoje dětské vztekací invektivy, ale to je jen tím, že nevidí spokojený úsměv a pobavené „evil eyes“ na domněle dotčené straně.
Takový to "yes, na první ťuknutí do startéru.
"
Ale jako uznávám, lehkej cíl.
Takovou Arturii nenamíchnu, kdybych se rozčtverečkovala. ![]()
@sirikit píše: Více
Nahodou byl krasnej, tiskovej mluvčí v nové práci, kde jsem byla. Toho jsem si přece nemohla nechat ujít.
Ale jo, párkrát si mě nadzvedla. Ale jak rikam, jses perfektní trenažer na lidi, co se do cloveka strefují v reale. Treba jedna, nemohla přenést přes srdce, ze muj syn s údajně lehkým PAS, udělal řidičák. Sama nema děti a nema řidičák. Ale uz se normalne bavíme.
@Arturie píše: Více
Jo, nektere veci cloveku utkvi
Jako treba tady vsem jiste utkvi Andyho - „Cekal jsem te stihlejsi“ a „Mas doma bordel, proto jsem se uz neozval“
Sranda musi bejt
![]()
Trefné..dětinské vztekací invektivy ![]()
Jinak jsme tu dospělí a předpokládám svéprávni, takže pokud se někomu něco nelíbí.. zcela jistě si to dokáže obhájit sám…navíc vyhrožování od někoho takového je fakt úsměvné jako by Krytinář vyhrožoval Vémolovi ![]()
I kdepak, mám emoce, to se ví, ale furt ještě si na pomoc v zoufalosti nemusím volat adminy kvůli lehké poznámce o rozhodnožce ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Příště ho ber jen za tmy a nerozsvecuj. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jsi tvrďák. Jak se znám, couvla bych.
@Velryba černá píše: Více
Ano, ve vzpominkach nic divného nevidím, proto jsem nechapala ten blivajz, který se tu vyrojil.
@Centropen píše: Více
Alespoň si to odbydu naráz. On by nic nezměnil a já bych se dokola, týdny a měsíce, trápila pro pár chvilek pohody.