Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Ale hmyz se da taky jist
A casto ho i v ruznych zemich jedi
Treba takovy osmazeny kobylky
Prijd, uvarim ti
![]()
@zmrzlik píše: Více
Do mrazaku ďas veci, ktere nemuzes prat na vic jak 60°C, ja davam po dovolene do mrazaku všechno, penezenku, kabelku, knihy, všechno pro jistotu. Ale musíš to tam nechat déle, ta svine přožije mraz několik dni, ja to tam nechávám tyden minimálně.
@Luxusnixicht píše: Více
Sak nase draha EU nas chce krmit hmyzem
, neboj.
@MyMelody píše: Více
Takže vylezla na strop á schválně na tebe spadla? Ony prý mají silně vyvinuté instinkty, krev cítí na několik metrů, poznají, která krev jim bude nejvíc chutnat
, takový hmyzí superman, bohužel. Do té vody některé vlezly? Já si prave myslím, že ji cítí a že se jí vyhnou, že prostě, když to nejde po posteli, tak vlezou na ten strop a na člověka se z té výšky spustí. Je to děsivé, šílené.
@Klopotkova píše: Více
No ony nemohly v noci ke mne uz nějaký čas, tak byly vyhladované, kolem postele jsem nasypala ten přírodní produkt, který je dehydratuje, nohy postele byly v lavorech s vodou a bok postele jsem oblepila oboustrannou lepicí paskou, takže ke mne ty svine nemohly v noci, tak ta ploštice vylezla na strop nad postel a padla do postele. Do vody nelezly.
Příspěvek upraven 13.07.26 v 20:38
@MyMelody píše: Více
Tak jsem to právě pochopila. Je to úplně děsivý, takový v dospělosti 5mm ksindl a dokáže člověka hlavně po psychické stránce úplně zlikvidovat.
@Adull píše: Více
Já dnes usínala u mytí nádobí. Tak se nějakej ten uklízeč hodí. ![]()
„No jeste, ze jsme si vzali ty rizky z domova“…
![]()