Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
11.4.11 10:53

to se divim že si ty choroby nemuzou opsat z tehu prukajdy nebo jim doktorka neokopiruje kartu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.4.11 10:59

To mi povídej… Je to šaškárna, pořád dokola říkat všude to stejný… Chjo, no co se dá dělat, to musíme vydržet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.4.11 11:39

Ahoj holky tak já rodila před 10 a 7 lety a co si pamatuju tak tam chtěli taky vědět datum svatby, kde budete bydlet jak je byt velky kolik vás tam je atak, ale to už se mohlo změnit a taky už tam chtěli nahlásit jména miminka at už víte co čekáte nebo ne musíte nahlásit jméno pro obě pohlaví aspon kdysi to tak bylo teda. Holky k tomu porodu já se poprví strašně bála moje mamka místo podpory mi líčila jak při mém bratrovi málem vykrvácela a já se šíleně bála. Nakonec jsem nastoupila do porodnice na vyvolávaný porod a kdybych nezačala krvácet tak jsem ani nepoznala že rodím.Měla jsem to štěstí že jsem rodila sama a chytla moc šikovnou PA která se mi neustále věnovala. Sprchovala mi břicho dejchala se mnou a tak, když zjistila že jsem otevřená odvedli mě na sál tam zjistili že nemám žádné sttahy od strachu jsem si je zarazila tak mi dali kapačku třikrat mězvedli v zádech s tim at zatlačim a malý byl venku :potlesk: Takže super.Po druhy jsem se nebála ani trošku taky jsem nastoupila na vyvolávačku. Doktor mě zavedl tabletu se slovy že bud odrodim nebo mi to vyvolá šíleny křeče a stejně neodrodim. Bolesti mě chytli hned na chodbě když jsem vyšla z vyšetřovny doplazila jsem se na pokoj spolubydlící byla vykulená že zavolá sestru. Byla jsem chytrá že první porod trval osm hodin tak tenhle bude taky že jdu do sprchy a sestru at nevolá. Vrátim se ze sprchy sestra už mi balí věci že jdem na sál. Ptám se jestli můžu volat manžela. Diví se že jsem ho už nezavolala. Odvede mě dolů na porodní sál je tam 15 porodů sestra mě vyšetřuje posílá naposled do sprchy nestíhá dávat klystýr holit nic. ve sprše začínám rodit zmůžu se na to že ještě křiknu na sestru pokládá mě na kozu vidím jak běži doktor dvakrát zatlačim a dcera je venku. Celé to trvalo dvě hodiny 15minut. Manžel přijel až když mě doktor šil, ale přesto všechno se přiznám že se taky trochu bojim , protože přeci jenom po sedmi letech je to jak poprvé a navíc se říká že třetí porod je nejtěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 12:14

manca 1:
ty jo, tak to byli rychlovky… kéž by to tak šlo pokaždé :potlesk:
Papír na jména jsem taky vyplňovala a prý ho mám odevzdat v porodnici při příjmu. Chtějí také oddací list, občanské průkazy a tak… takže docela slušné papírování :-) Já jsem si to všechno zabalila do tašky, co mám připravenou do porodnice. A Těhotenskou průkazku prý archivují v porodnici a tam jsou veškeré informace.
Jsem zvědavá, co pak napíše zuziiiik. Protože už si opravdu nedovedu představit, co tam ještě budou chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
11.4.11 12:16

manco to byly krasne porody :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.4.11 13:12

No holky je to fakt úžasný. Porody byli pro mne tím největším zážitkem na světě. Všem vám přeju aby jste na to vzpomínali tak krásně jako já. Doufám že ten třetí bude taky takový hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 13:25

manca 1:
budeme držet palečky, aby byl taky nezapomenutelný :palec: samozřejmě v tom dobrém smyslu slova…
já jsem sama zvědavá, jak to bude, už to mám za pár, tak se na to docela těším… akorát to bříško mi pak bude chybět. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.4.11 13:32

Maty1983 Děkuji, taky ti přeji aby si měla rychlej pěknej porod a mohla si na něj celej život hezky vzpomínat. Ty se máš že už to máš za pár já se tak těšim a mám to celí ještě před sebou. Bříško ti pár dní určitě chybět bude pamatuju se na to je to takovej nezvik, ale jde opravdu jen o pár dní budeš mít v náručí miminko a v hlavě jen jeho. Tak na bříško za chvíli myslet nebudeš. Budeš mít chlapečka nebo holčičku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 13:41

manca 1:
děkuji. Měl by to být chlapeček Vojtíšek. Tak snad to tak i dopadne :lol:
Já doufám, že ty si to těhotenství užiješ a že ho budeš mít bezproblémové jako já :lol: Já jsem začala až ve 36 tt natýkat, ale jinak to bylo úplně v poho. Ještě uvidím zítra, to bych se měla v poradně dozvědět, jak vyšel streptokok, ale to už je to poslední… a na mrňouska už se moc těšíme. Už bych ho tady nejradši ňuchňala… ale ještě se mu na svět nechce, tak si ještě asi pár dní počkám :think: Na druhou stranu ti závidím, že to máš celý před sebou, páč to bylo fakt neuvěřitelných 9 měsíců… když jsem ho poprvé viděla na ultrazvuku,když začal kopat, když se začal rochnit, teď když se protahuje nebo se nastavuje na drbání… fakt úžasný…užívej si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.4.11 13:49

Moc děkuji. Vojtíšek je nádherné jméno. Vlednu se jeden narodil mojí sestřenici moc se mi to líbí :potlesk: Já vim že je to všechno krásný, ale přece jen ty si v létě vic užiješ kočárek, ale nevadí i tak se na miminko moc těšíme děti už se hádaj kdo ho bude vozit a prej až se narodí přijdou se na něj podívat vezmou ho domu a já zůstanu v porodnici sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.4.11 13:50

Holky, nechte toho… Normálně mi jdou do očí slzy… Já si tady říkám, jak mě ten pupík omezuje a jak moc se těším, až tady bude Natálka s váma a když tohle čtu, tak mi dochází, že končí vlastně nádherný období a že už ho třeba znovu nezažiju :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 13:53

manca 1:
si to teda umíš zařídit :lol: já být na tvém místě, tak je poprosím, jestli by mě nemohli vzít domů taky, přeci jen moje postel je moje postel :dance:
Jména jsme chtěli česká a netradiční. Akorát jsem byla docela překvapená, kolik Vojtíšků se narodilo a narodí v letošním roce. docela hodně maminek zvolilo toto jméno. Ty už máš nějaká jména vybraná nebo budete teprve doma diskutovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
11.4.11 13:54

ale zuzííí proč bys ho už nezažila? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.4.11 13:56

Zuziiiiik: To co tě ted čeká je mnohem mnohem lepší a jestli čekáš první mimčo tak to určitě ještě zažiješ já jsem po synovi tvrdila už nikdy více po dceři to bych musela být padlá na hlavu v dnešní době ani náhodou. Tohle dítě přišlo neplánovaně, ale můžu vám říct jsem úplně vydřená :pankac: Jen počkej až ti Natálka povyroste v 6 letech začne být soběstačná tobě bude připadat že máš najednou hoooodně času a budeš chtít další :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.4.11 13:58

zuziiiik:
já tě nechtěla rozplakat… :hug: ale je to fakt. končí etapa, kdy byl mrňousek živenej jen na zatahání za šňůrku a za chvilku začne etapa,kdy bude muset sám klapat pusinkou, aby si urval žvanec pro sebe… :lol: teď už nám začnou starosti… ale určitě zase krásný :potlesk: a já už se tak moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí