Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Yamyna píše:
@yvettta
Co se týká toho řvaní, tak jsem teď Terce vyměnila mlíko a vypadá to, že ho líp snáší a i líp spinká…ale je to teprve druhý den
jenže já ještě kojím, o půl sedmé dám kaši a kolem osmé před spaním nakojím, možná ji nesednou ty kašičky (měla už několik druhů), protože ji moc nechutnají, ale sní to.
@yvettta píše:
jenže já ještě kojím, o půl sedmé dám kaši a kolem osmé před spaním nakojím, možná ji nesednou ty kašičky (měla už několik druhů), protože ji moc nechutnají, ale sní to.
Já kaše nedávám vůbec…bolelo jí po nich bříško..
@Yamyna
taky se snazim vymenit mliko, ale je tvrde odmitano
sunar proste ne… ale uz kojim jen pred spanim a nekdy mi prijde, ze ho do toho az nutim ![]()
@yvettta
mala ma narok, jestli ji porostou zuby, tak bude jeste hur… mudra rikala, ze do roka se budou budit… a je mozny ze se ji proste zdaji i nejake osklive sny… malej mi to taky delaval…ono se to podda a bude lip, uvidis ![]()
@manca 1
hlas bohuzel neposlu, nemam fb … nejak jsem tomu neprisla na chut…
mala ma krasny sestkovy miry ![]()
@maty1983
taky bych to viděla na zlé sny, protože, když ji vezmu do náruče, tak hned přestane plakat. Usne mi na rameni, nebo se pořád někam dívá, jakmile ji položím do postýlky, začne řvát, pak už za ni chodím po chvilkách než usne. Ale jak říkám, není to tak často.
Na fb taky nechodím, nebaví mě to tam, ale jsem tam přihlášená, tak ráda pošlu hlas.
@Yamyna chtěla jsem je vypustit, ale co ji mám dát, aby v noci neměla hlad, v noci už nekojím.
@yvettta píše:
@maty1983
taky bych to viděla na zlé sny, protože, když ji vezmu do náruče, tak hned přestane plakat. Usne mi na rameni, nebo se pořád někam dívá, jakmile ji položím do postýlky, začne řvát, pak už za ni chodím po chvilkách než usne. Ale jak říkám, není to tak často.
Na fb taky nechodím, nebaví mě to tam, ale jsem tam přihlášená, tak ráda pošlu hlas.
@Yamyna chtěla jsem je vypustit, ale co ji mám dát, aby v noci neměla hlad, v noci už nekojím.
Máš to složitější…ale ! …Já dávám ve tři svačinku, v pět jí dám ještě banán, chleba, nebo rohlík a po koupání cca v 18h už jen mléko…vypije na ex 270-300ml a spí až do 4-5h
…v noci, okolo půlnoci dávám napít vody a spinká..
@Yamyna píše:
Máš to složitější…ale ! …Já dávám ve tři svačinku, v pět jí dám ještě banán, chleba, nebo rohlík a po koupání cca v 18h už jen mléko…vypije na ex 270-300ml a spí až do 4-5h…v noci, okolo půlnoci dávám napít vody a spinká..
tak to ti spinká krásně. markétka to taky umí, většinou kojím kolem půl páté ráno, někdy i to zaspí. jsem za to ráda, dřív to byla katastrofa, než jsem si přečetla - Každé dítě může dobře spát.
@yvettta no vidíš !!
Terka zase vstává v těch 5h
a usne až po 7mé ![]()
@yvettta píše:
píše mi to špatné zadání adresy
@Yamyna píše:
@yvettta no vidíš !!
Terka zase vstává v těch 5ha usne až po 7mé
pro mě je právě lepší, když se probudí kolem té půl páté, protože to pak spí do sedmi. Když se probudí později těžko zabírá, ale většinou ještě usne. pak spí dopoledne v deset a nezáleží kdy se probudí ráno, nedám ji prostě dřív spát. To spí hodinku, pak jde odpoledne ve tři a to dá už jen půl hodiny. ![]()
@manca 1 píše:to není možný napsala jsi to dobře?
adresu jsem zkopírovala, nepřepisovala jsem ji
@yvettta píše:
adresu jsem zkopírovala, nepřepisovala jsem ji
tak mi napiš pod jakým jménem tě tam najdu a já si tě dám hned do přátel, jestli je to možný, já tam moc nechodím, tak nevím jak je to nejjednodušší
@yvettta píše:
tak mi napiš pod jakým jménem tě tam najdu a já si tě dám hned do přátel, jestli je to možný, já tam moc nechodím, tak nevím jak je to nejjednodušší
Manca Ivos Mališovi
@manca 1 píše:
Manca Ivos Mališovi
tak jsem tě našla, poslala jsem žádost
@yvettta píše:
tak jsem tě našla, poslala jsem žádost
Díky přjala jsem ![]()