Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
18.5.22 08:18

@StepMom chces poslat mojeho maleho aby jsi vedela, ze na to nejsi sama? Z 80ti % je u nas porad rev. Nic ho nezajima, nicim ho nezaujmu, u vseho vydrzi 2 minuty, max lehatko teda to da tak 10min a na brisku taky ale nechavam ho tam vztekat, protoze uz to nedavam. Stale chce jen moje ruce jinak je brek. Mam chut casto skocit z okna uprimne a toto dite je pro me absolutní antikoncepce a to jsem chtela mit 3. U jednoho zustanu, protože s nim je to peklo z vetsi casti a vubec si to neuzivam az na prochazky v kocarku, ktere mi zacina taky bojkotovat a breci i tam. Tudiz jeste zkusim chodit na prochazky v nositku jinak vse vzdavam. Jsen vycerpana a podrazdena a kdyby mi v noci aspon nespal, tak se snad zhroutim. Vcera mu brali ster na 4mesicni prohlidce, jestli mu nahodou neco neni, protoze stale zvraci, porad a porad, plus hlen ve stolici a boleni bricha a do toho ta nekonečná podrážděnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.5.22 08:36

Holky když čtu že Vaše miminka jsou ještě uplakané a nespokojené tak mě to mrzí. A přeji Vám hodně síly aby jste to zvládly a těšily se z těch chvil kdy miminka jsou spokojená! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.5.22 08:44

@Nikca7 To je jak kdybys to psala o nás. Mohla bych se pod to podepsat. :zed: Mrzí mě, že to taky takhle máte.
Když mi někdo řekne, ať si tohle období užívám, že až začne lézt, bude to horší, tak mám chuť mu vrazit. :cert: Já se za lezení modlím! Každý den jen přežívám a těším se na večer, až usne (alespoň v noci mi spí od 19-20h do 1h ráno, nají se a ještě do 4-5h usne). Jinak řev.
Objednám ji ještě k osteopatce. Mám podezření na Kiss syndrom a jestli ani tohle nepomůže, tak ji asi prodám. :think: :D

@Edit1 Jsi hodná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
18.5.22 11:16

Holky, v sobotu budou malému 3 měsíce. Dneska jsme byli u doktorky na prohlídce a očkování. Všechno má a umí podle tabulek, ALE… Nepase koníčky. U doktorky řval jak tur takže tam se ani o nic nesnažil, a doma když ho dám na pevnou podložku na bříško, motivuju ho obrazkama a hračkama, tak sice zvedne hlavu a kroutí s ní ze strany na stranu, ale vůbec se neopira o ruce. Ani když je dám pod něho, má je většinou v pěst (jen když je na břichu, jinak si dokáže chytnout hračku, chytá ruku rukou…)… Snažím se na bříško dávat co nejčastěji ale jeho to pak přestane bavit a buď se vzteka nebo žužlá podložku nebo ruku… Sem z toho nějak nesva, doktorka nic neříkala vzhledem k tomu že ryčel ale netvářila se. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.5.22 11:35

@el.leanor21 Naší budou 3 měsíce v pondělí a taky dělá co tvůj malý. A jak doktorka, tak i fyzioterapeutka minulý týden říkaly, že v pohodě, že co po ní víc chci. Má prý jen své tempo. Takže bych byla v klidu být tebou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
18.5.22 12:08

@StepMom mě nějak znervoznujou furt nějaké tabulky a co má a nemá přesně dělat nebo nedělat, člověk si pak připadá neschopný že jeho dítě to nedělá… Snažím se tím neovlivňovat, ale je to všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.5.22 12:36

@Nikca7 @StepMom
Přidávám se do klubu uřvaných miminek a nešťastných maminek :lol: Vše, co píšete, jako byste byly u nás doma. Minulý týden jsem snad půlku probrečela. A navíc mi přijde, že je to čím dál horší. U nás je to kombinace prdů a absolutní neodložitelnosti. Teď mi pomalu přestává spát i v noci (budí se co 2 hodiny) a dřív aspoň spinkal a byl hodný v kočárku, tak jsem měla v plánu, že přijde teplo a my budeme venku pořád a najednou změna a teď řve a nespí i v kočárku. V pondělí jsme šli domů s takovým hysterákem, že jsem se styděla projít naší ulici :mrgreen:
A jak mi někdo řekne, ať si užívám malý miminko, tak to bych ho nejradši kopla mezi oči :lol: Nebo řady typu - nemá hlad, nepotřebuje prebalit :)
Tak se držte! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.5.22 12:43

@Terez 111 jo to znám taky prdy a chtít pozornost to je u nás na denním pořádku ráno když nakrmím lehnu si s ním ještě do naší postele tak se směje ale já se mu nevěnuju horor v kočárku chvíli spí a pak už to taky není nic moc a v autě to on jak kdy byli jsme o víkendu na závodech rallye amatérské jezdíme s mojim na závody a super to bylo malý celkem hodný jako super druhý den se bohužel závod zrušil předčasné kvůli nehodě ale jinak fakt super další závod za skoro 5 týdnů a to tam budeme spát tak jsem zvědavá první dvě noci s malým mimo Domov ale dva týdny potom jedeme na týden na dovolenou takže aspoň zjistíme jak spí mimo domov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.5.22 12:45

@el.leanor21 Taky si připadám neschopně, nejsi v tom sama. :roll: :mrgreen: Ale nikdo nejsme stejný, tak ani ti mrňousové nemůžou všichni zapadnout ve stejný čas do tabulky.
Mně takhle vynervovala paní na plavání, že malá není tabulková a vidíš - doktorka i fyzio v pohodě. :palec: Musíme se hodit víc do pohody ohledně tohoto. 8)

@Terez 111 Chudáku. A jak je malý starý? Ona nějak ve 4 měsíci přichází ta spánková regrese. Mění se jim složení spánku ze dvoufázového na čtyřfázový myslim a můžou méně spinkat přechodně. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.5.22 13:19

@StepMom
3 měsíce+týden. Já si ho všude vychvalovala, jak v noci spinká od 21 do 5, nakojit a ještě do 8 jsme chrněli a teď jsou to tak dva týdny, co mi chrupkání skončilo :lol: My měli všichni covid právě před 2 týdny, tak si myslím, jestli to s tím nějak nesouvisí. Ale spíš ho budí ty prdy no.
@lovean My minulý týden hlídali tátovi barák, takže už jsme si vyzkoušeli pobyt mimo domov a přišlo mi to stejné, jako bychom byli doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.5.22 14:34

@Terez 111 jo tak uvidíme jak mi malý v tý době kdy jedeme na ten víkend bude mít za týden potom 4 měsíce s malou jsme byli ve 4 měsícich na druhém konci Republiky v chatce 6 hodinová cesta a zvládla to úplně v pohodě takže doufám že malý bude stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.5.22 22:16

@lovean my uz spali mimo domov pred par tydny, kdy mu bylo lehce pres 2 mesice a v pohode. Akorat jsem musela chvili uspavat, jak citil, ze neni doma. Doma je totiz nauceny, ze nakojim, dam do postylky, strcim mu dudlik a odchazim, kdezto takhle jsem s nim musela cca 10 minut lezet, naz zabral a pak jsem teprve mohla odejit, jinak knoural.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.5.22 22:46

@Ernais u nás je to doma stejný akorát já nekojim ale nakrmím položím občas se stane že kňoura ale většinou už nemusím vytahovat a usne a spí celou noc přes den je to horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
19.5.22 22:53

Holky vsem kdo mate rvouny a maly satany posilam energii a vydrzte! Pred trema lety se mi takovej taky narodil…pripadalo mi to jako nocni mura, ale po jeho pul roce se to zaclo hodne lepsit holky. Drzela jsem ABKM, ale nejvic mu pomohlo jak se zacal opirat o ruce - jak se rozpohyboval, proste se zmenil a prestal rvat, ne uplne, ale proste zasadne a zacli jsme si to vic uzivat :srdce: a to jsem s nim oblezla vsechny doktory, neurologii, eeg atd. Nikdo nevedel co s nim, ale rvat prestanou, vsichni to rikali a meli pravdu. Tak vydrzte, bude to dobry :srdce: a do ty doby na vas moc myslim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.5.22 07:08

Tyjo holky, když čtu vaše příspěvky, jsem ráda za to naše zlatíčko 😊 skro vůbec nepláce, jenom když je hlad 😄 a už spinká skoro celou noc. Dáváme ji spát mezi 19:30-20:00 a spí do 4-5 hod. Pak jsme vzhuru tak půl až třictvrte hodky a pak spíme někdy do 7 někdy do 8.. Akorát spaní přes den není co bývalo.. Kde jsou ty časy co spala 3 hodky v kočáru :lol: dneska jdeme na první očkování. Jinak s tím spaní mimo domov, u nás super, nepocitují žádný rozdíl, když spíme u tchanovcu, má tam kolébku.

Holky, potřebuji koupit klobouček na léto pro malou, nějaké tipy kde mají hezké? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí