Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
15.8.21 17:34

@lovean tak coo jak bylo? Snad sis to užila a zrelaxovala se :jazyk: já chytám zas jako vždycky panicke záchvaty jestli je všechno ok s mimi, mám vždycky neskutečný strach jak lezu na to křeslo na UZ, přede mnou ta obrazovka a mám strach že to dítě neroste jak má nebo že doktorka řekne nějakou špatnou zprávu… To jsou šílene pocity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.8.21 19:39

@el.leanor21 jo tak to jsem na tom stejně taky pracují nervy a kino bylo dobré akorát ke konci už mi bylo nějak zle asi i horko ale dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.8.21 19:43

@lovean a ty jdeš jenom na krev ohledně toho screeningu nebo máš taky poradnu? Já to mám zas až o půl 3, zas budu nervózní celý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.8.21 20:10

@el.leanor21 jdu i na poradnu po trech týdnech no já už na 7:30 ale to jenom kvůli té krvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.8.21 20:46

@lovean to se máš, budeš to mít zasebou :lol: já nesnáším odpolední doktory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.8.21 20:52

@el.leanor21 jo to já taky ne ale počítám že příště už to budu mít taky odpoledne a teda akorát se mi nechce vstávat takhle brzy protože to já nerada musím už vstávat v 6 takže se mi nebude chtít ale je to takový menší tréning za chvíli budu v 6 vstát každé pondělí vozím syna do speciální školy a je tam přes týden na internátu a prázdniny už se blíží ke konci tak budu muset si zvykat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.8.21 21:58

Ahoj holky, tak já hlásím, že jsem si taky objednala Angel a už se těším až budeme s detma poslouchat 😁 bude to sranda. Na screening jdu až za 10 dní, ale docela to utíká. Počítám s tím, že se kolem toho 13tt dozvím, co to bude. 🙏 Jinak nevelnosti už nemám, jen únavu a neustálý hlad přetrvává, břicho mám obří 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.8.21 22:12

@Luucka123 já jsem ho neobjednala nový ale asi si budu kupovat od paní ještě v záruce lituju že ten co jsem
měla jsem dala pryč no co už když bude zítra vše ok tak si ho asi od paní vezmu já jdu na screening za 12 dní takže podobně mě ještě zle někdy bývá ale je to lepší doufám že mi brzy bude úplně ok dneska jsem se v kině cpala popcornem a pak jsem to ještě doma dorazila čokoládou tak se mi žaludek zvedal snad to zítra na lačno dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.8.21 06:07

@lovean Ty jdes na ty odbery na lacno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.8.21 06:15
@lovean píše:
@Luucka123 já jsem ho neobjednala nový ale asi si budu kupovat od paní ještě v záruce lituju že ten co jsem
měla jsem dala pryč no co už když bude zítra vše ok tak si ho asi od paní vezmu já jdu na screening za 12 dní takže podobně mě ještě zle někdy bývá ale je to lepší doufám že mi brzy bude úplně ok dneska jsem se v kině cpala popcornem a pak jsem to ještě doma dorazila čokoládou tak se mi žaludek zvedal snad to zítra na lačno dám

Jo já taky ne, sehnala jsem za 500 vč pošty, nerada kupují tyhle věci nové. Přeji ať je brzy fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.8.21 06:15
@Ernais píše:
@lovean Ty jdes na ty odbery na lacno?

Já jdu taky na lačno :( ani pít nesmím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.8.21 06:16

Holky, včera jsem se dozvěděla, že kdo má VZP, tak pvzp přispívá 2500,–. Já využiji na monitor dechu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.8.21 06:37

@Luucka123 No pít se nesmí to je pravda ale já protože musím si vzít lék na lačno na štítnou žlázu tak malinko čisté vody jen na zapití toho prášku můžu ale fakt jen abych to zapila protože já musím po tom prášku čekat půl hodiny a pak se teprve najíst a mě už je teď zle i z toho hladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.8.21 06:38
@lovean píše:
@Luucka123 No pít se nesmí to je pravda ale já protože musím si vzít lék na lačno na štítnou žlázu tak malinko čisté vody jen na zapití toho prášku můžu ale fakt jen abych to zapila protože já musím po tom prášku čekat půl hodiny a pak se teprve najíst a mě už je teď zle i z toho hladu

Jj, znám to, dcera je bere. No to já taky, protože mám neustále šílený hlad a rána jsou hrozný. Navíc pojedu autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.8.21 06:39

@Luucka123 jo a já mám jinou pojišťovnu ta proplácí min každopádně já vyuzuju na screening monitor dechu jsem kupovala nový na dceru takže mám tehdy mi něco pojišťovna taky proplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí