Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
26.8.21 11:06

@Ernais kosmetička říkala, že ne. I na netu jsem četla, že se to nedoporučuje. Ale já kdybych měla řešit co můžu a co nemůžu v těhotenství, tak se zblázním :roll: piju colu na zvýšení tlaku, což podle internetu je tabu a doktor mi doslova řekl “u Vás je jedno co budete jíst. Hlavně něco do sebe musíte dostat, i kdybyste měla chuť na omítku, tak si ji dejte a tu colu si taky klidně dejte. Ne po litrech, ale po douškách”. Takže na základě toho jsem naznala, že syrové maso a takové extrémy oželím, ale nebudu řešit, že si k avokádovému sushi nemůžu dát sojovku :nevim: takže ani ty kosmetické přípravky nebudou tak hrozné. Mě nejvíc zarazilo když jsem četla, že si mám přečíst složení make-upu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 11:08

@Motyna já koupila kočár už když jsme se začali bavit o snažení a za 2 měsíce se to povedlo a teď jsem 11 tt :D mam Stokke xplory x a byl tehdy v akci, tak jsem neodolala. Byla to láska na první pohled :srdce: ty jsi vybrala jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.8.21 11:47

@Nicole-7 ja pokukuju po cybex priam. Vzdycky se mi libil a cetla jsem i celkem dobrou recenzi, ale nazivo si ho teprve pojedu osahat. Nemate na nej nektera recenzi nebo neznate nekoho, kdo ho ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 12:00

@Ernais ten je nádherný a ten rose gold podvozek :srdce: byla jsem si ho vyzkoušet a mně teda nevyhovoval :( za tu cenu jsem čekala mnohem víc, připadal mi takový rozhrkaný a zpracování taky nic moc. Kdy začneš chodit do obchodů kvůli kočárku? Já bych nejradši už teď, ale asi je to moc brzy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.8.21 12:26

@Ernais
Take pokukuji po bazarovych vecech, prijde mi opravdu zbytecne kupovat vse nove. Snad jen autosedacku a matraci do postylky chci novou, ale jinak je mi to fuk. Sakrys zeny, ja si zakazala nakupovat, ale ted jak to tady ctu, tak uz projizdim bazarky. 😂

Ja mam zatim vybrany jen zimni fusak a kojici polstar. 😂

Kocarky se mi libily tyhle, tak jestli mate nektera zkusenost, sem s ni! :-)

Baby Jogger city Elite
Baby desing husky
Britax go big
Baby desing dotty
Britax motion
Hauck Rapid
Hauck Runner 2
Thule urban glide

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
26.8.21 12:30

Holky, kdyz jsme u tech kocarku, ja jsem zamilovana do Venicci, tak kdybyste nejaka vedela nejake ohlasy, tak mi prosim dejte vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.8.21 12:36

@Nikca7 taky bych chtěla Venicci denim grey  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 12:42

@Katrin2626 thule urban glide 2 je moje srdcovka :srdce: byla jsem ho vyzkoušet v obchodě a paráda. Jen je hodně dlouhý a bojím se, že se svým odhadem a prostorovou orientací budu pořád někde narážet :mrgreen: i s autem si najíždím jak s kamionem, i když auto mám celkem velký :mrgreen:
Jen jsem slyšela hodně špatných recenzí na brzdu. Je hodně hlasitá a podle mě musí spící dítě probudit. Je to fakt hlasitý a cukne to s celým kočárem :( to se mi na tom vůbec nelíbí. Mně se líbí v all black kombinaci, ale viděla jsme ho na několika fotkách, že byl úplně vybledlý, tak nevím no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
26.8.21 12:56

@Ernais moje řec!!! Nakoupim vše co potřebuji, zbytečně nevyhazuji peníze a šetřim planetu, která už tak je zavalené nepotřebných harampadim 😅

Cybex priam jsem si včera přivezla domu a je boziiiii!!! 😍 😍 😍 nádhera. Jsem z nej úplně odvarena. Ještě musím ulovit hlubokou korbu. Ale asi bych raději tu verzi 2019, nějak se mi ta 2021 tolik nelíbí a PREJ je ta látka nějaká jemná a náchylná. Ještě uvidím :mrgreen:

@Nicole-7 stoke se mi taky vždy líbil :palec: A teď jsi mě uklidnila, ze jsi ho pořídila ještě před otěhotnění :mrgreen: :palec: Pošli foto
Já pořídila cybex priam rose gold 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 12:58

@Motyna to je tak krásný vidět, že nejsem jediná, kdo se radši připraví předem :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
26.8.21 13:01

@Nicole-7 teď čtu tvou zkušenost s priamem 😂 😂 😂. Tak to je vtipné. Ale mas pravdu. Ta konstrukce není úplně stabilní. Ale já měla první kočár joolz a bylo to to stejný. Prodavačka v obchodě řekla, ze to děla většina odlehcenych kočárku. Ze ty pevné mají zase nevýhodu, ze jsou těžké. Ja hodně jezdím autem, tak se nechci tahat s kočárem. Potřebuji lehký a skladny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
26.8.21 13:03
@Nicole-7
@Nicole-7 píše:
@Motyna to je tak krásný vidět, že nejsem jediná, kdo se radši připraví předem :srdce: :D

Já ho teda nakoupila před otehotnenim, ale nic proti tomu nemám 😅. Nejsme blázni, jen se těšíme a připravujeme na miminko ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 13:04

@Motyna za mě je to prostě pan kočár, navíc mám 170 a přítel 187, takže pro nás třeba Bugaboo Cameleon nebo něco podobného nízkého nepřipadalo v úvahu. Říkala jsem si, že k tomu kočáru budu moct nosit i lodičky, ale pak mi došlo, že když budu běhat za špuntem, tak budu ráda za tenisky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.8.21 13:06

Holky a co jeste kupujete krome kocarku? Moc by me zajimala postylka. Chci na koleckach, abych s ni mohla zajet i k posteli nebo treba k nam do obyvaku. Mate tip? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 13:06

@Motyna taky mi to přijde lepší, než pak během pár týdnů muset koupit všechno a být pod tlakem. Pár oblečků jsem koupila unisex, protože nevíme pohlaví, ale vzhledem k tomu, že věci pro holky jsou jak z cukrové vaty a pro kluky jsou na všem dinosauři a bagry, tak asi zůstaneme u těch unisex věcí :mrgreen: a ty máš jen sporťák cybex na rose gold podvozku nebo jak jsi to vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí