Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2119
26.8.21 14:24

@Nicole-7 wooow krásný! No já mam 180, takže bugaboo by byl fakt průšvih. I když priam je také nízko, ale líbí se mi natolik, ze jsem se neodvážila s nim před zrcadlo, abych si nezkazila iluzi a rovnou si ho koupila 😂 😂 😂

Mam zatím jen sportak. Hlubokou korbu dokoupim, až zase nakapnu na nějaký dobrý kauf 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 14:47

@Motyna priam je fešák, takže tě chápu :D já si pamatuji, že na základce měl spolužák sourozence s ten byl v prvním xplory, láska na první pohled. Takže volba byla jasná, ale počítám s tím, že to nebude náš jediný kočár. Chceme ještě urban glide 2 do terénu a na hory. Těch kočárků je šíleně moc a kdo se v tom má vyznat :mrgreen: máš fotku toho svého? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
26.8.21 15:28

@Nicole-7 když je něco opravdu láska, tak není co řešit 😝. A je pravda, ze na každou příležitost to chce jiný kočár. ten pozlaceny podvozek také na hory a lesy moc nebude 😅 🙈. Proste nic univerzálního neseženeš. Jak jsem byla včera v te zoo. Tyyy jo! Jako těch všelijakých kočáru? 😂 😂 😂 masakr

Fotku mam jen tu z inzerátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 15:32

@Motyna tak rose gold a černá je super kombinace :srdce: to bude něco až zjistím, že jsem koupila jen kočár do nákupáku :D ale zas budu v tescu vypadat stylově :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
26.8.21 15:46

@Nicole-7 😂 😂 😂 😂 😂 ano, hlavně vypadat Cool v testu. Souhlasím 😝

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.8.21 16:50
@Motyna píše:
@Nicole-7 když je něco opravdu láska, tak není co řešit 😝. A je pravda, ze na každou příležitost to chce jiný kočár. ten pozlaceny podvozek také na hory a lesy moc nebude 😅 🙈. Proste nic univerzálního neseženeš. Jak jsem byla včera v te zoo. Tyyy jo! Jako těch všelijakých kočáru? 😂 😂 😂 masakrFotku mam jen tu z inzerátu.

Presne takovy bych si predstavovala, jen mozna spis sedy. Musim se vypravit do nejakeho toho obchodu, at si ho omakam a pak zacnu sjizdet inzeraty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
26.8.21 18:01

Já teda nenakupuju nic a do listopadu chci počkat. Odhodlala jsem se aspoň k těhotenskému oblečení, a to je všude vyprodaný! :D
Kočárek jsme měli na obě holky Baby design a kdybych ho neprodala, tak ho určitě budu používat i teď! Nejlepší zkušenost, i kamarádi kolem. Za ty prachy je fakt skvělý. Zvládl všechny terény :D a i po těch dvou dětech byl jako nový. Takže koukám po jejich teď nových a nádherných!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.8.21 18:49

@MajakS co se týče těhotenského oblečení tak super výběr za normální ceny je na Bonprixu. Já sem tam objednala a jsem spokojená, se vším. Dokonce jsem tam koupila i zimní bundu s vsadkou, za 599 z nějakých dvou tisíc… Takže to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
26.8.21 18:51

@el.leanor21 ja se na ten bonprix divala a bundy tam jsou kolem 1 700 takze nevim no :nevim: Ostatni veci mi taky přijdou predrazene na to, ze je to obyčejný Bonprix :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
26.8.21 18:53

@Mala A. Ja zase Tinum SE Styligh Black Pram :srdce: Jenze je pry celkem nizky a ja mam sloro 180 cm, takze asi nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.21 18:55

@Nikca7 hele já viděla na Zalandu bundy kolem 600 v super akci, ale říkala jsem si, že to určitě nebude potřeba🤷🏼‍♀️ No a pak mi došlo, že když budu rodit v březnu, tak budu mít břicho v zimě😂 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
26.8.21 18:58

@Nikca7 A byl super, jo?
My máme právě samotný sporťák, který jsme používali místo dvojkombinace, tak bych celkem brala i nějaký, kde koupím jen hluboký…tak kdybyste měli tip…:D
Já chtěla trika s dlouhým rukávem, a ty jsem teda nenašla nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
26.8.21 20:20

@Nicole-7 tak Zalando je pro me uplne o necem jinem. Neřekla jsem, zr nechci zimni bundu ale ze za 1700 z obyc Bonprixu ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
26.8.21 20:22

@MajakS no to ja nevim, je to jen muj vysněný ktery nebude, protože je nizky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.8.21 21:19

Holky a cim mazete bricho? Mate tip na nejaky osvedceny pripravek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí