Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13808
16.11.10 21:57

Caty myslím, že určitě není možné, aby se ze dne na den vstřebalo… Řekl ti dr., kolik meří?

Já bych to spíš přikládala špatnému utz, zvlášť podle té fotky (ale nevím, jak si jí dělala, jestli jsi fotila přímo obrazovku nebo obrázek nebo co?), já jsem měla utz např. v 7. tt a obrázek vypdal o dost jinak, takže bych řekla, že to bude kvalitou přístroje. Navíc pokud máš hematomy, tak se tam někde zatoulalo… Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
16.11.10 22:01

Určitě to bude v pořádku já do 9týdne měla pořád jen gesta.váček,už jsme byla v nemocnici na revizi,pač dr.se nezdálo,že by ještě v 8tt nebyla akce,plod odpovídal sotva 6tt,vzali mě ještě krev na internu a na hCG pak řekly,že hodně stoupá,druhý den jsme šla na ulz to byla středa a plod odpovídal 8+3tt krásná srdeční akce a předtím sem byla v pondělí-a plod byl sotva 6tt.Určitě tam naděje je neboj,moooc držíme pěstičky a pak dej vědět co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.11.10 22:03

Zuzouš mrzí mě to :cry: :hug:

Caty taky mě to moc moc mrzí.5ekla bych že se jednalo o špatnej ultrazvuk,nedávno jsem četla článek na internetu kde poslali pár maminek na potrat a před zákrokem se zjistilo že gynekolog měl jen rozbitej ultrazvuk,ale že by se rozbil hned 2× :nevim:

Naděje i když malá stále je a doufám že mimčo je jen coperfield a je někde zašité a ve čtvrtek se ukáže,ale nechci ti dávat plané naděje.
Moc ti držím palce.Všechny co mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.11.10 22:09

ahoj caty,já myslím že ze dne na den zmizet nemohlo,a když se to zdá divné i porodníkovi.Naději ještě máš.třeba se jen schovalo hlouběji,nebo je překryl váček po hematomu.No vím že musí být těžké k něčemu se přiklonit a věřit ale prosím zkus to.Moc ti přeji aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.11.10 22:12

AnastazieB:Můj doktor mi neřekl kolik měří, ale doktorka na sonu ledvin mi řekla že je 25až 30mm, ale asi jako ten váček, mimi těžko takto velké. Doktor moc kvalitní přístroj nemá, je už starý a foto je z mobilu Fotila jsem si mimi na obrazovce.
Olčík: To je super, že to dopadlo tak dobře, moc moc gratuluji, budu doufat, že je někde schované no
Jinak ten druhý UTZ byl vaginální, ale doktorka nemohla najít ani getační váček a hodinu předtím ho tam na sonu ledvin viděli krásně
kamčo: mocinky děkuju, doufám, že to zamlklé mimi nebude no.
No, já ež bych šla na potrat bych stejně ještě zašla jinam a ještě bych počkala, nešla bych hned, neměla bych klid

• Citovat
  • Upravit
Caty
16.11.10 22:18

jo, moc kvalitní přístroj nemá podle toho jaké jiné UTZ jsem viděla

• Citovat
  • Upravit
13808
16.11.10 22:18

Caty zamlklé to nebude určitě, to by nikam nezmizelo, jen by přestalo růst a bít srdíčko. A při spontánním potratu bys zase měla krvácet… Opravdu věřím, že je někde schované.
Kdy máš jít na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.11.10 22:36

AnastazieB: Ve čtvrtek jdu k doktoru u kterého jsem rodila v Podolí. Tak uvidím no.

• Citovat
  • Upravit
7042
16.11.10 23:37

Caty, jak už jsem ti psala, taky myslím že je schované :lol: hele, minulý týden mi dr naměřil 1.4 cm a to jsi o týden míň, jsou to ptvůrky stěhovavý :lol: :hug:

a pak souhlas s utz, podle fotky od Anastazie, je to dost rozdíl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
16.11.10 23:41
AnastazieB píše:
Caty zamlklé to nebude určitě, to by nikam nezmizelo, jen by přestalo růst a bít srdíčko. A při spontánním potratu bys zase měla krvácet… Opravdu věřím, že je někde schované.
Kdy máš jít na další kontrolu?

Bohužel může zmizet beze zbytku :cry: Mně se to stalo - v 7tt srdíčko a ve 12tt prázdná děloha :cry: Ovšem taky si nemyslím, že by bylo možné vstřebání ze dne na den - já jsem měla dobře 3 týdny velké bolesti břicha a výtoky hrající všemi barvami, ovšem dr.nepokládal za nutné mi udělat UTZ, tak jsem se to dozvěděla až v tom 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.11.10 23:49

Ibbu miminko už tak velké jo? Se máš :huban:
kadlina: no to byl teda pěkně debilní doktor s prominutim.Se svýma nervama už bych pádila jinam a na toh doktora se vykašlala

• Citovat
  • Upravit
13808
17.11.10 00:14

Kadli jasně že se může vstřebat… Ale ne ze dne na den :wink: Aspoň jsi se vyhnula revizi :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.11.10 00:40

Caty, ze dne na den se určitě miminko ztratit - vstřebat nemůže, tak se nenervuj a mysli pozitivně. Já vím, že se to lehko říká a těžko dělá, ale nic jiného pro svoje miminko teď stejně dělat nemůžeš. Určitě se zase objeví. A pro pobavení - mě nedávno dr. hledala asi pět minut vaječník :roll: To se mi ještě nestalo a to si vem, jak je vaječník velký. Někdy i dr. nemají svůj den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
17.11.10 01:50
AnastazieB píše:
Kadli jasně že se může vstřebat… Ale ne ze dne na den :wink: Aspoň jsi se vyhnula revizi :-?

Bohužel nevyhla, i tak se to musí vyškrábnout :zed: :-(
Jediná šance jak se vyhnout revizi je častý spontánní potrat, kdy odejde všechno samo :-?

Caty píše:
kadlina: no to byl teda pěkně debilní doktor s prominutim.Se svýma nervama už bych pádila jinam a na toh doktora se vykašlala

Taky už k němu nechodím. Smutný je, že to byl primář v porodnici :cert: Ono to bylo o tom, že já tušila, že je něco špatně a snažila se tam propasírovat na UTZ, ale nepodařilo se mi to - jednou mě vzali jen na stěr, který dělala sestra, podruhý mi jen dali recept a brčálově zelený výtok sváděli na nějakej bacil a bolesti břicha jsou prý v pohodě, to je normální. Mně to normální nepřišlo, ale nebyla ta špatná zkušenost, tak se mi to sice nelíbilo, ale snažila jsem se přesvědčit, že to bude dobré, taky jsem chtěla v té porodnici rodit, takže měnit dr.jsem nechtěla, navíc byl fakt kapacita, tak přece ví, co dělá :pocitac: Ve finále je jasné, že by to nedopadlo jinak, ale mohla jsem to vědět myslím min.o ty 3 týdny dřív a asi by to moje psychika odnesla výrazně míň - třeba by to spousta lidí vůbec nevědělo.

Caty držím palce, aby si tímhle projít nemusela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.11.10 09:19

Holky moc děkuju. Dívala jsem se na velikost gestačního váčku, zda odpovídá, mám ho 25-30 mm a odpovídá to týdnu. No, věřím, že prázdný není, když tam fazolka včera byla,ale stejně jsem z toho vyplácaná. Ach jo. Nejdřív že je to mimoděložní, pak že dvojčátka, pak zase ne, pak hematomy, pak miminko je vidět, za den už zase neni a už jsem z toho na nervy no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky