Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caty vyplakej se a klidně to vykřič ze sebe, moc na tebe myslím. Beruško drž se.
Caty přeju, aby jsi se z toho co nejdřív dostala!
Zvládneš to.
Catynko taky se přidávám k dotazu jak je kočko?jsem teď byla trochu mimo,móóóc práce a nějak jsem nestíhala
doufám,že už je trošku líp ![]()
Ahoj Katko,
zrovna jsem na Tebe myslela, otevřela jsem net, a tam na mě koukalo očko u Tvé diskuze- snad telepatie
.
Jak se daří, holčinko?
Moc Ti držím
, za chvíli to bude lepší, neboj.
![]()
AHoj holčiny,
no, už je to celkem lepší. Bolí to pořád a pořád si říkám v kolikátým týdnu bych už byla a jak velké by miminko bylo, ale co už. Nezměním to. Peču cukroví, chystám dárky. Koupily jsme skoro 3 metry vysoký stromek vánoční a už se moc těším na vánoce. Malá je ze světýlek venku uplně paf, tak jsem zvědavá co bude dělat na stromeče.
A co vy? Už máte napečeno? Já se chystám ještě na úklid.
Bolet to bolí a ještě určitě bude Caty.
Vzala jsi to za opravdu správný konec.Nad prací člověk alespoň chvilku příjde na jiné myšlenky.
Já uklizeno mám napůl a péct se chystám o víkendu.
Jsem ráda,že se těšíš z každého nového dne a hlavně na vánoce.
Měj se pěkně.
![]()
Katí, cukroví tentokrát bude dělat dcera, já jen kokosové a rumové kuličky.
Dělá na cukrářku. Chcete někdo poblíž Prahy cukroví?
Je dobře, že se nezavíráš do sebe a pečeš a děláš ostatní věci. ![]()
Já jsem taky po tom šla za chvíli do práce, aby mi to nic nepřipomínalo. Ale je to už dlouho- 9 let. Bylo to krátce potom, co manželova bratra srazilo a zabilo auto s ožralým řidičem.
Sorry, musela jsem se vypsat. ![]()
Přejde to časem, prostě takový je život. Každá žena na to vzpomíná, ať ve skrytu duše nebo intenzivněji. Někde to prostě je.
Moc Ti držím všechny
.
Děkuju moc holčinky
Jsem doma po zákroku a je mi celkem na nic. Myslela jsem, že to vezmu líp.
Jinak moc děkuju za přání