Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
23.11.10 23:27

alenag: ne, nekrvácím ani nic jiného, holky vy jste optimistky teda :mrgreen:
Bettynko, nooooo to se teprve uvidí, jestli vyhrála a roč si najednou myslíš opak?hm?

• Citovat
  • Upravit
9053
23.11.10 23:32

Protože se stal zázrak i na moje pesimistické propočty :wink: Tak věř, já věřím!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.11.10 23:36

To je hezký Bettynko :huban: ale já už jsem teď tak vybzikaná, že dokud mimi neuvidím 20cm v břiše, tak tomu nebudu věřit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11196
24.11.10 10:18

Omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale teď tady čtu tvůj příběh Caty a věřím, že miminko jenom dělá drahoty a skovává se, neboj :hug: , myslím, že bude všechno v pořádku a brzo uvidíš :srdce: , moc ti držím palečky :hug: .......já jsem šla na UTZ v 6-tém týdnu těhotenství, že uvidím srdíčko a místo toho tam byl gestační váček se zbytky mimi :cry: :cry: , takže úplně se mimi při zániku ze dne na den neztratí, drž se kočko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 10:25

jelilenko, děkuju moc. No já uvidím co bude. DNeska jdu k dr, ikdyž teda nevím proč, co tam budu dělat a už teď jsem z toho vystresovaná zase pěkně, nechce se mi tam ani trochu.
Moc držím palečky, aby další těhu vyšlo a byl z toho mimísek. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8707
24.11.10 10:36

no caty co to čtu mimi se zjevilo,počkej až se ti za 32 týdnu zjeví v náručí tobude bomba tak držím pestičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
24.11.10 11:22

Caty, moc ti držím palečky, aby si na dnešním UTZ viděla krásné :srdce: a hlavně buď v klidu, vím, že to je těžké, ale stres je prevít :cert:......a děkuju za přání :lol: , teď máme pauzu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 19:18

Tak Hcg ukázkové, váek roste, jsou vidět pupečníky či co, sem tam srdíčko, jak se to nastaví, ale miminko teda si hraje pěkně. Odeslal mne do rizikovky na odběr plodovky kvůli patologiím. tak tady tak sedím a už fakt nevím.mola to prý není, zamlklé taky ne, plod tam je prý naplácnutý na stěně proto není skoro vidět.a já už jsem žirafa.

• Citovat
  • Upravit
1326
24.11.10 19:21

Caty- já ti to říkala,že to dobře dopadne :-) ale ani radši nechci přemýšlet o tom,kolik ženských bylo zbytečně na přerušení unáhleně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 19:25

Zuzkko, ono ale nic nedopadlo ještě dobře. Pořád je to nejasné. Jasné je jen to, že Hcg je ukázkové, váček roste a odpovídá, není prázdný, sem tam je vidět tepající část, na stěně je ztluštělé cosi, mimi, ale prostě špatně vidět, protože splývá, prý splývá a je špatně uložené, ale… není vidět standardně

• Citovat
  • Upravit
Caty
24.11.10 19:26

Jinak, nad tím, kolik žen bylo na revizi pro ZT a zbytečně ani nepřemýšlím. DLe mého názoru a názoru mého doktora, revize do 8tt nebo 9tt revize nedělal, protože je to špatně vidět a je to malinké.

• Citovat
  • Upravit
1326
24.11.10 19:27

já sem to četla,a myslela jsem tím „dobře dopadlo“ to,že si nemusela na revizi..já pořád věřím,že to dopadne opravdu dobře…holt to bude pěkné zlobidlo už od začátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 19:48

Jo aha tak to jo. No já jsem na to zvědavá Zuzzko, fakt moc a děkuju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9053
24.11.10 19:57

Caty- tak super! Musíme věřit, že už bude vše o.k.!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
24.11.10 20:00

Berunko určo to budeš mít v pořádku,je to na dobré cestě.a kolikátej týden ti řekl že si?a kd jdeš znovu na ulz v to uterý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí