Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caty píše:
rohlice, děkuju moc, taky přeji ať se mimísk vyvede už co nejdříve
Caty píše:
Kamčo: doktor tam fazolku viděl, vyrostla a váček taky, Hcg prý krásné tak nevím
Bettynko, děkuju ale myslím, že zatím není k čemu. Spíš se přikláním k tomu, že bude někde nějaká chyba, genetická nbo tak něco
No vidíš.Mimčo je hold coprfield
![]()
Taky věřim že to bude o.k a to jsem spíš vždycky ta co říká radši že né než vzbuzovat marné naděje
.Věřím že to bude o.k ![]()
Holky děkuju. Jako s tou nadějí jste mne nahlodaly vy tady, já už to vzdala minulý týden.
Caty píše:
Taky to může být mola, že jo?Nebo něco takového.
Ale fuj, proč myslet hned na nejhorší. Trpělivost a pevné nervy, víc přát nelze ![]()
CAty tak ty si měla hCG 42tis,říkal sem tam,že by mohlo jít srdíčko vidět.mě když dělali v to pondělí ulz tak vlastně nic,v uterý mě vzali krev a měla jsme ho přes 70tis a druhý den šlo teprve vidět srdíčko,tak bych byla v klidu.v kolik zítra jdeš?budu na tebe moc myslet…
Olčíku, ty jedna, ty mě vždycky tak navnadíš
zítra jdu odpoledne, ale vlastně nevím proč, on se chce domluvit na odběru plodové vody, nějakých kariotypů a tak, ale já tohle zatím nechci, počkám ještě jak to bude u doktora v Podolí, ale jsem z toho už opravdu v šoku, to asi není ten správný výraz, ale jako už fakt nevím no. Olčíku, já si snad ještě zítra dojdu na krev nebo nevím. Ale prý to stačí, že hodnota je krásná. Jsem teď asi 8+něco, nevím kolik, nesledovala jsem to už.Olčíku a který den jako tt jsi měla to srdíčko a hodnoty Hcg? Promin, že se tak ptám, al už fakt nevím.
Caty,
nevzdávej to a věř, že je to mimi!
Mysli na něj a povídej si s ním.
Držím
a modlím se. ![]()
Caty já si už přesně nepamatuu jak to bylo,ale v po jsme byla přijatá,že druhý den bude revize,ale před tím ulz to jsme v ponděli byla asi kolem 6tt-7tt,bez srdíčka,pak v uterý mě ráno brali krev na předoperační a plus na hCG,sestřička přišla za dvě hodiny,že hCH krásně roste,že revize se ruší,ve středu jsme šla na ulz a byla jsme 8+6tt nebo něco malinko přes 9tt,přesně ti to ted neřeknu a srdíčko tlouklo,ale skrátka to bylo kolem 9tt.musíš věřit,že to určo vyjde…
hormon máš super, tak se raduj a užívej si to.. nezdary řeš až příjdou…Podívej já jsem přišla na to, že jsem těhu, byla jsem štastná jako blecha, doktorka jenž mi dělala uz to kvalifikovala jako mimoděložní a rovnou mě chtěla hnát na potrat.. tak jsem odešla a počkala jsem si na termín ke své doktorce a ted z toho údajně mimoděložního těhu mám 21m dceru.. ![]()
Olčíku a ten 6-7 tt bylo jako podle velikosti mimča a podle MS jsi bya ten cca 9tt?
Jitu, děkuju, já věřím a doufám, ikdyž …
Caty píše:ŽÁDNÉ IKDYŽ
Olčíku a ten 6-7 tt bylo jako podle velikosti mimča a podle MS jsi bya ten cca 9tt?
Jitu, děkuju, já věřím a doufám, ikdyž …
alena: ty jo, to je taky děsný. Tak tady přemýšlím a docela si myslím, kolik by bylo miminek z těch špatných UTZ.
Caty píše:
alena: ty jo, to je taky děsný. Tak tady přemýšlím a docela si myslím, kolik by bylo miminek z těch špatných UTZ.
nesmíš nad tím tak bazírovat.. kdyby jsi krvácela, nebylo ti nějak dobře či měla kruté bolesti, tak by obava byla na místě, ale takto si myslím, že se zbytečně stresuješ ![]()
Caty- vem si, že já jsem pesimista a když se u tebe jednalo o to, zda tam mimi bude či ne, viděla jsem to pesimisticky, ano přiznávám se ![]()
Ale teď jsi vyhrála jeden malý boj a to je zázrak..Tak bojuj dál kočičko a mimískovi věř!!!!!! ![]()
rohlice, děkuju moc, taky přeji ať se mimísk vyvede už co nejdříve